Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Κοζάνη, Καλαμάτα, Πέλλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Κοζάνη, Καλαμάτα, Πέλλα

Κατάμεστα τα γραφεία μας στην ομιλία της Δευτέρας και στην προβολή βίντεο του Σαββάτου! Μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών και υποστηρικτών του κινήματος μας.

Την Δευτέρα 4/11 και με ομιλητή τον συναγωνιστή Κωνσταντακόπουλο Γεώργιο, η ομιλία είχε θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η στυγερή δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας ήταν ένα από τα κύρια θέματα που συζητήθηκε για μία ακόμα φορά. Ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος απάντησε σε όλες τις συκοφαντικές προσπάθειες που κάνουν γνωστοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι επιμένουν λόγω κομματικής παρωπίδας τους να υποβαθμίσουν την αποτρόπαια αυτή πράξη δίνοντας πολιτικό άλλοθι στους δολοφόνους. Όπως σχολιάστηκε στην συνέχεια από τον συναγωνιστή, για μία ακόμα φορά παρατηρείται το φαινόμενο “2 μέτρα και 2 σταθμά”. Φυσικά η στάση αυτή των πληρωμένων κονδυλοφόρων του συστήματος, δεν μας ξάφνιασε και φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους δημαγωγούς της κοινής γνώμης. Στην συνέχεια της ομιλίας ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος, απάντησε καυστικά σε πολλές ερωτήσεις ενώ κατά την διάρκεια της ομιλίας υπήρξε και διάλογος με τους παρευρισκομένους (από αυτούς τους διαλόγους που αποφεύγουν οι “Δημοκράτες”). Άλλη μία ομιλία στα γραφεία μας έληξε με τους συναγωνιστές και τους φίλους της Χρυσής Αυγής να ψέλνουν περήφανα τον ύμνο του κινήματος μας και τον εθνικό μας ύμνο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Καλό ταξίδι αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο! ΑΘΑΝΑΤΟΙ! θα είστε πάντα στις καρδιές και τις ψυχές όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Το Σάββατο 9/11 πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο από την διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/11 από την κεντρική μας ιστοσελίδα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους συναγωνιστές Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο να σχολιάζουν και να αναλύουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Δράση της Τ.Ο. Κοζάνης

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας στην πόλη της Κοζάνης την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, ημέρα λειτουργίας των γραφείων μας, πραγματοποιήσαμε διανομή της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής και ενημερωτικών φυλλαδίων μπροστά στην Πλατεία Γιολδάση.

Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες στους περαστικούς και στους διερχόμενους οδηγούς επί της οδού Παύλου Μελά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική και οι αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας ήταν ιδιαίτερα θετικές για τη δράση μας και τον αγώνα μας. Δεκάδες οδηγοί σταματούσαν να πάρουν τα φυλλάδια και μας έδιναν συγχαρητήρια για τον αγώνα μας. Πολλοί περαστικοί μας ζητούσαν να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και μας εξέφρασαν τη στήριξη τους.

Οι δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης συνεχίζονται στην πόλη της Κοζάνης, την Εορδαία και τις άλλες περιοχές του νομού. Κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβανόμαστε ότι η στήριξη του κόσμου γίνεται όλο και πιο έντονη, οι πολίτες ολοένα και περισσότεροι στοιχίζονται μαζί μας στον αγώνα μας και πυκνώνουν τις γραμμές του κινήματος μας παρά τις διώξεις του καθεστώτος και την τρομοκρατία εναντίον μας.

ΚΟΖΑΝΗ:
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Ομιλία στην Τ.Ο. Πύργου

Με την προσέλευση δεκάδων συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο Πύργου μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδήλωση, για τα σχέδια διαμελισμού της Πατρίδας μας από τη Νέα Τάξη.

Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Σπύρος Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η περιοχή της Θράκης βρίσκεται σε καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με την Άγκυρα. Οι κυβερνώντες των Αθηνών κωφεύουν και κλείνουν τα μάτια όχι μόνο στα όσα συμβαίνουν στην ακριτική αυτή περιοχή, αλλά ενίοτε μέσα από τις αποφάσεις τους κατορθώνουν να διευκολύνουν τους μηχανισμούς της Τουρκίας (που δρουν πλέον ανενόχλητοι) στην περιοχή και δημιουργούν συνθήκες αποχώρησης του μνημονιακού κράτους από την Ελληνική Θράκη.

Το σχέδιο όπως τόνισε έχει ως εξής: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος (καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση και τελικά προσάρτηση. Η λυσσαλέα και απρόσκοπτη γειτονική προπαγάνδα για την εμφύτευση τουρκικής συνείδησης στη μειονότητα και η παράλληλη και συστηματική προδοσία από μέρους της ελληνικής πολιτείας, σπρώχνουν όλο και πιο κοντά την μουσουλμανική μειονότητα στην αγκαλιά της Τουρκίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νίκος Κρέσπης. Αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, τονίζοντας πως οι σφαίρες που σύσσωμο το κλεπτοκρατικό σύστημα έριξε στα δύο παλικάρια μας, βρήκαν κι εμάς, τον καθένα ξεχωριστά γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές πολεμούν και προχωρούν ενωμένοι. Όσες σφαίρες όμως κι αν ρίξουν, δεν δύνανται να σταματήσουν τις Ιδέες, το Όραμα, τον Αγώνα μας. Όσο μας πολεμούν γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο ελεύθεροι, πιο ενωμένοι.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές. Η συγκέντρωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή για τους αδικοχαμένους συναγωνιστές μας και μετά ψάλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Δράση στην Έδεσσα

Την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πέλλας παραβρέθηκε στην λαϊκή αγορά της Έδεσσας. Με τον κόσμο να συγχαίρει τους συναγωνιστές για τον αγώνα της Χρυσή Αυγής και να εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τις παράνομες διώξεις του καθεστώτος και τον άδικο χαμό των δύο Συναγωνιστών μας, διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τους δυνάστες της.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-purgos-kozanh#ixzz2kPsi2nsi

Exit mobile version