Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα μπουζούκια οι ΟΝΝΕΔίτες, δίπλα στον Έλληνα οι Χρυσαυγίτες

Στα μπουζούκια οι ΟΝΝΕΔίτες, δίπλα στον Έλληνα οι Χρυσαυγίτες

Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός βλέπει μισθούς και συντάξεις να πετσοκόβονται και οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια δίχως την προοπτική να δουν φως στο τούνελ, η φοιτητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, πρόκειται να σπαταλήσει 30.000 ευρώ για μια αγωνιστική βραδιά. στα μπουζούκια!

Δεν βιώνουν, βλέπετε, όλοι οι Έλληνες τα δεινά των μνημονιακών πολιτικών της κυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα. Και η νεολαία της ψοφοδεξιάς ΝΔ, το δείχνει κιόλας, διοργανώνοντας εκδήλωση σε νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής με τη συμμετοχή γνωστού λαϊκού τραγουδιστή. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το ποσό που θα διατεθεί για τη διοργάνωση, φτάνει τις 30.000 ευρώ. Άγνωστο όμως παραμένει, ποιος διέθεσε αυτά τα χρήματα. Το κόμμα της Συγγρού ή οι μαύροι χρηματοδότες του;

Την χρονική περίοδο κατά την οποία οι «νεολαίοι» της ΝΔ διασκεδάζουν στα μπουζούκια, απαλλαγμένοι λιγότερο ή περισσότερο από τις καθημερινές αντιξοότητες που βιώνει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει διανομή τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, διανομή την οποία η άθλια κυβέρνηση και τα θλιβερά και ελεγχόμενα ΜΜΕ έχουν το θράσος να αποκαλούν «συσσίτια μίσους». Σε κάθε περίπτωση, η Χρυσή Αυγή θεωρεί καθήκον την αλληλεγγύη στον Ελληνικό Λαό, εν αντιθέσει προς την πατριδοκάπηλη ελαφροδεξιά που προτιμά να σκορπίζει τεράστια για τα δεδομένα της εποχής ποσά, στα σκυλάδικα.

Κι ενώ οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας δίνουν «αγώνες» στα μπουζούκια για να «σώσουν» την Ελλάδα, η Νεολαία της Χρυσής Αυγής συμμετείχε μαζικά και εθελοντικά, τόσο στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που έλαβαν χώρα το Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και σε πολιτικές δράσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια για να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό, πως ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές στον Αγώνα για την Πατρίδα και το Λαό!

Δεν αδικούμε βεβαίως τους νεαρούς νεοδημοκράτες. Πρότυπά τους είναι θλιβερά πολιτικά ανδρείκελα, όπως οι Σαμαράς, Δένδιας, Βορίδης και Αθανασίου. Αντίθετα, για την Ελληνική Νεολαία της Χρυσής Αυγής, πρότυπα και οδηγοί στον Πολιτικό Αγώνα είναι οι Μάρτυρες για την Ιδέα, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-mpouzoukia-oi-psofodejioi-ths-nd-ston-agwna-oi-ethnikistes#ixzz2kQ9P2WwY

Exit mobile version