Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Κατερίνη, Ηράκλειο, Τρίκαλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Κατερίνη, Ηράκλειο, Τρίκαλα

Την Τετάρτη 13/11 πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τ.Ο. Περάματος ομιλία από τον βουλευτή Ευβοίας συναγωνιστή Μίχο Νικόλαο. Η ομιλία ξεκίνησε με αναφορά στο θλιβερό γεγονός της άνανδρης δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας με την υπόσχεση πως ούτε τα αδικοχαμένα αδέρφια μας πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ ούτε και βήμα πίσω πρόκειται να κάνουμε στον έντιμο πολιτικό μας αγώνα. 

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας που συνεχίζεται χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο κατηγορίας κατά παράβαση των νόμων και του συντάγματος δείγμα του εκδικητικού χαρακτήρα του ανθελληνικού καθεστώτος. Επίσης επισημάνθηκε ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της Χρυσής Αυγής που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με αυτό το γεγονός να αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι το κίνημα μας είναι ο μοναδικός αντισυστημικός  πολιτικός φορέας που φοβάται το σύστημα εξουσίας.

Ακόμα ο συναγωνιστής μίλησε για τις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν συνεχώς όπου ακόμα και σε αυτές δεν τολμούν να ρίξουν την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση όταν πλέον είναι κοινό μυστικό ότι η δυναμική του κινήματος μας είναι πολύ μεγαλύτερη και αυτό φαίνεται άλλωστε από το μένος του αντισυνταγματικού τόξου εναντίον μας. Η ομιλία έκλεισε με μία σύντομη αναφορά στις υπόλοιπες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις και στην συνέχεια ακολούθησε ευρεία συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στην Τ.Ο. Πιερίας

Από την πρώτη ημέρα μετά την άνανδρη, εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη από το παρακράτος, Συναγωνιστές από όλη την Πιερία έσπευσαν στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους για τα αδικοχαμένα αυτά παιδιά. Παρόλη την καθεστωτική και παρακρατική τρομοκρατία που επικρατεί εις βάρος του Κινήματος τα γραφεία είναι κατάμεστα, κάθε φορά που ανοίγουν!

Λίγες ημέρες μετά, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, και τα γραφεία της Κατερίνης είχαν την Τιμή να υποδεχτούν τον περιφερειάρχη και μέλος πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, ο οποίος τόνωσε ακόμη περισσότερο το υψηλό ηθικό όλων των Συναγωνιστών με μια βροντερή ομιλία απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να μας διαλύσουν. Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει!

Ακολούθησε ανάγνωση μηνυμάτων συμπαράστασης από την Συναγωνίστρια Μαρία Μπατάλα. Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Τζαρός Απόστολος, μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων (Κ.Ε.Δ.), παρουσίασε την νομική διάσταση των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, τα σημεία που αποδεικνύουν την παραβίαση του Συντάγματος και την ανεπάρκεια τμήματος των δικαστικών λειτουργών στην εκτέλεση των καθηκόντων τους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με το πέρας της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς Τιμήν των Συναγωνιστών μας, και η ιαχή “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” δόνησε την ατμόσφαιρα της Κατερίνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ομιλία και δράση της Τ.Ο. Τρικάλων

Το Σάββατο 9/11 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων ομιλία – ενημέρωση για τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν το Κίνημά μας, με αποκορύφωμα βεβαίως, τη στυγνή και άνανδρη δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου από τους κόκκινους τρομοκράτες. Στην ομιλία τονίστηκε ότι τίποτα δεν μπορεί να κάνει τους Εθνικιστές να λυγίσουν, ούτε καν οι σφαίρες του παρακράτους. Έχουμε Ιερή υποχρέωση στη μνήμη των νεκρών Συντρόφων μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, όσα εμπόδια και αν μας βάλει το ξενόδουλο καθεστώς που εξουσιάζει τη Πατρίδα μας. Τις σημαίες τις Ιδέας μας δεν πρόκειται να τις υποστείλουμε ποτέ!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, συναγωνιστές από την Τ.Ο. Τρικάλων προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη φέιγ βολάν και φυλλαδίων σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα αλλά και σε γύρω περιοχές για την ενημέρωση των συμπολιτών μας. Το κυρίαρχο σύνθημα των φυλλαδίων ήταν: Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

“Ανε θαρρείς πως σε ξεχνώ
μεγάλο λάθος κάνεις.
Φίλους που έχεις στην καρδιά
ποτέ σου δεν τζοι βγάνεις”.

Σ’ αυτή τη μαντινάδα, που έστειλε ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, στους φυλακισμένους συντρόφους, απάντησαν ο Αρχηγός Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, στέλνοντας, μέσω του συναγωνιστή βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, που τους επισκέφτηκε χθες Τετάρτη στα κελιά της τιμής, τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς τους στους συγκεντρωμένους στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη, γενόμενη δεκτή μ’ ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Ακολούθησε ομιλία σχετική με την “επέτειο του Πολυτεχνείου”, κατά την οποία καταδείχθηκε η “επίσημη” στρέβλωση των αληθινών γεγονότων της εποχής και καταγγέλθηκε το μεταπολιτευτικό κατεστημένο που επένδυσε μέσα από το ψεύδος και την καπηλεία στο γεγονός.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama-katerinh-hrakleio-trikala#ixzz2khq2uTL9

Exit mobile version