Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κλήση σας προωθείται… Έκοψαν τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Η κλήση σας προωθείται... Έκοψαν τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Χειρότερα και από ανέκδοτο έχουν καταντήσει στο (από)κομμα του ΠΑΣΟΚ. Χρωστούντες σε όσους μιλούν Ελληνικά, αλλά και… πακιστανικά, οι πασόκοι κάθε μέρα δείχνουν ολοένα και πιο συχνά τα σημάδια ανυποληψίας και κατάρρευσης που τους διακατέχουν. Το τελευταίο «κατόρθωμα» αυτών των πολιτικών απατεώνων και μπαταχτσήδων, που βύθισαν το επίπεδο της πολιτικής στο πιο απύθμενο σημείο του βούρκου, κλίνοντας σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, ήταν το ότι ο ΟΤΕ έκοψε τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ για απλήρωτες οφειλές!

Οι εναπομείναντες υπάλληλοι του αποκόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη νόμισαν αρχικά ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, σύντομα όμως διαπίστωσαν ότι η αιτία διακοπής του τηλεφώνου ήταν ο απλήρωτος λογαριασμός. Άλλο ένα «επίτευγμα» του πολιτικού παχύδερμου Βαγγέλη Βενιζέλου.

Αφού διέλυσε την Χώρα, ως πρωτοκλασάτο στέλεχος των αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων, τώρα προχωρά και στην διάλυση του θλιβερού και σιχαμερού απομειναριού ενός κόμματος ταυτοσήμου με δεκάδες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Ένα κόμμα, το οποίο ρήμαξε το Ελληνικό Δημόσιο, χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια, οι σχέσεις του με τις ρεμούλες, τις μίζες και τα σκάνδαλα είναι όπως το νύχι με το κρέας και ως Θεία Δίκη βρίσκει τελικά το τέλος που του αξίζει.

Λαομίσητο, περιφρονημένο και χωρίς καν την δυνατότητα να… τηλεφωνήσουν σε γραφείο τελετών για την κομματική του κηδεία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-jeutila-gia-to-pasok.-tous-ekopsan-kai-ta-thlefwna-logw-ofeilwn#ixzz2kRkPw1fL

Exit mobile version