Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καλησπέρα σας, ΕΥΓΕ για την εκπομπή και για το χιούμορ, έτσι να ξεφεύγουμε λίγο. Σας ευχαριστούμε για όσες προσπάθειες κάνετε για όλους τους Έλληνες, να είστε καλά!!!

Η.Α.

“Μην τους φοβάστε, είναι ένα τίποτε” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μαμά πάρε με σπίτι και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σου ζητήσω ξανά φαγητό» είναι τα λόγια ενός κοριτσιού που μένει σε ένα παιδικό χωριό-οικοτροφείο στην Καλλιθέα και ικετεύει την μητέρα του κρατώντας την από την φούστα για να την πάρει πίσω σπίτι. «Μα δεν έχουμε φαγητό σπίτι» απαντά η μητέρα με την κόρη της να της ζητά επίμονα: «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα πεινάσω ξανά. Στο υπόσχομαι!». Πρόκειται για μια ιστορία μιας Ελληνίδας μάνας, η οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις καθημερινές ανάγκες του παιδιού της και επισκέπτεται το οικοτροφείο για να του δώσει όση στοργή και αγάπη μπορεί. Και δυστυχώς η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι η μοναδική καθώς οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες. Μάλιστα μία έκθεση της Unicef αναφέρει ότι πάνω από 600.000 παιδιά στην Ελλάδα υποσιτίζονται και ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Τ.Κ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν οι νεοδημοκράτες βουλευτές κατακεραύνωναν τους ανώνυμους μάρτυρες Α, Β, Γ, κλπ…

Διάβασα ότι εχθές στη Βουλή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Δαβάκης μίλησε για επικείμενη επίθεση των τούρκων σε Έβρο και νησιά του Αιγαίου καθότι έχουν συσσωρεύσει οι γείτονες πλήθος στρατού και πολεμικών εφοδίων στον Έβρο και τα παράλια της Μ.Ασίας. Δεν πρόλαβε να το αναφέρει και αμέσως το ανασκεύασε, προφανώς κατόπιν εντολής του κ.Βενιζέλου για να έρθει ο κ.Απ.Κακλαμάνης αμέσως να αναφερθεί στο ίδιο θέμα και να καλέσει τη νεολαία της Ελλάδος να πολεμήσει για την πατρίδα. Φυσικά, επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά είναι γεγονός ότι κάτι έρχεται από τους ”φίλους-γείτονες'”! Ας ευχηθούμε αν δεχθούμε χτύπημα να έχουμε τα μέσα να υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη γιατί  δυστυχώς τον στρατό τον έχουν αποδομήσει. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει υψηλό φρόνημα και ηθικό και οι Έλληνες ποτέ δεν υπολογίζουν τίποτα όταν κινδυνεύει η πατρίδα.

Α.Λ.

Ο Τσίπρας εν μέσω Βούτση (πατέρα τρομοκράτη) και Μητρόπουλου (φοροφυγά) αγορεύει για ήθος!

Σκοτώσατε τους ανθρώπους ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, βροντοφώναξαν στην Κύπρο οι Κύπριοι Εθνικιστές σε μια τελετή μνήμης και τιμής. Η άνανδρη δολοφονία των συναγωνιστών μας, οδηγός στην πορεία μας προς την ανατροπή της ξενοκίνητης εξουσίας. Πιο δυνατά, πιο συνειδητοποιημένα ακολουθούμε τον δρόμο της ΑΡΕΤΗΣ, τον δρόμο που είναι δύσκολος και που δεν μας επιφυλάσσει ευκολίες και μεγαλεία αλλά ηθική καταξίωση και τιμημένη ζωή. Δεν προσκυνάμε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν σταματάμε. Συνεχίζουμε πάντα εμπρός, πάντα για την πατρίδα, για τις εθνικές αξίες, τα ιερά και όσια, υπέρ βωμών και εστιών που οι εχθροί του έθνους μας, θέλουν να καταλύσουν.

Π.Ε.

New York Times: «Σε περίπτωση εθνικών εκλογών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σαρώσει»

Παταγώδης ήταν η αποτυχία της συγκέντρωσης του Σύριζα στο σύνταγμα γιατί απλά ο ελληνικός λαός δεν αποδέχεται την κοροϊδία, ειδικά όταν ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και στην πλάτη του, οι εκλεγμένοι με την ψήφο του, που τον ξεγέλασαν για να τον εκπροσωπήσουν στη βουλή, παριστάνουν ότι αντιπολιτεύονται, με τεχνάσματα και τεχνητές κοκορομαχίες! Όλα όμως γίνονται για το θεαθήναι και είναι ανευ ουσίας και αποτελέσματος. Το μόνο που ενδιαφέρει το αστικό αυτό νεοταξικό κόμμα είναι να διατηρηθεί το ΔΝΤ στην Ελλάδα και να συνεχιστεί η απόλυτη παράδοση των δομών του κράτους στους τοκογλύφους. Δεν είδαμε μέχρι σήμερα, από τους εκατομμυριούχους του Σύριζα , βουλευτές, ο αρχηγός τους έχει λυμένο το οικονομικό του πρόβλημα (κάτοικος Εκάλης), όπως και η πλειονότητα των υπολοίπων, καμία ευαισθησία για τους κοινωνικά ασθενέστερους, καμία οικονομική βοήθεια από τον πακτωλό χρημάτων από τις κρατικές επιχορηγήσεις και τις βουλευτικές αποζημιώσεις προς τον ελληνικό λαό που ΠΕΙΝΑΕΙ. Όλα αυτά οδηγούν στην περιφρόνηση των” επαναστατών χωρίς αιτία”, στην απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό.

Α.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-noembriou-2013#ixzz2kTfmcGda

Exit mobile version