Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Λαμία, Κέρκυρα, Βάρδα, Πύργος, Πέλλα, Πιερία, Χαλκιδική

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Λαμία, Κέρκυρα, Βάρδα, Πύργος, Πέλλα, Πιερία, Χαλκιδική

Την Τετάρτη 13-11-2013, κατά την προγραμματισμένη λειτουργία των γραφείων της Ν.Ε. Πιερίας, ο περιφερειάρχης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, τίμησε με την παρουσία του τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης. 

Παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος μας, μετά από μια γενική παρουσίαση των πολιτικών θέσεων του κινήματος μας από τον γραμματέα της Ν.Ε. Πιερίας, Γιώργο Παπαδημητρίου, ο Συναγωνιστής ανέπτυξε πλήρως τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αναφέρθηκε εκτενώς στην μαύρη προπαγάνδα των υποτακτικών του διεθνούς σιωνισμού (πολιτικό κατεστημένο και ΜΜΕ) που προσπαθούν μάταια με κάθε τρόπο και μέσο να ανακόψουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής, καθώς και στις παράνομες προφυλακίσεις των Συναγωνιστών μας.

Τόνισε πως η μοναδική πολιτική δύναμη ευθύνης στην Πατρίδα μας είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, και ότι το κίνημά μας είναι το μοναδικό που πρεσβεύει τον θεσμό της άμεσης Δημοκρατίας, μέσω διεξαγωγής δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν, όποιες παράνομες και ύπουλες μεθοδεύσεις και αν υιοθετήσουν οι εκπρόσωποι του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος, διότι πλέον είμαστε ένας ορμητικός πολιτικός χείμαρρος ο οποίος θα παρασύρει όλα τα απομεινάρια της διαπλοκής και της διαφθοράς, και σύντομα ανατέλλει ολόλαμπρη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ν.Ε. Χαλκιδικής : Επέτειος μνήμης ολοκαυτώματος Κασσάνδρας και ομιλία στα γραφεία της Ν.Ε. στον Πολύγυρο

Τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος της Κασσάνδρας, από τους Τούρκους, την 14ηΝοεμβρίου του 1821, τίμησαν δεκάδες Χρυσαυγίτες από το νομό Χαλκιδικής την περασμένη Πέμπτη, 192 χρόνια μετά από την ηρωική θυσία των προγόνων μας. Μέσω μίας λιτής τελετής μνήμης, υπό καταρρακτώδη βροχή, τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, δήλωσαν για μία ακόμη φορά, πως η Χρυσή Αυγή είναι ΕΔΩ, σε πείσμα των καιρών, και πως εμείς, οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, δεν πρόκειται να υποστείλουμε τις σημαίες μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση, από τον υπεύθυνο του Μετώπου Νεολαίας,  του ιστορικού της Επανάστασης της Χαλκιδικής,  από την κήρυξη της, μέχρι και τις μέρες που ακολούθησαν το χαλασμό της Κασσάνδρας. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Ήλκος Κοσμάς, ο οποίος ανεφέρθη στο μήνυμα της ηρωικής θυσίας των παλικαριών του ’21 και το σημερινό μας χρέος, ως Χρυσαυγίτες, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μία Ελεύθερη Ελλάδα.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου, εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου, από το συναγωνιστή Ρήγα Νικόλαο. Τέλος, όλοι οι συγκεντρωμένοι, σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και η ιαχή ¨ΑΘΑΝΑΤΟΙ¨ δόνησε την ατμόσφαιρα του ιερού τόπου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πλήθος συναγωνιστών συνέρρευσε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Όταν πια ο κόσμος είχε γεμίσει την αίθουσα των ομιλιών, ανέβηκε στο βήμα ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στο μύθο του Πολυτεχνείου το 1973, πάνω στον οποίο χτίστηκε ολόκληρο το τέρας της μεταπολίτευσης.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε το μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, Τζαρός Απόστολος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για ζητήματα που αφορούν το δικαστικό σύστημα, και ιδιαίτερα το κατά πόσο η δικαστική εξουσία λειτουργεί διακριτά στη χώρα μας. Η εκδήλωση, ως είθισται, έλαβε τέλος με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

Δράση της Τ.Ο. Τρικάλων

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου η Τ.Ο. Τρικάλων προχώρησε σε μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση των Τρικάλων, διένειμε φυλλάδια, εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, αλλά και τις απαντήσεις της Χρυσής Αυγής για τις παράνομες διώξεις εις βάρος των μελών και βουλευτών της. Οι συναγωνιστές, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα χωριά Πηγή, Λυγαριά, Γόμφοι και Παλαιομονάστηρο. Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν ιδιαιτέρως θερμή και οι συναγωνιστές μας βρήκαν αρκετούς φίλους και απλούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, σπάζοντας έτσι, τη συνωμοσία σιωπής και καταρρίπτοντας τα μυθεύματα τους, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν πιστεύει τα ψέματα και την προπαγάνδα του καθεστώτος και στέφεται μαζικά προς το Κίνημά μας, που αντιπροσωπεύει τη μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Λαμίας

Την Παρασκευή 15-11-2013 στην Τ.Ο Λαμίας πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση για τον Μύθο του Πολυτεχνείου αλλά και για τρέχοντα θέματα της πολιτικής και τοπικής επικαιρότητας. Ο γραμματέας της Τ.Ο  συναγωνιστής Απ. Γκλέτσος επισήμανε πως ο μύθος του πολυτεχνείου κράτησε (καθώς  το σάπιο πολιτικό σύστημα τον χρησιμοποιεί ως προπαγάνδα και ως μέσω αποπληροφόρησης) πάρα πολλά χρόνια. Μέσα σε αυτές τις δεκαετίες, από τον μύθο αυτόν,  δημιουργήθηκαν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, εξαργυρώνοντας με τον καλλίτερο τρόπο την δήθεν συμμετοχή τους στους “αγώνες” (Λαλιώτης, Δαμανάκη, Παπαδόπουλος, Παπασπύρου, Βερνίκος…). Αυτή η γενιά και αυτοί οι άνθρωποι έφεραν την χώρα μας σε αυτή την άθλια οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ήταν πάντα ο φορέας που  προσπαθούσε να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία και να δώσει την σωστή διάσταση σε έναν ακόμη μύθο της μεταπολίτευσης Ο συναγωνιστής Γ. Κοκουγιάννης ανέλυσε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που αρχίζουν πάλι να ξεπροβάλλουν. Η μοναδική δημοσκόπηση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι η αποδοχή που έχουν οι θέσεις της από την ελληνική κοινωνία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πάντα στο πλευρό του Έλληνα γιατί μόνο εμείς μπορούμε να να δώσουμε λύσεις. Λύσεις πραγματικές, λύσεις εθνικές.

ΛΑΜΙΑ:
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Κέρκυρας

Στην εβδομαδιαία συνάντηση στα γραφεία μας με τους Κερκυραίους συμπολίτες μας είχαμε εκ νέου την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τόσο σχετικά με τον πόλεμο που αυτή την περίοδο δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όσο και για την πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα μας.

Σε ομιλία που πραγματοποιήθηκε έγινε εκτενής αναφορά στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 με σαφή στόχο να καταδείξουμε από την μία το πως λειτούργησε η μεταπολιτευτική προπαγάνδα, δημιουργώντας μυθεύματα, προκειμένου να νομιμοποιήσει την εγκατάσταση της στρεβλής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και από την άλλη να καταδείξουμε επίσης την ανηθικότητα της πολιτικής εκμετάλλευσης από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων του “συνταγματικού τόξου” και των Μ.Μ.Ε.

Ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους παριστάμενους, οι οποίοι ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφερθήκαμε επίσης στα μηνύματα δύναμης και πίστης που στέλνουν μέσα από τα κελιά της ψευτοδημοκρατίας ο Αρχηγός και όλοι οι έγκλειστοι Συναγωνιστές μας.

Παρά τον πόνο και την θλίψη που όλοι νοιώθουμε μέσα μας μετά την θυσία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη το ηθικό όλων μας είναι ακόμα πιο υψηλό και θα συνεχίσουμε δυναμικά τον δίκαιο αγώνα μας για τον λαό και την Πατρίδα.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Τ.Ο. Βάρδας: «Η οικουμενική παρουσία του Ελληνισμού»

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Βάρδας από τον συναγωνιστή Γεώργιο Τσούση, Αντισμήναρχο ε.α. με θέμα “Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”. Ο ομιλητής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου και η ομιλία έληξε όταν οι συναγωνιστές και φίλοι μας, σε στάση προσοχής κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τους Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη.

ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ:
Πατρών – Πύργου 50

Τ.Ο. Πύργου: «Πολιτική Ενημέρωση»

Από αυτό το Σάββατο και κάθε εβδομάδα, η Τ.Ο. Πύργου καθιέρωσε ένα μεσάωρο «Πολιτικής Ενημέρωσης» για τους φίλους του Κινήματος στην Ηλεία, όπου ξεδιπλώνεται η τρέχουσα επικαιρότητα και αναλύονται οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου πάνω στα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας. Ομιλητής το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ήταν ο συναγωνιστής Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα, οι ομιλίες θα συνοδεύονται από τηλεοπτικό υλικό με συνεντεύξεις στελεχών μας που δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ της Ηλείας.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 – 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 – 21:00

Χρυσή Αυγή παντού! Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην Αριδαία Ν. Πέλλας

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην πόλη της Αριδαίας. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματός μας και άλλο ενημερωτικό πολιτικό υλικό.
Η Ν.Ε. Πέλλας εντείνει τις δραστηριότητές της σε κάθε γωνιά του Νομού, ώστε να μάθει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα πως δεν είναι μόνοι τους, δίνοντας το μήνυμα πως θα πρέπει να αντισταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στο σάπιο σύστημα των υποτακτικών των τοκογλύφων.  Η Χρυσή Αυγή στέκεται αρωγός στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λαός μας. Να σημειωθεί πως οι Συναγωνιστές από την Πέλλα, αλλά και από κάθε Νομό της κεντρικής Μακεδονίας, παραβρέθηκαν και βοήθησαν έμπρακτα στην εκδήλωση αλληλεγγύης προς τιμήν των άδικα δολοφονηθέντων Συναγωνιστών μας Γιώργο και Μάνο, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης. Ανάλογες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, σε μικρότερη κλίμακα, πραγματοποιούνται και από τα γραφεία της Κρύας Βρύσης, ανακουφίζοντας μερικώς Ελληνικές οικογένειες που μαστίζονται από την ανεργία και την ανέχεια.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikala-lamia#ixzz2kzM5rSSB

Exit mobile version