Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τις προκλήσεις, στο ΓΕΝ για “καφεδάκι” οι τούρκοι

Γράφαμε μόλις χθες για την τουρκική φρεγάτα, η οποία έκανε προκλητικούς ελιγμούς κοντά στην Σκύρο, θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση. Το γεγονός ότι αυτή η προκλητική ενέργεια έλαβε χώρα λίγο μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για «μη ύπαρξη της Κύπρου», φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ήδη διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και διπλωματική επέμβαση των Ηνωμένων Εθνών, αφού είχαμε ξεκάθαρες προκλήσεις και απειλές από την πλευρά των τούρκων.

Όμως στην Ελλάδα είμαστε «λάρτζ» και δεν κρατάμε… κακίες από ότι φαίνεται. Ας απειλούν οι τούρκοι την Κύπρο μας και ας θέτουν ζητήματα γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Ας πετάνε και τα αεροπλάνα τους όπου και όποτε θέλουν κάνοντας εικονικούς βομβαρδισμούς στόχων. Η ηγεσία της Ελλάδος δεν απαντά ποτέ στις προκλήσεις, αφού είναι εξόχως απασχολημένη με την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Θα περίμενε κανείς μία αντίδραση, βέβαια, από το ΥΠΕΞ ή το ΥΠΕΘΑ, όμως ούτε αυτή δεν ήρθε.

Τουναντίον, όπως μας πληροφορεί το έγκυρο defencenet.gr, λίγες ώρες μετά την προκλητική αυτή ενέργεια των τούρκων το ΓΕΝ υποχρεώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών να δεχθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης των συμφωνηθέντων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) τουρκική αντιπροσωπεία του Ναυτικού της Τουρκίας! Δηλαδή, λίγη ώρα μετά τις προκλητικές ενέργειες των τούρκων, τους φιλοξενήσαμε και για καφέ! Και μάλιστα στα πλαίσια των «Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης».

Οποιοσδήποτε άλλος σχολιασμός πραγματικά περιττεύει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tis-proklhseis-sto-gen-gia-kafedaki-oi-tourkoi#ixzz2kcGyD24i

Exit mobile version