Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΑΠΟΛΥΤΟ μπάχαλο: κλοπή 22.000 ευρώ δίπλα στο γραφείο του Δένδια!

Μνημείο γελιοποίησης του υπουργού Προ.Πο., Ν. Δένδια, αποτελεί η είδηση της κλοπής 22.000 ευρώ από γραφείο του 7ου ορόφου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης. Υπάλληλος του υπουργείου έκανε ανάληψη του ποσού των 22.000 ευρώ από τον προσωπικό του λογαριασμό και τοποθέτησε τα χρήματα σε συρτάρι του γραφείου του, στον 7ο όροφο του υπουργείου, συνεχίζοντας την εργασία του. Εξήλθε του γραφείου και όταν επέστρεψε τα 22.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά.

Στον 7ο όροφο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης βρίσκεται το γραφείο των προσωπικών συμβούλων του υπουργού Ν. Δένδια, γεγονός που αποδεικνύει πως πρόκειται για άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης και επιλογής του ίδιου, καθώς και το γραφείο τύπου του Αρχηγείου.

Η καταγγελία της κλοπής σήμανε συναγερμό στο υπουργείο. Την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η Ασφάλεια και το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, αναζητώντας τους ποντικούς-έμπιστους του υπουργού!

Η ξεφτίλα του Δένδια, δεν έχει προηγούμενο: εν τέλει, η περιβόητη «ευνομία παντού» δεν υπάρχει όχι μόνο σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά ούτε καν στο αρμόδιο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται με σιγουριά είναι ένα: κανείς σ’ αυτή τη χώρα, όπου κι αν βρίσκεται, δεν είναι ασφαλής! Άλλο ένα «επίτευγμα» του φιλομασόνου υπουργού…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-apoluto-mpachalo-kloph-22.000-eurw-dipla-sto-grafeio-tou-dendia#ixzz2kc8fMmJG

Exit mobile version