Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μαντάμ Γιάννα υποψήφια στον Δήμο της Αθήνας;

Η μαντάμ Γιάννα υποψήφια στον Δήμο της Αθήνας;

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά βρισκόμαστε μόλις 6 μήνες πριν από τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθούν τον Μάιο, μαζί με τις Ευρωεκλογές.

Επόμενο είναι, λοιπόν, να έχει αρχίσει η… πασαρέλα των υποψηφίων. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον πρώτο δήμο της χώρας, όπου ήδη έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και… ζητείται αντίπαλος. Εκτός, όμως, από τον νυν (λαθρο)δήμαρχο Καμίνη, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένας άλλος… ιδανικός αυτόχειρας.

Εκτός αν… Τη στήριξη της… χλιδάτης μαντάμ Γιάννας Αγγελοπούλου (των Olympic Games του 2004) από τη ΝΔ, ζήτησε με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης:

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».

Προφανώς, ο Στυλιανίδης λειτουργεί εδώ ως «λαγός» της μεγαλο-μαντάμ, που πολύ θα ήθελε τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας για… πρόγευμα, για να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική. Μόνο, όμως, υπό μία προϋπόθεση: ότι θα είναι υποψηφία όλου του… συνταγματικού τόξου (την υποστήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ την έχει στο τσεπάκι, καθότι έχει κανονίσει όλα τα ταξίδια του mister Tsipra στην Αμέρικα, ενώ ο γιός της είναι ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…). Θα είναι υποψηφία; Μακάρι! Φέρτε μας Γιάννες…

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mantam-gianna-upopshfia-ston-dhmo-ths-athhnas#ixzz2kTb4JgZT

Exit mobile version