Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Συριζαίοι προσπαθούν να κρύψουν τον σιωνιστικό χαρακτήρα του ιδρύματος Levy

Όπως είναι γνωστό, την προηγούμενη βδομάδα ο leader of SYRIZA mister Tsipras, καθώς και ο βουλευτής του συνονθυλεύματος Γ. Δραγασάκης («φέρτε μας τον φρούραρχο»…) έδωσαν το παρών και μίλησαν σε διεθνές συνέδριο του Ινστιτούτου Levy στην Αθήνα. Βεβαίως, το Ινστιτούτο Levy (Λεβύ) είναι σιωνιστικών συμφερόντων, όπως φαίνεται κι από την επωνυμία του.

Το γεγονός, όμως, αυτό επιχειρούν να το κρύψουν οι συνιστωσάκηδες της «Αυγής», με κωμικό τρόπο. Τι ακριβώς κάνουν; Διαβάζουν με το δικό τους τρόπο το δεύτερο γράμμα (αντί για «Λεβύ», «Λήβυ»), ώστε να ακούγεται αγγλοσαξονικό!

Ιδού τα μασκαραλίκια: «Σημειώσεις για το συνέδριο του Ινστιτούτου Levy. Την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής, το συνέδριο του Ινστιτούτου Λήβυ του Κολεγίου Μπαρτ της Νέας Υόρκης, με θέμα τις πολιτικές λιτότητας στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη (The Eurozone Crisis, Greece, and the Experience of Austerity). Στο συνέδριο παρενέβη με ομιλία ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας…».

Γιατί προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους; Άραγε, τους έπιασαν οι ντροπές; Ή περνάνε για τόσο μεγάλα κορόιδα τους αναγνώστες τους;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-surizaioi-prospathoun-na-krupsoun-ton-siwnistiko-charakthra-tou-idrumato#ixzz2kdIYSAiF

Exit mobile version