Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Τάγματα Εφόδου της Αριστεράς σε δράση – Ανύπαρκτο κράτος! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακόμη μια απόδειξη της ανυπαρξίας Κράτους δικαίου και ισονομίας αποτελεί η μη ενεργοποίηση των αρμοδίων αρχών, αστυνομίας και δικαιοσύνης, για όσα κωμικοτραγικά εκτυλίχθηκαν κατά την πορεία των μαρξιστών για το πολυτεχνείο σε Αθήνα και Πάτρα.

Στο μπλοκ του ΚΚΕ στην πορεία της Αθήνας, του υποτίθεται «αντισυστημικού» κόμματος το οποίο δεν έχει αγγιχθεί ούτε κατά διάνοια από το μεταπολιτευτικό Καθεστώς (ούτε σκέψη βεβαίως δεν υπήρξε για έλεγχο των οικονομικών της μπολσεβίκικης συμμορίας του Περισσού, εν αντιθέσει με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών το οποίο έχει υποστεί διαδοχικούς οικονομικούς ελέγχους δίχως να βρεθεί οτιδήποτε μεμπτό), εμφανίζονται ένστολοι να συμμετέχουν στον μαρξιστικό περίπατο.

Μόλις πρόσφατα διενεργήθηκε ευρείας κλίμακας έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. και στις Ένοπλες Δυνάμεις, κατόπιν καταγγελιών μαρξιστών για διασυνδέσεις ενστόλων με τη Χρυσή Αυγή. Οι πολυδιαφημισμένες έρευνες ολοκληρώθηκαν, δίχως τα προσδοκώμενα για τους μαρξιστές αποτελέσματα.

Η εικόνα όμως από τον περίπατο του πολυτεχνείου αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της κομμουνιστικής παρείσφρησης στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και της απαράδεκτης και καταδικαστέας κομματικοποίησης του Στρατεύματος. Θα γίνουν έρευνες επί τούτου ή το προνόμιο της καταγγελίας και της επέμβασης – δραστηριοποίησης των αρχών, το έχουν μόνον οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι όταν το πράττουν κατά της Χρυσής Αυγής και τελικά αυτοεξευτελίζονται;

Στην ίδια πορεία, διακρίνονται ξεκάθαρα μαρξιστές ροπαλοφόροι με κράνη, τόσο στο μπλοκ των κομμουνιστών όσο και σε εκείνα των προστατευόμενων του Σύριζα, για τη σύλληψη των οποίων δεν κινήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια των πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής, με μοναδική κατηγορία την κατοχή κονταριών με την Ελληνική Σημαία ή κράνη, τα οποία θεωρήθηκαν όπλαΠώς είναι λοιπόν δυνατόν, αυτά τα μέσα να θεωρούνται παράνομα για τους Χρυσαυγίτες και νόμιμα για τους μπολσεβίκους του ΚΚΕ;

Επεισόδια προκλήθηκαν και στην Πάτρα, όταν οι προστατευόμενες υπό την ομπρέλα του Σύριζα συμμορίες, επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Προς μεγάλη έκπληξη, αυτή τη φορά η αστυνομία τους εμπόδισε, οπότε τα παρακρατικά Τάγματα Εφόδου των μαρξιστών επιδόθηκαν σε ρίψη μολότοφ και πετρών, προκάλεσαν ζημιές σε ένα κατάστημα τράπεζας και σε αυτοκίνητα και έβαλαν φωτιές σε κάδους.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την ΕΛ.ΑΣ. του Δένδια και την Δικαιοσύνη του Αθανασίου, για την Χρυσή Αυγή από τη μία και για το ΚΚΕ, το Σύριζα και λοιπές αντεθνικές, μαρξιστικές συμμορίες από την άλλη. Μετά από αυτά, οι αριστεροί έχουν κάθε λόγο να νιώθουν «δικαιωμένοι» κάθε φορά που μυξοκλαίγονται για τις «διώξεις» του Καθεστώτος και όποτε καταγγέλλουν τους Χρυσαυγίτες ως «παρακρατικούς».

Ευτυχώς ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ούτε Δένδιας, ούτε Αθανασίου και θα δώσει την απάντησή του σ’ εκείνους που καταπατούν Νόμους και Σύνταγμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-tagmata-efodou-ths-aristeras-se-drash-anuparkto-kratos#ixzz2l1WDntSd

Exit mobile version