Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΥΪΖ: Ποιος υπουργός της ΝΔ χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά του στις τράπεζες;

Θα μπορούσαμε να πούμε ποιος δεν χρωστάει, αλλά εν προκειμένω, ο περί ου ο λόγος είναι προκλητικότατος όσο αφορά τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Να άλλο ένα στοιχείο που σας δίνουμε για να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει…

Ανάμεσα σε άλλες τράπεζες έχει πάρει θαλασσοδάνειο και από την Proton bank.  Για όσους δεν θυμούνται το σχετικό σκάνδαλο ιδού:

Το σκάνδαλο της Proton bank

Τον Ιούλιο του 2011 ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε να χορηγήσει στην Proton Bank του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη 100 εκατ. από τα αδιάθετα του ελληνικού δημοσίου. Την ίδια περίοδο που ο Λαυρεντιάδης βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση για κατάχρηση. Στη συνέχεια το ελληνικό κράτος θα δώσει πάλι διά χειρός του κ. Βενιζέλου άλλα 800 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρει την Proton. Με το νόμο 3904/2010 τον οποίο συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος προβλέπεται ότι εάν κάποιος καταχραστεί, όπως για παράδειγμα ο κ. Λαυρεντιάδης και τα επιστρέψει, τότε εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο.

Να ξαναγυρίσουμε όμως στον εν λόγω υπουργό, ο οποίος παρακαλώ δεν έχει πάρει μόνον από αυτή την τράπεζα δάνειο αλλά και από άλλες… Το ποσό το οποίο χρωστά; Ευκαταφρόνητο! Με μέτριους υπολογισμούς ξεπερνά το  ενάμισι εκατομμύριο ευρώ! 

Μη ρωτήσει κανείς αν θα του γίνει δίωξη, ή αν θα του ζητήσει κανένα ΣΔΟΕ τον λόγο ή τα ρέστα κατά το κοινώς λεγόμενο, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όσο στην εξουσία βρίσκονται κλέφτες, ψεύτες και απατεώνες.

Και συ κοροϊδάκι ψηφοφόρε της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αν χρωστάς μερικές χιλιάδες ευρώ, σου έχουν ετοιμάσει ένα κελί να σε κλείσουν μέσα!

Exit mobile version