Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαλαμίνα, Κεφαλονιά, Χαλκιδική

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαλαμίνα, Κεφαλονιά, Χαλκιδική

Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου διάβασε στους παρευρισκομένους τις εμετικές δηλώσεις του «εσμού» δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων που ειπώθηκαν για το θλιβερό συμβάν της στυγνής δολοφονίας των συναγωνιστών ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ και ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ , δίνοντας παράλληλα μια υπόσχεση: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους συναγωνιστές και θα γεμίσουμε τις ψυχές μας με μίσος και οργή έναντι όλου αυτού του «εσμού».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της κεντρικής επιτροπής ο συναγωνιστής Δεβελέκος Σωτήρης , ο οποίος τόνισε ότι τις μάχες θα τις δώσουμε στον χρόνο και στον τόπο που εμείς θα επιλέξουμε.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Πειραιά Κούζηλος Νικόλαος , ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και ότι οι δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα πραγματοποιηθούν κανονικά παρόλη την τρομοκρατία που προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜΕ. Πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή κατόπιν παραγγέλματος του υπευθύνου πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου και σε στάση προσοχής ψάλθηκε ο εθνικός μας ύμνος. Η λέξη «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» δόνησε εκκωφαντικά ολόκληρο το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Σαλαμίνος.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση και ομιλία στα γραφεία της Χαλκιδικής

Για ακόμη μία φορά, και παρά τον πόλεμο που υφίσταται το κίνημα της Χρυσής Αυγής, εμείς οιΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Έτσι και την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, συναγωνιστές από το νομό Χαλκιδικής, διεξήγαγαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο χωριό Κασσανδρεία, στο πρώτο πόδι του νομού. Χρυσαυγίτες φωνάζουμε στο σύστημα τους:  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, κάτοικοι του χωριού, προσέγγισαν τους συναγωνιστές, δηλώνοντας τη συμπαράσταση τους στον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου. Το κλιμάκιο των μελών της Χρυσής Αυγής που επισκέφτηκε την τοπική λαϊκή αγορά, χρειάστηκε ώρες προκειμένου να τη διασχίσει, καθώς σε κάθε βήμα, δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί πωλητές, αγκάλιαζαν κυριολεκτικά τους Έλληνες Εθνικιστές και συζητούσαν μαζί τους για τα προβλήματα που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

Δύο ημέρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, από το Γραμματέα της Ν.Ε. Κοσμά Ήλκο. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα και τον ηρωικό θάνατο των δύο συναγωνιστών μας, λέγοντας πως είναι χρέος μας να αγωνιστούμε για να δικαιώσουμε τη θυσία των δύο αυτών παιδιών. Με το πέρας της ομιλίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο συναγωνιστών μας, με άπαντες τους παρευρισκόμενους να βροντοφωνάζουν ¨ΑΘΑΝΑΤΟΙ¨.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 06-11-2013, πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον Γραμματέα, συναγωνιστή Νίκο Τσουμαρέλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τοπικής για άλλη μια φορά από φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου. Η ελληνική σημαία κυματίζει περήφανη, αλλά σε μεσίστια θέση, δηλώνοντας το πένθος που έχουμε όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές για τους δύο αδικοχαμένους συναγωνιστές μας. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης,  δύο παλληκάρια των οποίων τα ονόματα χαράχτηκαν στην μαρμάρινη πλάκα της Ιστορίας δίπλα στο όνομα του Μίκη Μάντακα. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Νίκος Τσουμαρέλης.

Συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι τα άθλια ΜΜΕ, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και το θάνατο, για να φοβίσουν και να απομακρύνουν τον ελληνικό λαό από την οικογένεια της Χρυσής Αυγής. Πάντα μας θεωρούσαν ασήμαντους και μικρούς, δεν γνώριζαν ότι κανένας χώρος δεν είναι μικρός, όταν η πίστη είναι μεγάλη, και η δική μας πίστη κάθε μέρα μεγαλώνει και θεριεύει. Η μεγάλη άνοδος των ποσοστών είναι ένα μεγάλο χτύπημα στο λαβωμένο θηρίο που ετοιμάζεται να ξεψυχήσει. Είναι πλέον εξαγριωμένο, με νύχια και δόντια προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή, ξέρει ότι δεν θα αποφύγει το μοιραίο και γι’ αυτό οι προσπάθειές του είναι απεγνωσμένες και τα χτυπήματα τυφλά. Ο Κυνηγός είναι εδώ, έχει στο χέρι του ένα κοντάρι, στην αρχή  ήταν βαρύ, αλλά τώρα με τη βοήθεια όλων των Εθνικιστών μπορεί επιτέλους να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Ο Εθνικισμός είναι ποτάμι και δεν γυρίζει πίσω! Αυτό πλέον το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για τα τελευταία γεγονότα

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 στα γεμάτα κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πατρίδα μας τις τελευταίες μέρες.
Μετά το τέλος των ομιλιών κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς συναγωνιστές αναφωνώντας στο τέλος ΑΘΑΝΑΤΟΙ!  Η εκδήλωση έκλεισε αφού εψάλη ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : Π Α Ρ Ω Ν!
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ : ΠΑΡΩΝ! Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα τις “τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”, από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Παπαδόπουλο.

Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών των γραφείων της Τ. Ο. Δράμας, ο συναγωνιστής Δημήτριος Παπαδόπουλος, με έναν πηγαίο και πύρινο λόγο στηλίτευσε όλη την πολεμική του συστήματος. Αναφέρθηκε στον ανηλεή πόλεμο των ΜΜΕ που με απίστευτα ψεύδη και λάσπη προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα γύρω από την Χρυσή Αυγή, με σκοπό να μειώσουν την εκλογική επιρροή του Κινήματός μας στην ελληνική κοινωνία.

Αμέσως μετά έκανε λόγο και για τους άναδρα δολοφονηθέντες συναγωνιστές μας, τον Γιώργο και τον Μάνο, οι οποίοι αποτελούν πια σύμβολα του Αγώνα μας έναντι του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος. Ακόμη και στην περίπτωση των δολοφονημένων συναγωνιστών μας ο πραγματικός ρόλος των ΜΜΕ έγινε καταφανής στο πανελλήνιο, όπου για μία ακόμη φορά τηρήθηκαν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Τ. Ο. Δράμας: ενημερωτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά Προσοτσάνης

Το Σάββατο το πρωί, 9 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ενημερωτική εξόρμηση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας, στην λαϊκή αγορά του χωριού Προσοτσάνη, κατά την οποία μοιράστηκαν εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κινήματός μας.

Όπως σε κάθε δράση, έτσι και αυτή τη φορά, μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του Κινήματος και έντυπα. Παρ’ όλη τη λάσπη και τις συκοφαντίες εις βάρος του Κινήματος από το σύνολο των ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες, οι συναγωνιστές της Τ.Ο Δράμας αποθεώθηκαν από τους μικροπωλητές, αλλά και από το πλήθος των περαστικών συμπολιτών μας.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ. Ο. Ξάνθης: ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το απόγευμα η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας, με ενημέρωση από τον Γραμματέα μας συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το κίνημά μας.

Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του με μία εκτεταμένη αναδρομή στα δυσάρεστα δρώμενα των παράνομων συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής, του βρώμικου κι ανηλεή πολέμου των ΜΜΕ και κατέληξε στο τραγικό γεγονός των δολοφονιών των άτυχων συναγωνιστών μας. Αναφερόμενος σε πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου δήλωσε πεπεισμένος ότι η τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των συναγωνιστών μας ήταν προγραμματισμένη και εις γνώση των αρχών, οι οποίες προσδοκούσουσαν πως θα έχει στόχο βουλευτή κι αντί να πάρουν τα απαιτούμενα μέτρα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ αποφάσισε την αφαίρεση της αστυνομικής φρουράς όλων των βουλευτών και του προσωπικού τους οπλισμού. Με άλλα λόγια, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ διευκόλυνε αφάνταστα τους τρομοκράτες.

Ο συναγωνιστής Καπαγερίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του, λέγοντας πως όποιοι κι αν είναι οι φυσικοί αυτουργοί, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Τέλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη δράση προς μνήμη των ηρώων συναγωνιστών μας, στην διανομή τροφίμων και ρουχισμού που πραγματοποιήθηκε από τις Τοπικές Αθηνών και Θεσ/νίκης. Ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των συναγωνιστών και η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του κινήματός μας να δονούν την ατμόσφαιρα.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Η Τ.Ο. Καβάλας τιμά τους νεκρούς συναγωνιστές Μάνο και Γιώργο

Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, ανάρτησε πανό σε όλο τον νομό Καβάλας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο νεκρούς συναγωνιστές μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Ενημερωτική δράση στο Αργοστόλι

Ομάδα συναγωνιστών, πραγματοποίησε το Σάββατο 9/11/2013 ενημερωτική δράση στους κεντρικούς δρόμους του Αργοστολιού, με διανομή εφημερίδων και έντυπου υλικού.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:
Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι)
Τετάρτη 20.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 13.00
Τηλ: 2671102349 & 6945134452

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-janthh-alejandroupolh-salamina-kefalonia#ixzz2kW6dqzF8

Exit mobile version