Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ’ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ

16060283_13073103.limghandler

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

“Δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε πέτρα που να μην την σηκώσουμε, προσπάθεια που μπορεί να γίνει που να μην την κάνουμε ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άθλιοι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης”. Τάδε έφη από το βήμα της Βουλής, ο πολύς υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Δένδιας, εννοώντας φυσικά τους άνανδρους δολοφόνους των δυο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο.

Δυστυχώς όμως οι δηλώσεις του μίστερ “ευνομία παντού” καθώς και η ενθουσιώδης προσπάθεια επιτέλεσης του έργου και των καθηκόντων του, ως υπουργού, έρχονται κατόπιν εορτής με ημερομηνία λήξης που παρήλθε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Προ ενός και πλέον έτους, όταν ο “υπέροχος” και “αδέκαστος” αυτός άνθρωπος μετά τα γεγονότα από την πανηγύρι στην Ραφήνα με τα χαρτόκουτα των λαθρομεταναστών-λαθρέμπορων, είχε για πρώτη φορά αποσύρει την Αστυνομική προστασία, από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όλη η Ελλάδα είχε ακούσει από το βήμα της Βουλής επίσης, την σφοδρή καταγγελία και τα δυστυχώς, προφητικά σχόλια του Συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος μας Ηλία Κασιδιάρη, βάσει των οποίων έθετε τον κύριο Δένδια προ των ευθυνών της απολυταρχικής και παράνομης αυτής πράξης του, επισημαίνοντας του, ότι όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και τοπικές οργανώσεις, έχουν δεχθεί απειλές και αν τελικά χύνονταν ανθρώπινο αίμα, αυτό θα βάραινε αποκλειστικά αυτόν, καθώς και σύσσωμη την κυβέρνηση των ανθελλήνων θεραπόντων των διεθνών συμφερόντων.

Θυμόμαστε ότι ο κύριος Δένδιας, δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει και περιορίστηκε απλά να χαμογελάσει με σημασία.

Βλέπεις αυτός ο συμπλεγματικός άνθρωπος τον οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά τοποθέτησε ως επικεφαλή μιας από τις πλέον σημαντικές και νευραλγικές κρατικές υπηρεσίες, με την παντελή αδιαφορία και την ανικανότητα του, καθώς και με τις εκούσιες, ή ακούσιες ενέργειες του, φρόντισε να στρώσει τον δρόμο, για το μακελειό του Νέου Ηρακλείου.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, σε όλο τον πλανήτη μετά την δολοφονία δυο νέων παιδιών, ο υπεύθυνος υπουργός, τουλάχιστον αυτός, για λόγους καθαρά ευθιξίας θα παραιτείτο εκλιπαρώντας για την δημόσια συγγνώμη για την ανικανότητα και την ολιγωρία που επέδειξε στο έργο του.

Στην χώρα όμως των Μάο-Μάο που ζούμε, που η αστική δημοκρατία, αποτελεί μια μορφή οικονομικής εταιρείας, όπου δεν υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και η ευημερία της κοινωνίας, αλλά τα ιδιωτικά συμφέροντα, ο προσωπικός πλουτισμός των αξιωματούχων της και οι φιλοδοξίες κάθε στρεβλού και νοσηρού πνεύματος, τα “επιχειρησιακά στελέχη” που δρουν πειθήνια και άνευ πρωτοβουλίας, ευθιξίας και αιδούς,  φυσικά σύμφωνα πάντα με τις εντολές του big boss, είναι πολύτιμα και απαραίτητα για την διάρθρωση τού άθλιου αυτού οικοδομήματος.

Έτσι λοιπόν ο ανίκανος και αδιάφορος αυτός άνθρωπος που θα το επαναλάβουμε ξανά, έστρωσε, τον δρόμο των ακροαριστερών τρομοκρατών αποσύροντας την Αστυνομική προστασία, είχε το θράσος να εξαπολύσει τους κατόπιν εορτής λεονταρισμούς του για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί κάτι, από το καταρρακωμένο προφίλ της απολύτως ηθικά ένοχης κυβέρνησης.

Αν το ξέσπασμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας του ήταν ειλικρινές θα φρόντιζε να αρχίσει να “σηκώνει πέτρες” από τότε που εξερράγη ο μηχανισμός στα γραφεία της Χρυσής Αυγής του Ασπρόπυργου, ή αυτός του Πειραιά. Θα φρόντιζε να ενισχύσει και όχι να αποσύρει την Αστυνομική προστασία από τα στελέχη του Κινήματος, έτσι ώστε ο Συναγωνιστής και βουλευτής μας Μιχάλης Αρβανίτης να μην δέχονταν επίθεση και προπηλακισμούς εν μέσει οδώ από ακροαριστερούς τραμπούκους και τέλος μετά από τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές στα διάφορα γραφεία μας θα φρόντιζε να τοποθετήσει φρουρούς, για την αποτροπή και αποθάρρυνση κάθε είδους τρομοκρατικής ενέργειας.

Το 1922 όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν την Σμύρνη, ο Νουρεντίν πασάς κάλεσε στο φρουραρχείο τον μητροπολίτη Χρυσόστομο και εκεί τον κατηγόρησε ότι ξεσηκώνει τους Έλληνες εναντίον των Τούρκων. Δεν τον φυλάκισε, δεν τον παρέπεμψε σε δίκη, δεν τον άγγιξε καν. Απλά τον άφησε να φύγει μόνος χωρίς στρατιωτική συνοδεία, παραδίδοντας τον ανυπεράσπιστο στα χέρια του βάρβαρου όχλου που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο. Ένα τραγικό ιστορικό γεγονός, που απλά το αναφέρουμε. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα.

Για τα υπόλοιπα φαιδρά και ανακόλουθα σχόλια του όσον αφορά την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δικαστικές διαδικασίες, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι καινούργιο.

Άλλωστε τα έχουμε κριτικάρει και καταδικάσει δεκάδες φορές.

Τόσο εμείς, όσο και ο Ελληνικός Λαός.

Τελειώνοντας θα επιθυμούσαμε να κάνουμε μια προτροπή στον “πανάξιο” υπουργό για να μην σπαταλάει τον “πολύτιμο” χρόνο του σηκώνοντας πέτρες.

Τα σκουλήκια που ψάχνει κάτω από τις πέτρες και εδώ μιλάμε για τους ηθικούς και όχι τους φυσικούς αυτουργούς είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεται.

Και είναι όλοι αυτοί που δεν καταδίκασαν σε προσωπικό επίπεδο και από το κύρος της θέσης τους την δολοφονία δυο νέων παιδιών, όλοι αυτοί που προέβησαν σε δηλώσεις του στυλ ”Πέραμα Κερατσίνι, φασίστας να μην μείνει”, ή που παρασκηνιακά, ή φανερά, ενισχύουν και στηρίζουν συλλαλητήρια στο Γαλάτσι, αθλίων και χυδαίων κοινωνικών αποβρασμάτων που φώναζαν συνθήματα την επομένη κιόλας της δολοφονίας, όπως “για τον Παύλο Φύσσα, δεν φθάνουν μόνο δυο. Όλοι οι ναζιστές στο νεκροτομείο”. 

Αλήθεια κύριε Δένδια, απογοητευμένε και πικραμένε από την παντελή έλλειψη της αναμενόμενης αντεκδίκησης εκ μέρους μας, αν διαδηλώναμε εμείς και φωνάζαμε ανάλογα συνθήματα, πόσες κλούβες θα στέλνατε να μας μαντρώσουν;

Άθλιοι και αχρείοι “καλαμαράδες και δημοκόποι”, το αίμα των δυο Συναγωνιστών μας οδηγεί τα βήματα μας. Οι ψυχές τους ως φωτεινά άστρα οδηγούν τον δύσβατο δρόμο μας. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η Θυσία τους να ακουστεί και να μαθευτεί παντού κλονίζοντας συθέμελα το άθλιο πολιτικό κατεστημένο σας, επίσης η αποφυλάκιση των φυλακισμένων από την αστική δημοκρατία, πολιτικών κρατούμενων Συναγωνιστών μας.

Την αντεκδίκηση φαιδροί θεατρίνοι της πολιτικής comedia del arte δεν θα την κάνουμε εμείς, αλλά ο Ελληνικός Λαός στις επόμενες εκλογές. Οι ημέρες της πολιτικής σας ύπαρξης (και όχι της βιολογικής το ξεκαθαρίζουμε), ήδη έχουν μπει σε αντίστροφη μέτρηση.

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version