Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι προδότες φτιάχνουν τζαμί και οι τούρκοι εξυμνούν και πάλι τα εγκλήματα του Αττίλα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τούρκοι έχουν ανεβάσει τον δείκτη της επιθετικότητας τους από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το γεγονός ότι το Αιγαίο περιλαμβάνει πολλές και πλούσιες πηγές υδρογονανθράκων, στις οποίες δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Βρίσκουν και τα κάνουν βέβαια, αφού απέναντι τους έχουν μία ενδοτική και φοβική κυβέρνηση, η οποία τους δίνει “γη και ύδωρ” όποτε το απαιτήσουν.

Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε ξεκίνησαν με τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος» και συνέχισαν με τις βόλτες ενός πολεμικού πλοίου έξω από την Σκύρο. Αφότου είδαν ότι το αποτέλεσμα αυτών των προκλήσεων ήταν μία πρόσκληση για «καφέ» στο ΓΕΝ, πέρασαν στο επόμενο στάδιο. Έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα από την διπλή επιχείρηση εισβολής στην Κύπρο, σε μία κίνηση που μπορεί να ερμηνευτεί ως ευθεία απειλή για «τρίτο Αττίλα», γεγονός που έχει επισημανθεί από πολλούς αναλυτές.

Επιπροσθέτως όλων αυτών η κομισιόν ερωτώμενη για την δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν «ένιψε τας χείρας της» υποβαθμίζοντας τις απειλές εναντίον ενός μέλους της Ε.Ε. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Όπως γνωρίζετε η Κομισιόν δεν παρέχει σχόλια επί διαφορετικών τοποθετήσεων ή επί της ερμηνείας τους στα ΜΜΕ“. Δηλαδή πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η δήλωση Ερντογάν ότι «δεν υπάρχει Κύπρος» εκτός από απειλή; Μήπως μπορεί να ερμηνευτεί ως ελλιπής γνώση γεωγραφίας;

Οι τούρκοι τα παίζουν όλα για όλα, φτάνοντας μέχρι του σημείου απειλής πολέμου και την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση της υποταγής, προχωράει στο χτίσιμο τεμένους στο κέντρο των Αθηνών, προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη συσπείρωση των μουσουλμανικών δυνάμεων, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δράσουν ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας εναντίον της Ελλάδας, εντός των εδαφών μας. Χώρια που στο εγγύς μέλλον ο συγκεκριμένος πληθυσμός εντός της Αθήνας θα χαρακτηριστεί τουρκικός και θα εγείρει περαιτέρω απαιτήσεις από τουρκικής πλευράς.   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-prodotes-ftiachnoun-tzami-kai-oi-tourkoi-ejumnoun-kai-pali-ta-egklhmata#ixzz2kjs2RP8Q

Exit mobile version