Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΛΕΙΑ: Καταστρέφουν τον φυσικό πλούτο της Ολυμπίας

ΗΛΕΙΑ: Καταστρέφουν τον φυσικό πλούτο της Ολυμπίας

Και συλλαμβάνουν πολίτες που αντιδρούν! Χούντα Σαμαρά και στο βάθος οι γνωστοί… εργολάβοι που θέλουν τον τομέα της καθαριότητας.

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στις Λίμνες του Αλφειού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί της Τρίτης έχουν αποκλείσει την περιοχή της χωματερής στην περιοχή των Λιμνών που απέχει ελάχιστα μέτρα από το μυθικό ποταμό Αλφειό, λίγα χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας!

Με νομοθετικές αναθεωρήσεις προηγούμενων αποφάσεων, εν μια νυκτί, χαρακτήρισαν τη παράνομη χωματερή, νόμιμη και με την άδεια των αρμόδιων υπηρεσιών αποφάσισαν πως οι χωματερές των σκουπιδιών που λειτουργούν εντός δασικών εκτάσεων και δίπλα από την κοίτη των ποταμών στην Ηλεία, μπορούν να πραγματοποιούνται εναποθέσεις σκουπιδιών, από τους δήμους Ολυμπίας, Πύργου, Κρεστένων και Ανδρίτσαινας.

Οι πολυήμερες διαμαρτυρίες των κατοίκων από τα χωριά Αλφειούσα, Μακρίσια και Φλόκα και η κατάληψη που πραγματοποιούν στη χωματερή της ντροπής χαρακτηρίστηκαν από κάποιους τοπικούς υποτακτικούς της συγκυβέρνησης παράνομες πράξεις με εγκληματικό χαρακτήρα. Η τεράστια οικολογική καταστροφή που επιβάλει το καθεστώς του μνημονίου αδιαφορώντας για την ζωή των κατοίκων της περιοχής, σε συνεργασία με την αστυνομία του κράτους της τρόικα, είναι απόδειξη της ανυπαρξίας λύσης ενός τεράστιου προβλήματος, όπως αυτό των σκουπιδιών.

Οι παρανομίες και οι αθλιότητες δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την οργή των κατοίκων στις Λίμνες, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν. Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! 

Χρυσή Αυγή Ηλείας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hleia-katastrefoun-ton-fusiko-plouto-ths-olumpias#ixzz2kY4LPAkd

Exit mobile version