Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Σαουδική Αραβία εκδιώκει 4 εκατ. μετανάστες- Στην Ελλάδα η τήρηση του Νόμου βαφτίζεται «ρατσισμός»

Η Σαουδική Αραβία εκδιώκει 4 εκατ. μετανάστες- Στην Ελλάδα η τήρηση του Νόμου βαφτίζεται «ρατσισμός»

Μετά από 6μηνη προθεσμία στους μετανάστες να τακτοποιήσουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα ή να αποχωρήσουν, η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου. Τέσσερα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, αναμένεται να απελαθούν με κάθε τρόπο είτε θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης μέχρι 2 έτη.

Μάλιστα στην πρωτεύουσα Ριάντ, ξέσπασαν ταραχές όταν σαουδάραβες επιτέθηκαν σε μετανάστες, με συνέπεια δύο νεκρούς και δεκάδες σοβαρά τραυματίες. Προκειμένου να κατασιγάσει το γενικότερο κλίμα έντασης, ο υπουργός Εργασίας του Βασιλείου της Σ. Αραβίας, έδωσε παράταση μιας εβδομάδος για την συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων από μετανάστες, ούτως ώστε να ζουν και να εργάζονται νόμιμα στη χώρα. Παρά ταύτα, χιλιάδες εξ αυτών κατέφυγαν στα αστυνομικά τμήματα προκειμένου να γλιτώσουν από μαινόμενα πλήθη σαουδαράβων.

Υπολογίζεται πως θα απελαθούν περί τις 200.000 Αιθίοπες, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν πως η Υεμένη θα αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες στην απορρόφηση 400.000 ατόμων που αναμένεται να επαναπατρισθούν. Στη Σαουδική Αραβία από την άλλη πλευρά, η εκδίωξη των λαθρομεταναστών παρέλυσε προς στιγμή την οικονομία της χώρας, εντούτοις η κυβέρνηση θεωρεί πως τούτο θα λειτουργήσει θετικά, ανοίγοντας θέσεις εργασίας για τους σαουδάραβες.

Στην Ελλάδα, με πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οποιαδήποτε σκέψη όχι για εκδίωξη, αλλά για τήρηση του νόμου, καταδικάζεται από το εγχώριο αλλά και το ευρωπαϊκό κατεστημένο ως «ρατσισμός». Και μια θλιβερή ελληνική κυβέρνηση, με τη σύμπραξη και συνεργασία των κομμάτων της αριστεράς και των δημοσιογράφων έρχεται υποτίθεται να αντιμετωπίσει το μείζον για τον Ελληνικό Λαό πρόβλημα, με παράνομες «ελληνοποιήσεις» και αντεθνικά «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια.

Οι πράξεις των κυβερνήσεων Σ. Αραβίας και Ελλάδος φανερώνουν και τον βαθμό, στον οποίο αυτές σέβονται και υπηρετούν τους πολίτες τους. Στην Ελλάδα καθώς αποδεικνύεται, η κυβέρνηση υφίσταται για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-saoudikh-arabia-ekdiwkei-4-ekat.-metanastes-sthn-ellada-h-thrhsh-tou-nomo#ixzz2kW8NxPuO

Exit mobile version