Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας είπε στην Βουλή ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πεινάει και τρώει φαγητό από τα σκουπίδια. Ο ίδιος και το κόμμα του τι κάνουν για να λύσουν ένα μέρος του προβλήματος; Με λόγια μεγάλα στη Βουλή και στα παράθυρα τον ΜΜΕ δεν απαλύνει τον πόνο της πείνας και της εξαθλίωσης. Τα προβλήματα αυτά αφού δεν μπορεί να τα λύσει  το ΚΡΆΤΟΣ ,ούτε κανένα άλλο κόμμα, τα λύνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βγαίνοντας έξω στον δρόμο  βοηθώντας   με  κοινωνικές δράσης αλληλεγγύης, δίνοντας   ταυτόχρονα ψυχολογική υποστήριξη στον ΈΛΛΗΝΑ  ότι κάποιος  πραγματικά νοιάζεται. Με 18 βουλευτές κάνει αυτό το τεράστιο έργο, φανταστείτε όταν θα αναλάβει την διοίκηση αυτής της ΧΩΡΑΣ! Ένας απλός φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΉΣ.

Φ.Π.

«Περσινά ξινά σταφύλια» το σκάνδαλο Βενιζέλου για τον Βαρβιτσιώτη!

Ομολογώ ότι τέτοιο μίσος εναντίον αδίκως δολοφονημένων παιδιών πρώτη φορά διαβάζω στη ζωή μου και μάλιστα από επικεφαλή θρησκείας, όπως ο πρώην αρχιραββίνος θεσ/κης που ευτυχώς πήγε στο Ισραήλ και ζει εκεί για να καθυβρίζει μέσω youtube , νεκρούς συναγωνιστές που ούτε γνώριζε ούτε ποτέ ασχολήθηκαν μαζί του. Αυτή είναι η θρησκεία των ισραηλιτών, ιουδαίων, εβραίων ή όπως αλλιώς αποκαλούνται; Διδάσκουν μίσος και ύβρεις και ασέβεια νεκρών; Πόσο μεγαλείο κρύβει- εν αντιθέσει η χριστιανική θρησκεία- μας! Διδάσκει την  αγάπη, τη συγχώρεση, την αγάπη στον πλησίον. Δείτε διαφορές πνευματικών ηγετών: Ο Αρχιραββίνος έζησε στην Ελλάδα αλλά η καρδιά του είναι μαύρη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, πνευματικός ηγέτης μας, ζει στην τουρκία, πήγε στο “υποτιθέμενο σπίτι” του κεμάλ και προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του, παρ όλες τις θρησκευτικές και εθνικές μας διαφορές. Λειτούργησε ως πνευματικός ηγέτης και όχι ως μικροπρεπής και ανεπαρκής σε επίπεδο πνευματικής αξίας. ΟΙ Εβραίοι δυστυχώς, προκαλούν αλλά, δεν θα ασχοληθούμε με αλλόθρησκους εχθρούς προαιώνιους του ελληνισμού και χριστιανισμού.

Α.Γ.Α.

Σε διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Αρχηγέ μας, με όλο τον σεβασμό μου, για την αξιοθαύμαστη θέση και στάση σας απέναντι στους ανελεύθερους, υπόδουλους των ξένων δυνάμεων που χρεοκόπησαν την Ελλάδα μας αλλά δεν έκαμψαν την πίστη και την θέλησή μας για πολιτική κάθαρση και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού σύντομα στην πατρίδα μας, σας διαβεβαιώνω ότι δεν φοβόμαστε τους ανθέλληνες ανάλγητους πολιτικάντηδες που από τα μεγάλα χλιδάτα γραφεία και σπίτια τους, αποφασίζουν για την οικονομική μας εξαθλίωση και την εθνική μας υποδούλωση, με απόλυτη συνέπεια σε όσα υποσχέθηκαν στα αφεντικά τους. Δεν τους φοβόμαστε, δεν τους προσκυνάμε, δεν υποκύπτουμε, γιατί όλοι εμείς που υπεράνω πάντων έχουμε την τιμή, την αξιοπρέπεια, την πίστη στα εθνικά ιδανικά μας, δεν ομοιάζουμε με τα τρωκτικά που τους υπηρετούν και τους κρατούν ακόμη στις θέσεις τους. Είμαστε οι υπερήφανοι για τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές βουλευτές μας, ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι χρυσαυγίτες που χωρίς ιδιοτέλεια ακολουθούν τον δύσκολο δρόμο της ΑΡΕΤΗΣ και της ΤΙΜΗΣ, της ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ και των ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ! Σας αναμένουμε σύντομα κοντά μας, γιατί το σαθρό σκηνικό της σκευωρίας έχει αποκαλυφθεί και έχει αφήσει έκθετους τους κυβερνώντες!

Φ.Α.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει 70 εκατ. ευρώ για μισθούς και προνόμια βουλευτών

Απ’όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα που διαβάζω στην ιστοσελίδα σας περισσότερο μου κίνησε το ενδιαφέρον η προσπάθεια της νέας τάξης πραγμάτων, με τα γνωστά αμερικανοσιωνιστικά κέντρα,  να κάνει προληπτικά, απαγόρευση της εκλογικής καθόδου σε κόμματα που δεν της είναι αρεστά και  που κολλάει σε αυτά την ρετσινιά του ακροδεξιού, ναζιστικού ή όποιου άλλου χαρακτηρισμού. Επειδή και εγώ είμαι μέλος αυτής της κοινωνίας και έχουν δει πολλά τα μάτια μου, τους έχω ικανούς για όλα. Ακόμη και της περίπτωσης, του να σας  απαγορεύσουν με οποιοδήποτε γελοίο πρόσχημα που θα εφεύρουν για την περίπτωση των ευρωεκλογών.Όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και είμαι αισιόδοξος ότι, το εθνικιστικό κίνημα με τα εκλογικά του αποτελέσματα θα αφυπνίσει τις καρδιές και τα μυαλά όχι μόνο των  Ελλήνων αλλά και των άλλων λαών της Ευρώπης.

Χρυσή Αυγή για ΠΑΝΤΑ

Κ.Α.

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Καμμένος – Μαζική φυγή των ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή

Παρακολουθώντας το κανάλι της βουλής την ημέρα της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής, εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά από το χαμηλό επίπεδο των ομιλητών. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, εμπειρότατος και μετριοπαθής υποτίθεται, Απόστολος Κακλαμάνης. Σε ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας και λάσπης, είπε ότι οι “νεοναζί” της Χρυσής Αυγής ανδρώθηκαν στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων, όπου κατέβαιναν οργανωμένα με κομματικές σημαίες και αγκυλωτούς σταυρούς!!!! Πολύ θα θέλαμε να μας πει αν ο ίδιος είδε κάτι τέτοιο και πότε. Δύο είναι οι πιθανότητες εδώ: Ή είναι κοινός συκοφάντης και ψεύτης αίσχιστου είδους αφού ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, ή είναι τραγικά αφελής μεταφέροντας έτσι αβασάνιστα οποιαδήποτε μπούρδα του μετέφερε κάποιος “καλοθελητής”. Όπως και να χει, είναι ντροπή να μας εκπροσωπούν στην ελληνική Βουλή τέτοιας στάθμης άνθρωποι. Θα ήθελα μια δημόσια συγνώμη από τον κύριο Κακλαμάνη, αλλά μάλλον ζητάω πολλά….

ΥΓ. Θα θελα επίσης να σημειώσω α) πόσο οξύμωρο είναι να μιλάνε για νεοναζί οι υπηρέτες των Γερμανών, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτοί δηλαδή που μετέτρεψαν τη χώρα σε γερμανική αποικία β) πόσο οξύμωρο είναι να μιλάνε για νεοναζί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που φωνάζανε για πρώτη φορά στην Ελληνική βουλή Heil Hitler (Πάντζας και σία) γ) πόσο οξύμωρο είναι μιλάνε κομμουνιστές για τη δημοκρατία που κινδυνεύει από τον φασισμό…

Γ.Λ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Είμαι ελεύθερος ακόμη και μέσα στα σίδερα της φυλακής”

Βαρυσήμαντες διαπιστώσεις εμπεριέχει η τελευταία επιστολή του συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκου, που μας απηύθυνε από τη φυλακή. Προβλέπει, αξιολογώντας προφανώς τις πολιτικές εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδος, ότι τα κινήματα των Εθνικιστών θα εξαπλώνονται τοπικά και περιφερειακά, θα ενδυναμώνονται καθημερινά και θα κληθούν να αποτελέσουν το αντίβαρο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για κυβερνήσεις τεχνοκρατών, υπαλλήλων των Τραπεζών και των Αγορών. Στόχος είναι, αφού εξευτελίσουν τους σημερινούς πολιτικούς υπαλλήλους τους όπως έκαναν με τον άλλοτε πανίσχυρο Στρος Καν, να οδηγήσουν τους λαούς είτε σε αποχή από εκλογές είτε σε πλήρη απαξίωση των κυβερνήσεών τους. Θα επιβάλλουν κατόπιν ανθρωποειδή τύπου Παπαδήμου, που θα είναι επιφορτισμένοι με την πλήρη εφαρμογή των εντολών τους. Μοναδική ιδεολογία Αντίστασης στα εφιαλτικά αυτά σχέδια είναι ο Εθνικισμός. «Δεν ξεμπερδέψατε με τους Εθνικιστές» υπερτονίζει στην επιστολή του ο φυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Δεν θα καταχραστώ του χώρου και του χρόνου, αναλύοντας τις ανεκτίμητες παρατηρήσεις και επισημάνσεις της επιστολής, που αξίζει να γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης και διατύπωσης συμπερασμάτων. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ανταριασμένοι αλλά και ύπουλοι, η παραπλάνηση της Κοινής Γνώμης έχει αναχθεί σε Επιστήμη, το μέλλον μας είναι ζοφερό (επιεικές επίθετο) ώστε η συνειδητοποίηση απ΄όλους μας των δεδομένων και των προτάσεων της επιστολής να είναι ιδεολογικό ισχυρότατο όπλο για την κατανόηση της όλης κατάστασης και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν, για την έξοδο από τον σημερινό εφιάλτη.

Μ.Α.

Εξώδικο Συναγωνιστή Παππά στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”

Αγαπητοί συναγωνιστές, Η αλήθεια πάντα ήταν και θα είναι πικρή… Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνουμε όλο και πιο πολύ, ότι ελάχιστοι «ελεύθεροι» Έλληνες έχουν μείνει σε αυτόν τον τόπο… Και αυτοί τυχαίνει να βρίσκονται μέσα στα κελιά της φυλακής!Τα λόγια του αρχηγού είναι πικρά μα αληθινά, εμείς εδώ έξω είμαστε οι πραγματικοί κρατούμενοι, οι φυλακισμένοι αυτής της άθλιας κατάστασης που ορθώνεται παντού γύρω μας. Εμείς στερούμαστε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας σαν Έλληνες πολίτες, εμείς υποφέρουμε, ενώ οι γνωστοί σε όλους μας κλεφτές και καταπατητές των ζωών, των ελευθεριών, των χρημάτων και της αξιοπρέπειας μας, γλεντάνε. Μα όπως σοφά λέει και ο Αρχηγός, η ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ έρχεται! Αυτοί που καταδίκασαν γενιές Ελλήνων σε εξαθλίωση, θα λογοδοτήσουν. Μην τους φοβάστε, είναι ένα τίποτε! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ν.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-noembriou-2013#ixzz2kby8rJVk

Exit mobile version