Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα σκουπίδια η ιστορία μας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα “Εμπρός”

Σε Ευρώτα, Βαλτέτσι και Μελιγαλά οι «χωματερές»

-Το γεγονός ότι κάποιοι φρόντισαν να μας κλείσουν φυλακή όχι μόνο δεν έκαμψε και δεν κάμπτει το φρόνημά μας, αλλά μας κάνει περισσότερο αποφασισμένους να αγωνιστούμε για τα Δίκαια του Έθνους. Οι διαδικασίες με τις οποίες μας στέρησε την «ελευθερία» το κράτος του Μνημονίου, όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το κράτος δικαίου, αλλά θυμίζουν ΠΟΓΚΡΟΜ σταλινικού τύπου. Και οι διαδικασίες αυτές συνεχίζονται.

– Έθεσα την λέξη ελευθερία στην προηγούμενη πρόταση εντός εισαγωγικών γιατί στην πραγματικότητα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ελευθερία της ψυχής, της τιμής, της υπερηφάνειας, δεν θα μπορέσουν να μας την αφαιρέσουν ΠΟΤΕ οι λακέδες ενός ξενόδουλου καθεστώτος.

– ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ λοιπόν μέσα στα δεσμά ενός αμαρτωλού καθεστώτος, βλέπουμε, σκεπτόμαστε, κρίνουμε. Έτσι η είδηση με τον τίτλο «Βρέθηκαν οι χώροι για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου» και το σχετικό άρθρο, στο οποίο θα αναφερθώ στην συνέχεια δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Τίποτε βέβηλο και αντεθνικό δεν γίνεται τυχαία. Σύμφωνα με το άρθροεπελέγησαν τελικά τρεις περιοχές για τα σκουπίδια του Μωριά, οι εξής: Ο Ευρώτας, το Βαλτέτσι και ο Μελιγαλάς. Στον Ευρώτα κάποτε εγυμνάζοντο και ελούοντο οι Σπαρτιάτες, από εκεί ξεκίνησε η χαλύβδωση της ψυχής αυτών που έγραψαν την χρυσή σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας, τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. Εκεί σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να μαζεύουν σκουπίδια.

Στο Βαλτέτσι έγινε η πλέον κρίσιμη μάχη του 1821, εκεί κρίθηκε η άλωση της Τριπολιτσάς, η αρχή της εθνικής επαναστάσεως. Σε αυτό το μέρος κάποιοι σήμερα αποφάσισαν να μαζεύουν σκουπίδια.

Στον Μελιγαλά σφαγιάσθηκαν με τρόπο φρικτό δύο χιλιάδες περίπου Εθνικιστές, από τους «ελευθερωτές» μπολσεβίκους τον Σεπτέμβριο του 1944, όταν στην Αθήνα υπήρχαν ακόμη (ανενόχλητοι) Γερμανοί. Σε αυτόν τον τόπο της Θυσίας και του Μαρτυρίου αποφάσισαν κάποιοι να μαζεύουν σκουπίδια.

Ευρώτας, Βαλτέτσι, Μελιγαλάς, τρεις τόποι – σύμβολα θα γίνουν χώροι συλλογής απορριμμάτων.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Θέλουν να ρίξουν σκουπίδια στην Ιστορία μας και να ρίξουν τα σκουπίδια τους σε ό, τι θυμίζει την Ιστορία μας. Και το θέλουν γιατί μόνον τότε, μόνο χωρίς μνήμη και συνείδηση ιστορική θα μπορούν να εξουσιάζουν τον τόπο «σκουπίδια».

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-skoupidia-h-istoria-mas-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz2kvR0ZZGm

Exit mobile version