Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή διαγωγή δίνουν μόνο τα κολέγια

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή διαγωγή δίνουν μόνο τα κολέγια

Είδαμε το χαμηλό επίπεδο που παρουσίασε η Βουλή κατά την διάρκεια της συζητήσεως της προτάσεως μομφής εναντίον της Κυβέρνησης. Φυσικά το επίπεδο δεν παρουσίασε κάποια απότομη πτώση, απλώς μαζεύτηκαν στην Βουλή όλοι οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτοί, που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για αήθεια μέσα στο Κοινοβούλιο, αλλά είναι αυτοί που πρωτοστατούν στο σύνολο των περιστατικών αήθειας εντός του κοινοβουλίου.

Θα μπορούσαμε, πραγματικά, να αναφέρουμε αναρίθμητα περιστατικά όπου ακούστηκαν απρέπειες εντός της Βουλής τον τελευταίο χρόνο. Τα περιστατικά αυτά είχαν πάντοτε έναν κοινό παρανομαστή: την συμμετοχή βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου και την πλήρη απουσία, σε αυτά τα περιστατικά, βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τους έχει μείνει, όμως, και το λένε συνέχεια ότι η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη που μίλησε για κλέφτες μέσα στην Βουλή.

Το πραγματικά νέο που είδαμε τις μέρες της συζητήσεως της πρότασης δυσπιστίας ήταν ότι στην αήθεια και στο πραγματικά πολύ χαμηλό επίπεδο συμμετείχε και ο Αντώνης Σαμαράς. Η μη προηγούμενη συμμετοχή του, από ότι φαίνεται, έγκειται στο γεγονός της μη παρουσίας του στην αίθουσα. Ο πρωθυπουργός προσήλθε επιτέλους και μίλησε με όρους λαϊκής αγοράς και σαφήνεια Πυθίας για το κυβερνητικό έργο, το οποίο μόνο αυτός και οι συνεργάτες του βλέπουν.

Ιδιαίτερη αξία, όμως, έχει ένα παραλειπόμενο του σχολιασμού των λεγομένων του Σαμαρά, που προήλθε από τον Σκουρλέτη. Αυτό το παραλειπόμενο δεν έχει αξία για τους λόγους που σχολιάστηκε από το καθεστώς και το επικοινωνιακό επιτελείο του Σαμαρά, αλλά γιατί αναδεικνύει μία αλήθεια σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε, λοιπόν, ο Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην συμπεριφορά του Σαμαρά ότι «αν ζούσαν οι γονείς του κ. Σαμαρά δεν θα ήταν πολύ περήφανοι για τα λεφτά του εξόδευσαν στο Χάρβαντ και τα κολέγια».

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ, που κατοικοεδρεύουν οι «επαναστάτες των βορείων προαστίων» και οι γόνοι «μεγάλων» τζακιών, οι αμπελοφιλόσοφοι του μαρξισμού πασπαλισμένου με καπιταλιστική γονική χρυσόσκονη, τα κολέγια και τα «Χάρβαντ» είναι κάτι το κοινό. Όμως θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους αγαπητούς κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ για δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Πρώτον ότι υπάρχει ζωή και κόσμος και εκτός κολεγίων και δεύτερον ότι την διαγωγή κάποιου δεν την καθορίζουν τα κολέγια. Δεν ισχύει το «δείξε μου το κολέγιο σου, να σου πω ποιος είσαι», αλλά δυστυχώς για αυτούς ισχύει το «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι» και όταν βλέπουμε τον μεν Σαμαρά αγκαλιά με την Μέρκελ και τον δε Τσίπρα αγκαλιά με τον Σόιμπλε, το LSE, το ινστιτούτο Levy και άλλα παρόμοια, τότε μάλλον θα τους κρίνουμε με τον ίδιο τρόπο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suriza-kalh-diagwgh-dinoun-mono-ta-kolegia#ixzz2kphXHwR8

Exit mobile version