Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2013

Η διαρκής άνοδος του εθνικιστικού κινήματος πανελλαδικά είναι προφανές ότι τους πονάει πάρα πολύ. Απόδειξη αυτού είναι βέβαια το γεγονός ότι έχουν κουκουλωθεί όλες οι δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες μυστηριωδώς ενώ κανένα από τα λεγόμενα μεγαλοκάναλα δεν παρουσιάζει κανένα εύρημα που να δείχνει την ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Δεν πειράζει όμως, ο πόνος θα τους περάσει λίαν συντόμως. Θα τους περάσει βέβαια με άσχημο τρόπο αφού τα νέα μέτρα στραγγαλισμού του ελληνικού λαού είναι μπροστά μας ενώ η δικομματική ακονίζει τα νύχια της για μια νέα λεηλασία της Ελλάδος και το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο είναι μπροστά μας δυστυχώς και η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει πραγματική μάχη εντός του κοινοβουλίου είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό αποδεικνύεται από καθημερινές συζητήσεις στον δρόμο, στην γειτονιά, στον χώρο εργασίας και οπουδήποτε αλλού. Η ανεργία, η φτώχεια, η λεηλασία της Ελλάδος και η διεθνής διαπόμπευσή της είναι αποτέλεσμα της τριετούς μνημονιακής κατοχής την οποία υφιστάμεθα. Η οργή και η αγανάκτηση θα τους πνίξει λίαν συντόμως. Θα ήθελα να σας ζητήσω να συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα των αγώνα σας για μια ελεύθερη Ελλάδα. Για μια Ελλάδα που θα φύγει από τις δαγκάνες των τοκογλύφων και θα ορθοποδήσει για μια ακόμη φορά. Διότι το παρελθόν από μόνο του διδάσκει.

Ν.Σ.

Καταρρέει ο Σαμαράς – Νέα συγκυβέρνηση με Ντόρα στα σκαριά;

Αγαπητοί συναγωνιστές, θέλω να σας εκφράσω την αγανάκτησή μου μετά τις τελευταίες προφυλακίσεις και όλη τη λασπολογία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θέλω να σας ενημερώσω ότι θα σας στηρίξω και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Στον δρόμο, στο γυμναστήριο, στην καφετέρια παρατηρώ υποστήριξη υπέρ σας που εκφράζεται με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είμαστε μαζί σας γιατί είστε παλικάρια. Κρατήστε γερά να σβήσουμε από τον χάρτη τα κομματόσκυλα που μας ρήμαξαν τόσα χρόνια.

Δ.Λ.

Ένα σενάριο τουρκικής εισβολής στη βάση της ελληνικής αεράμυνας και η απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων

Αγαπητοί συναγωνιστές

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα γεγονός. Την αποτυχημένη διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, ο ανεκδιήγητος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου τύπου του κατοχικού πρωθυπουργού και της διαβόητης «Ομάδας Αλήθειας» των υπογείων της Συγγρού, την παρουσίασε προβοκατόρικα ως κοινή συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ και… Χρυσής Αυγής!!! Ιδού τι έγραψε στο Twitter:

«7:15 Οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ ξεπερνούν τους 70».

«Απολαυστικό είναι να ερεθίζονται ταυτόχρονα από το Σύνταγμα τα ακραία έμμισθα τρολ της Κουμουνδούρου και της Χρυσής Αυγής».

«Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε στο Σύνταγμα ή όχι ακόμα για την επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ;».

«Πανελλαδική κινητοποίηση Συριζα και Χ.Α. 200 ατόμων με αφίσες, ηχορύπανση και συναυλίες για ανατροπή στο πεζοδρόμιο».

Του συνιστώ να μην εκτίθεται, όπως εκτέθηκε και ο αρχηγός του πριν από τις εκλογές του 2012 κι έλεγε διάφορα πράγματα εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και μετά από λίγο τα κατάπιε αμάσητα και συνεργάστηκε μαζί του. Διότι, η προοπτική της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υποθετική, είναι αναπόφευκτη!

Γ.Λ.

Μετά τις προκλήσεις, στο ΓΕΝ για “καφεδάκι” οι τούρκοι

Τι έγιναν τελικά τα «οπλοστάσια»; Τι έγιναν τα «μαύρα ταμεία»; Τι έγιναν τα τόσα και τόσα που λέγανε τόσο καιρό τα κανάλια; Που είναι τα όπλα; Που είναι τα αρνιά; Που είναι τα τανκς; Που είναι τα σκοπευτήρια και τα «κέντρα εκπαιδεύσεως»; Μόνο στην φαντασία των δημοσιογράφων και των τριδύμου της συμφοράς Δένδια – Σαμαρά – Αθανασίου, βρίσκονται όλα αυτά. Ντροπή σας αλήτες – προδότες!

Α.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-oktwbriou-2013#ixzz2kfcYF5Mj

Exit mobile version