Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας και Αθανασίου συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν θεσμούς, Σύνταγμα και Πολίτευμα

Δένδιας και Αθανασίου συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν θεσμούς, Σύνταγμα και Πολίτευμα

Το κοινοβουλευτικό, δικαστικό και συνταγματικό πραξικόπημα της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά που ξεκίνησε με την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται κανονικά.

Μετά την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, την αντισυνταγματική στέρηση λόγου και ψήφου στους αδίκως προφυλακισμένους Συναγωνιστές στην Βουλή και την αναστολή χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου, το ρεσιτάλ παρανομίας συνεχίζεται από τους Δένδια και Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προ – Πο συνεχίζει να μην απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την γελοία δικαιολογία ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του κόμματος, την οποία ο ίδιος με τραγελαφικά στοιχεία μεθόδευσε!

Το παρακολούθημα του Δένδια, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου από την πλευρά του αρνήθηκε να προσέλθει να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση από τον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη με την δικαιολογία πως είναι αναρμόδιος!

Η Αλήθεια είναι πως δεν είναι αναρμόδιοι, αλλά παράνομοι και σύντομα που θα καταρρεύσει το σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής και αποκαλυφθούν πλήρως οι σκευωροί, όλοι αυτοί που έπλεξαν αυτήν την μηχανορραφία θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-kai-athanasiou-sunechizoun-na-jeftilizoun-thesmous-suntagma-kai-pol#ixzz2kcaXglHw

Exit mobile version