Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αδέλφια μου Έλληνες, με καθυστέρηση στέλνω τα βαθιά μου συλλυπητήρια και οδύνη για την δολοφονία των δύο παλικαριών. Τα παιδιά θα αποτελούν φάρο που θα φωτίζει την πορεία των Ελλήνων σε ένα δρόμο γεμάτο εμπόδια και φραγμούς. Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται πως οι διώξεις και οι άδικες πολιτικές διώξεις διογκώνουν το ρεύμα ενίσχυσης του λαϊκού συνδέσμου. Παράλληλα συμπαρίσταμαι στους πολιτικούς κρατούμενους Βουλευτές του Συνδέσμου που τόσο άδικα κατηγορούνται και εύχομαι η υπομονή , καρτερικότητα και το ηρωικό πνεύμα τους να τους ενδυναμώνει καθημερινά. Καλό αγώνα στους βουλευτές, στα στελέχη και σε όλους τους Έλληνες που στέκονται δίπλα στον αγώνα σας. Πάνω από όλα ενωμένοι ΟΛΟΙ οι Έλληνες να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό και τους κοινούς κινδύνους…

Β.Γ.

Τσακαλώτος, βουλευτής Σύριζα: «Μην μιλάτε για σκάνδαλα! Δυναμώνει η Χρυσή Αυγή»

Η ανεργία καλπάζει, οι πτυχιούχοι νέοι δεν έχουν καμία προοπτική πλέον στον τόπο τους και φεύγουν για το εξωτερικό για λόγους διαβίωσης, οι άνω των 50 ετών έχουν τραγικά μεγάλο πρόβλημα ανεύρεσης εργασίας , ιδιαίτερα λόγω της ηλικίας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, οι εταιρείες φεύγουν στο εξωτερικό και κλείνουν, η αγορά όπως και οι χώροι εστίασης και τουρισμού βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ύφεση και η χώρα αντιμετωπίζει την χειρότερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Η συγκυβέρνηση φυσικά δεν ενδιαφέρεται για τους 3.000.000 άνεργους και απολαμβάνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις και βουλευτικές τους αποζημιώσεις. Το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν πρόκειται να λυθεί και η εξαθλίωση θα διογκωθεί αν δεν τιμωρηθούν οι κλέφτες που σπατάλησαν και έκλεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και δεν επιστραφούν τα κλεμμένα της λίστας λαγκάρντ και φυσικά αν δεν ξεκινήσει η παραγωγή στη χώρα μας. Είμαστε μια αυτάρκης χώρα και είναι έγκλημα να πεθαίνουμε από πείνα όταν οι μαυραγορίτες, όπως πάντα, έτσι και τώρα στον οικονομικό πόλεμο που δεχόμαστε, πλουτίζουν και αποθηκεύουν τα κέρδη.

Γ.Μ.

Όταν η Χρυσή Αυγή ξεβράκωνε τους εθνοπατέρες για μισθούς και αφορολόγητο βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Ακούσαμε στην διαδικτυακή εκπομπή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σήμερα, πολλές αναφορές τηλεθεατών για επικείμενη ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό και την έγκριση του προϋπολογισμού με τις εταιρείες που ανέλαβαν το έργο. Όλοι οι γνωστοί επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει και τα υπόλοιπα έργα (Μπόμπολας, Κόκκαλης κ.α) Φυσικά, ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να υπάρξει η αρχή αλλά είναι αδιανόητο να δίνονται χρήματα για τζαμιά, σε μια χώρα που λιμοκτονούν οι Έλληνες. Επιτέλους, ας καταλάβουν ότι η χώρα αυτή δεν ανήκει ούτε στο Σαμαρά ούτε στους μεγαλοεργαλάβους! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.

Π.Τ.

Οι προδότες των Αθηνών χτίζουν τζαμί και οι φίλοι τους οι τούρκοι βεβηλώνουν την Αγία Σοφία

Συγκλονιστικό το βίντεο συμπαράστασης από τη Σουηδία εις μνήμη των συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου, με την πορεία των Σουηδών Εθνικιστών προς την ελληνική πρεσβεία και την παρέμβαση της αστυνομίας και των ΜΜΕ που προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πρότυπο για το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΓ: Συμπληρώνονται 15 ημέρες από την εν ψυχρώ εκτέλεση των συναγωνιστών μας. Η σκέψη μου είναι κοντά τους, η θυσία τους οδηγεί τους αγώνες μας και είναι ακόμη ένας σοβαρός λόγος να συνεχίσουμε, χωρίς φόβο, τον δρόμο της ΤΙΜΗΣ, της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

AΘΑΝΑΤΟΙ…

Γ.Ν.

Βόμβες στο defencenet: κράτος και παρακράτος χτυπούν κάθε ελεύθερη φωνή – Συνεχής ενημέρωση

Αναρωτιέμαι αν δεν είχαν τις πλάτες των σιωνιστών, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν και θα τα εκπροσωπούν πάντα, ως γνήσια τέκνα αυτών, οι περισσότεροι εκ των συριζαίων είναι εβραιοπροσκυνημένοι ή άθεοι, τι ποσοστό θα είχαν λάβει στις προηγούμενες εκλογές. Όλοι γνωρίζουμε πως από το 3%, έγιναν αντιπολίτευση και φυσικά- ευτυχώς για τους Έλληνες- γρήγορα αποκαλύφθηκε ο ψεύτικος καμουφλαρισμένος αντιμνημονικός τους χαρακτήρας που είναι τελικά υπερμνημονιακός. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι ίδιοι τα λένε, όπως ο κ.Δραγασάκης σε δήλωσή του είπε για ‘”συνέχιση του κράτους με τις δεσμεύσεις και το ΔΝΤ, παρών”. Όμως….όσο και αν το επιθυμούν, αριστερή διακυβέρνηση στην Ελλάδα, καθοδηγούμενη από μαρξιστές-διεθνιστές, νεοταξίτες σιωνιστές, δεν θα υπάρξει. Αρκετά πλήρωσε η πατρίδα στην ψεύτικη απάτη του κομμουνισμού. Όσο για τους πολιτικούς της ΝΔ που δήλωσαν έτοιμοι για έναν νέο Γοργοπόταμο, θα έχουν την απάντηση που τους ΠΡΕΠΕΙ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ! Σήμερα η Ελλάδα δεν χρειάζεται ψεύτικους πατριώτες και μεγάλα λόγια αλλά έργα που ουδείς πράττει.

Ε.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-17-noembriou-2013#ixzz2krWubi4w

Exit mobile version