Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος της φαυλοκρατίας και της διαπλοκής άρχισαν να δίδουν στην δημοσιότητα το νέο σχέδιο για την αναχαίτηση της Χρυσής Αυγής. Θέλουν λέει να ιδρύσουν  “σοβαρό ακροδεξιό κόμμα”. Τι ακριβώς εννοούν “σοβαρό”; Ως “σοβαρό” εννοούν ότι δεν θα θέτει το ζήτημα να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή όπως κάνει η Χρυσή Αυγή, αλλά αντιθέτως θα αποτελεί το δεκανίκι της δικτατορίας τους. Θα αποκαλούν ως “πατριωτισμό” την ληστεία του Ελληνικού λαού από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, όπως ακριβώς το έκαναν οι δήθεν “εθνικιστές” του ΛΑΟΣ τύπου Βορίδης, Γεωργιάδης κλπ, και θα καλούν σε στήριξη του κατοχικού καθεστώτος των κλεφτών και υποτακτικών της τρόικας  με το πρόσχημα να μην πάρει τάχα την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως εάν δουν την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα οι “σοβαροί” “ακροδεξιοί” θα συνεργαστούν ακόμη και με το ΣΥΡΙΖΑ για να υπερασπιστούν το καθεστώς της φαυλοκρατίας. Και τι ακριβώς  εννοούν “ακροδεξιό”; Ως “δεξιό” αποκαλούν τον δήθεν “φιλελευθερισμό” κομμάτων όπως η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή την δικτατορία και ασυδοσία της ελεύθερης αγοράς πάνω στα έθνη και την εξόντωση των εθνών στο όνομα του μέγιστου πλούτου της παγκόσμιας ελίτ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης. Ως “ακροδεξιό” εννοούν την ίδια ακριβώς πολιτική εκφρασμένη σε ακραίο βαθμό, με πιο ακραίες θέσεις και πρακτικές, όπως το “ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ” με δολοφονίες , συλλήψεις και τρομοκράτηση Ελλήνων εθνικιστών από το ανθελληνικό κατοχικό κράτος και παρακράτος.

Οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε ενάντια σε κάθε κατοχικό μόρφωμα, σε κάθε παρακλάδι της παγκόσμιας  δικτατορίας των τοκογλύφων. Με ότι προσωπείο και να εμφανίζονται αυτά , είτε ακροδεξιό, είτε ακροαριστερό  , είτε “φιλελεύθερο” είτε “προοδευτικό” δεν αποτελούν παρά πολλαπλές εκφράσεις του ίδιου ακριβώς παγκόσμιου τυραννικού καθεστώτος. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και να δώσουμε ακόμα και την ζωή μας για να ανατρέψουμε τη παγκόσμια τυραννία!

ZHTΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Ι.Α.

Οι προδότες φτιάχνουν τζαμί και οι τούρκοι εξυμνούν και πάλι τα εγκλήματα του Αττίλα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εκπομπή του Χαρδαβέλα το βράδυ στις 13/11 έγινε τηλεφωνικό δημοψήφισμα για το αν συμφωνούν οι τηλεθεατές ή όχι με την ανέγερση του τζαμιού. Το αποτέλεσμα, που ανακοινώθηκε στο τέλος της εκπομπής, ήταν 91% ΟΧΙ στο τζαμί. Δηλαδή οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την ανέγερση του τζαμιού. Τίθεται λοιπόν αμείλικτο το ερώτημα: Οι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στο Κοινοβούλιο, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ τη θέληση του Λαού τον οποίο εκπροσωπούν; Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ θα λάβει υπ’ όψιν του τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο υπηρετεί; Κι αν όχι, τότε ΠΟΙΟΥ την επιθυμία θέλει να πραγματοποιήσει;; ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, που σκοπεύει να αλώσει την Ελλάδα αφού πρώτα την μετατρέψει σε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, στέλνοντάς μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εκατοντάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες;;;  Γιατί ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αφού τόσο πολύ νοιάζεται γι’ αυτούς, δεν τους κρατάει στην Τουρκία, που έχει και χιλιάδες τζαμιά, να προσεύχονται εκεί πέρα όλοι μαζί σαν αδελφοί μουσουλμάνοι που είναι, αλλά ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ στην Χριστιανική Ελλάδα μέσα στους “άπιστους” (και … ρατσιστές) Έλληνες; Να κάνουν ΤΙ στην Ελλάδα;;;; Η αχανής Τουρκία δεν τους χωράει, και θα τους τους χωρέσει η Ελλάδα; ΣΑΜΑΡΑ, θέλουμε να δούμε το τέλος που θα έχεις κι εσύ και οι άλλοι προδότες που συνωστίζονται στα έδρανα της Βουλής, και διαγκωνίζονται σε πράξεις εσχάτης προδοσίας της Πατρίδας μας!

Α.

Βομβιστική επίθεση σε κατάστημα της Κρήτης γιατί ήταν… χώρος εργασίας Χρυσαυγίτη!

Μάλλον πρέπει να αξιοποιήσετε και άλλα … ευρήματα της κατάπτυστης επιστολής Δένδια, με την οποία σας ανακοινώνει πως δεν απαντάει σε … υπόδικους εγκληματίες – τρομάρα του! Λοιπόν, γράφει την εξής αρλούμπα ο Υπουργός “Προστασίας” του Πολίτη. “…ευρισκόμαστε σε αδυναμία να υπεισέλθουμε σε θέματα τιθέμενα διά μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου υποβαλλόμενων από βουλευτές … “. Τέτοια αρλούμπα ούτε μαθητής Γυμνασίου δεν θα έγραφε! Η απάντηση αυτή εμποιεί υποψίες ότι “ευρίσκονται σε αδυναμία” γενικότερη εκεί στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. να “υπεισέρχονται” και να “απαντούν” σε θέματα, διότι δεν είναι άξιοι ούτε να εκφραστούν! Τρία εκφραστικά – συντακτικά λάθη σε μιάμιση σειρά ο Υπουργός!!! 1) Αυτό το … “διά μέσων” είναι για γέλια, επειδή ακριβώς βγήκε από τη γραφίδα Υπουργού. Πρόκειται για σύνταξη … ανύπαρκτη, την οποία χρησιμοποιούν τακτικά οι ολιγογράμματοι, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν παρεξήγηση. Αλλά ο Υπουργός δεν τελείωσε το σχολείο; 2)  Η γενική “υποβαλλόμενων” αναφέρεται προφανώς στα “τιθέμενα θέματα”, και … υποβάλλει σαφώς την εντύπωση ότι ο Υπουργός δεν ξέρει να ξεχωρίζει ούτε τις …πτώσεις, αφού το σωστό είναι “υποβαλλόμενα” (θέματα). Δεν είναι δυνατόν η μετοχή να είναι σε γενική, και το υποκείμενό της σε αιτιατική!! 3) Πολύ μπερδεύτηκε ο Υπουργός προσπαθώντας να συνδυάσει τα “τιθέμενα” με τα “υποβαλλόμενα”. Μάλλον δεν είναι για τις δυνατότητές του τέτοιες περίπλοκες εκφράσεις. Για να μην αναρωτιέται πώς έπρεπε να το γράψει, τον βοηθάμε: “..ευρισκόμαστε σε αδυναμία να υπεισέλθουμε σε θέματα υποβαλλόμενα μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου από βουλευτές … κ.λπ.”. Κατόπιν τούτων, πρέπει να προσέχει ο Υπουργός να μη στέλνει τέτοιες περισπούδαστες επιστολές, εκτός αν θέλει να ψυχαγωγεί τους παραλήπτες με τις … υπουργικές ασυναρτησίες. Το καλό για εκείνον είναι πάντως ότι γελάσαμε αρκετά με τα κωμικά στοιχεία της επιστολής του (εκείνο το … “διά μέσων” ήταν “όλα τα λεφτά”), και ξεχάσαμε ότι έπρεπε να … θυμώσουμε με την αλαζονεία του και την επιμονή του να περιφρονεί ένα εκατομμύριο Έλληνες που αποδεδειγμένα υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή, η οποία επάξια τους εκπροσωπεί στη Βουλή. Τις ερωτήσεις που σας θέτουν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στις οποίες με γελοία επιχειρήματα αρνείστε να απαντήσετε, σας τις θέτουν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, κύριε Υπουργέ, – ίσως και πολύ περισσότεροι- , και είναι ΥΒΡΙΣ να τους περιφρονείτε. Προσδοκούμε όμως και για σας και για τους ομοίους σας ανθέλληνες που έχετε κάτσει στο σβέρκο του Ελληνικού Λαού, την ΝΕΜΕΣΙΝ. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αργήσει… Ήδη ακούγονται τα βήματά της.
Πρεσβεύουν γι’ αυτό οι δύο νέοι Εθνομάρτυρες, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.

Με τιμή

Μία Ελληνίδα, που ψυχαγωγήθηκε “διά … μέσων” των γραφομένων του Υπουργού, θύμωσε όμως πολύ με το θράσος του να αγνοεί ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού!!

Ο κατά δήλωσή του “μαλ…κας” της ΝΔ δεν τα… φέρνει βόλτα με τον βουλευτικό μισθό!

Οι Τελευταίοι Ήρωες

Το σύστημα που τυραννά

τη χώρα για αιώνες

κλέφτες πολλούς ανάθρεψε

φονιάδες, απατεώνες

 

Αυτοί που το υπηρετούν

μας θέλουνε ραγιάδες

με το κεφάλι χαμηλά

κ’ αυτοί σαν τους πασάδες

 

Εκεί όμως που νομίζαν

πως όλα είν’ εντάξει

θέριεψε η Χρυσή Αυγή

τα πιόνια έχουν τρομάξει

 

Οι Χρυσαυγίτες φέρανε

αλληλεγγύη, ελπίδα

και ο λαός ανάσανε

στην έρμη την πατρίδα

 

Αυτό όμως δεν άρεσε

στα λαβωμένα φίδια

σ’ αυτούς τους δήθεν άρχοντες

που τους αποκαλώ σκουπίδια

 

Την εντολή τους δώσανε

σε όργανα φονιάδες

να πάρουν μερικές ζωές

να κλάψουνε μανάδες

 

Στόχος τους οι Εθνικιστές

που κάνανε το λάθος

Ελλάδα ν’ αγαπήσουνε

Αγνά, μα και με πάθος

 

Οι σφαίρες του δειλού φονιά

ζωών κόψαν το νήμα

τον Μάνο και τον Γιώργο μας

στείλαν νωρίς στο μνήμα

 

Φουντούλη Γιώργο Αθάνατε

και Μάνο Καπελώνη

αυτοί που σας σκοτώσανε

τίποτα δεν τους σώνει

 

Πιστεύω στο εκτελεστικό,

απόσπασμα θα πάνε

παρακαλώντας οι δειλοί

έλεος θα ζητάνε

 

Προδότες τι, κι αν χύσατε

το αίμα δύο αθώων

το όνομά τους γράφτηκε

στο Πάνθεον Ηρώων

 

Το χώμα το ελληνικό

αυτό που τους σκεπάζει

εύχομαι να’ ναι ελαφρύ

μα η Μοίρα δεν αλλάζει

 

Προσεύχομαι στην Παναγιά

Να κάνει μια χάρη

κι ας αναρρώσει γρήγορα

το τρίτο Παλικάρι!

 

Φουντούλης Γεώργιος

Καπελώνης Μάνος

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ο Συναγωνιστής

Παναγιώτης Κ.

-Κατερίνη-

Καταρρέει η κλεπτοκρατία: Ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του zougla.gr

Η χούντα των Σαμαρά, Βενιζέλου του Τσίπρα και άλλων “εθνοσωτήρων”  της μεταπολίτευσης φαίνεται ότι καλά κρατεί.. Τα τσοντοκάναλα επίσης παίζουν “θαυμάσια” τον πορνοδιαστροφικό τους ρόλο… Όμως κάτι δεν πάει καλά σ’αυτή την βιτρίνα που μας πασάρεται καθημερινά από αυτό το διεφθαρμένο σύστημα της αλληλοδιαπλοκής . Όπως για παράδειγμα η εκλογική αντίδραση του ελληνικού λαού κάτω από περιστάσεις όπως είναι οι εκλογές. Και είναι η πιο κατάλληλη περίσταση όπως είναι  η σημερινή για να εκφραστεί ο λαός και να γκρεμοτσακίσει ένα τέτοιο  σύστημα στο οποίο δυστυχώς αρκετοί,  αλλά όχι ακόμη η συντριπτική πλειοψηφία, ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ πιστεύει αλλά ΟΥΤΕ καν ανέχεται πλέον. Η Χρυσή Αυγή είναι το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ εκείνο  ΚΙΝΗΜΑ που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των απλών  Ελλήνων πολιτών και όχι των παντός είδους  λαμόγιων με τις πολιτικές τους εξαρτήσεις και τις διαπλοκές τους τόσο με διεφθαρμένες όσο και με ξενόδουλες πολιτικές εξουσίες. Χρυσή Αυγή για ΠΑΝΤΑ

Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-16-noembriou-2013#ixzz2klhX8x5G

Exit mobile version