Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας λοιπόν έδωσε Φιλί Ζωής στη Χούντα του Μνημονίου, ώστε να πάει με ούριο κλίμα, μέχρι τις γιορτές που πλησιάζουν και το έχουν υπολογίσει ΚΑΙ αυτό σαν μαξιλαράκι χωροχρονικό, αφού μαζί το στήνουν. Κι αυτό γιατί λίγοι ξέρουν κι ακόμα πιο λίγοι έχουν σκεφτεί, ότι από 1η Ιανουαρίου, παραλαμβάνουμε την κυλιόμενη Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ να γίνουν, για όσο διαρκεί, εθνικές εκλογές… ΠΛΑΤΗ έβαλε, στη Χούντα του Μνημονίου…Φανταστείτε πόσο πλάτη θα βάλει για τον κόσμο, που ευτυχώς τον παίρνει χαμπάρι και τον εγκαταλείπει…  Γιατί στο μόνο, που μοιάζει με τον Αντρέα (κι από που κι ως που άραγε, αυτό να θεωρείτε τη σήμερον ημέρα θετικό;;;), είναι που όπως αυτός έλεγε έξω από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, έτσι κι ο Τσίπρας λέει έξω από το Μνημόνιο, αφού ήδη έχει κάνει κωλοτούμπα, που έλεγε έξω από το ΕΥΡΩ…!!!

Και με το show  που παρακολουθήσαμε όλοι αυτες τις μέρες, παρέα με τα χάπια ναυτίας, για τη πρόταση μομφής, γίνεται ξεκάθαρο και στον τελευταίο βλάκα με παρωπίδες: ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΡΕΜΕΙ ; ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ;; Μα φυσικά του Νίκου Μιχαλολιάκου
ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Γ.Α.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #38

Όλα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής έδειχναν πλάνα από το θέατρο σκιών που λέγεται βουλή των Ελλήνων. Τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα δήθεν να κονταροχτυπιούνται. Φυσικά και εννοείται ότι δεν τους παρακολούθησα όλους αυτούς στο στημένο τους θέατρο. Ούτως ή άλλως η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο “πολύς” Αλέξης Τσίπρας ενίσχυσε την  συγκυβέρνηση παρά την έριξε. Ήταν για μένα το πιο άστοχο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει αρχηγός υποτίθεται, αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Το Εθνικιστικό Κίνημα με τους Συναγωνιστές του είναι το πιο σοβαρό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου και η μόνη ελπίδα που έχει απομείνει ακόμα στην πατρίδα μας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρΩμίσει ο τόπος και για να φύγουν όλοι οι καραγκιόζηδες της ψευτοδημοκρατίας.

Κ.Α.

Το μεγαλείο της “δημοκρατίας” κατά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Τόσος χαλασμός για την ΕΡΤ; Γιατί δούλευαν πολλοί ημέτεροι και έχασαν τους παχυλούς μισθούς; Όχι αφού πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι βολεύονται πάντα και παντού.

Τόσες παρανομίες και αντισυνταγματικές πράξεις έγιναν, τώρα θυμήθηκαν ότι η συγκυβέρνηση κάνει λάθη; Ίσως… να το πίστευαν κάποιοι αν… δεν είχαμε άποψη και γνώση: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απειλεί την εξουσία και έπρεπε να διοχετευτεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης , ιδιαίτερα μετά την πανωλεθρία της συνέντευξης Σαμαρά στον Πρετεντέρη, στον απόηχο των δύο δολοφονιών αθώων εθνικιστών και στην απόπειρα άλλων δύο, που δεν καταδίκασε καν ο κ. Πρωθυπουργός.

Σύντομα, όλη αυτή η πρόταση δυσπιστίας θα είναι παρελθόν άδοξο για το σύριζα και τα νέα μέτρα γεγονός! Έτσι είναι στην πολιτική: Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο…..

(ΥΓ): Σχεδιάζουν απαγόρευση καθόδου στις εκλογές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κάπως το διοχετεύουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με σκοπό προφανώς να μας φοβίσουν…..

Εμείς οι ψηφοφόροι που έχουμε βιώσει την “δημοκρατία τους” τους απαντούμε……ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ο νοών νοήτω….

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Γ.Α

Δεν τελειώσατε με τους Εθνικιστές – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Κάνω μια έκκληση στους βουλευτές μας και στα στελέχη του Κινήματος να προσέχουν. Προκήρυξη δεν έχουν βγάλει ακόμα οι τρομοκράτες, κάτι που σημαίνει ότι θα ξαναχτυπήσουν. Κι έρχεται και η γιορτή τους σε λίγες μέρες (17 Ν.) κι ίσως συνδυάσουν χτύπημα μ’ αυτήν…

(ΥΓ): ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Αποστόλης – Κόρινθος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-noembriou-20131#ixzz2kPrtRWS5

Exit mobile version