Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Σαλαμίνας, Κέρκυρας, Βορείων Προαστίων, Νοτίων Προαστίων

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Σαλαμίνας, Κέρκυρας, Βορείων Προαστίων, Νοτίων Προαστίων

Την Πέμπτη 14-11-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου με θέμα «17 Νοεμβρίου 1973 ο μύθος του Πολυτεχνείου.» Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στα τεκταινόμενα εκείνης της ημέρας και ανέλυσε διεξοδικά το πώς στήθηκε ο μύθος της «επανάστασης» του φοιτητικού κινήματος, η οποία εκπονήθηκε από ξένα κέντρα αποφάσεων, από δυνάμεις οι οποίες βλέποντας ότι «έχαναν το παιγνίδι» της προσάρτησης της Ελλάδος στη σφαίρα επιρροής τους, «έστησαν» την «λαϊκή εξέγερση» ενάντια σε μία φανταστική δικτατορία. Και λέμε φανταστική, γιατί δυστυχώς για τους ιθύνοντες του σχεδίου αποσταθεροποίησης της Χώρας, εκείνη τη στιγμή απλώς ΔΕΝ υφίστατο δικτατορία, μια που ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε παραδώσει τα ηνία της διακυβέρνησης, από την 8η Οκτωβρίου 1973, στον Πρωθυπουργό Σπυρίδωνα Μαρκεζίνη, ο οποίος σχημάτισε προσωρινή κυβέρνηση με σκοπό τη διενέργεια Εθνικών εκλογών. Είχε πραγματοποιηθεί ήδη άρση του στρατιωτικού νόμου και με Πρωθυπουργό πολιτικό στέλεχος, είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς ότι στην ουσία είχε τερματισθεί η Στρατιωτική Κυβέρνηση! Συνεπώς, είχε εκλείψει και οποιαδήποτε «απειλή» κατά της «δημοκρατίας».

Μίας «δημοκρατίας» όμως που έπρεπε να εγκαθιδρυθεί στα πρότυπα της ψευδεπίγραφης «ελευθερίας του λόγου», μία καθοδηγούμενη δράκα οκνηρών αριστερών σπουδαστών, αρκετούς ξένους πράκτορες, και αντεθνικά στοιχεία του πληθυσμού που βρήκαν την ευκαιρία (αλλά και την υποστήριξη) να συνθέσουν τον θίασο της 17ης Νοεμβρίου και να δράσουν ως το «μακρύ χέρι» των εκ Δυσμών αφεντικών του πλανήτη!

Η συνέχεια γνωστή, απετέλεσε τον λίκνο της μαύρης πολιτικής προπαγάνδας επί 40 χρόνια, μίας σπέκουλας που οικοδομήθηκε από τους «επαναστάτες του ζιβάγκο», τους μετέπειτα δεσμώτες του Ελληνικού Έθνους, που διάβηκαν εύκολα τον Ρουβίκωνα από την μία όχθη του «εδώ Πολυτεχνείο», στην άλλη, των ακριβοπληρωμένων δερμάτινων πολυθρόνων και των γαστριμαργικών ευρωπαϊκών εδεσμάτων.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Η Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ “ΟΧΙ” – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιστή σε όλα τα ραντεβού της με την ιστορική μνήμη, η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με κλιμάκιο μελών της, τίμησε την μνήμη του ήρωα του ΟΧΙ, του Στρατηγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου, του ηγέτη του οποίου η σιδερένια θέληση,  υλοποίησε την ιστορική άρνηση του Ιωάννου Μεταξά .

Οι συναγωνιστές της τοπικής, αποκατέστησαν τις φθορές, καθάρισαν και περιποιήθηκαν την τελευταία κατοικία του Ήρωα  Διοικητή της θρυλικής 8ηςΜεραρχίας, η οποία συγκράτησε την Ιταλική επίθεση της 28ης Οκτωβρίου 1940 σαν απόρθητο τείχος, και  σαν θύελλα αντεπιτέθηκε και κατεδίωξε τον Ιταλικό στρατό μέχρι τις βάσεις εξόρμησής του.

Ελάχιστο δείγμα σεβασμού στον άνθρωπο του οποίου η πίστη στην νίκη έκανε εχθρούς και φίλους να υμνήσουν την Ελληνική ανδρεία και  ανάγκασε τον Ουίνστον Τσώρτσιλ να παραδεχτεί ότι  οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες…

Οι συναγωνιστές εκ μέρους της Τ.Ο.  κατέθεσαν στεφάνι δόξας , τιμής κι ευγνωμοσύνης στον ηγήτορα που αναπαύεται από το 1962 στο Α Νεκροταφείο Αθηνών.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία Ν. Μίχου στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Την Πέμπτη  14/11 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων ομιλία από τον βουλευτή Ευβοίας συναγωνιστή Μίχο Νικόλαο. Η ομιλία ξεκίνησε με αναφορά στο θλιβερό γεγονός της άνανδρης δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας με την υπόσχεση πως ούτε τα αδικοχαμένα αδέρφια μας πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ ούτε και βήμα πίσω πρόκειται να κάνουμε στον έντιμο πολιτικό μας αγώνα.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας που συνεχίζεται χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο κατηγορίας κατά παράβαση των νόμων και του συντάγματος δείγμα του εκδικητικού χαρακτήρα του ανθελληνικού καθεστώτος που εκπορεύονται από ξένα κέντρα εξουσίας.  Επίσης επισημάνθηκε ότι το κίνημα μας βρίσκεται στο στόχαστρο μιας άθλιας συστηματικής παραπληροφόρησης γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι το κίνημα μας είναι το μοναδικό αντισυστημικό  πολιτικό κόμμα που φοβάται το σύστημα εξουσίας.

Ακόμα αναφέρθηκε  στις υπόλοιπες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις και στην συνέχεια ακολούθησε ευρεία συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος. Τέλος η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Σάββατο 12:00- 16:00
Λεωφόρος Ποσειδώνος 66 και Αλίμου
210- 9810421

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνας

Ομιλία του συναγωνιστή και υπευθύνου πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα “Η Υπεροχή του Χρυσαυγίτη “. Ο συναγωνιστής με τρόπο γλαφυρό τόνισε ότι μέσα στην χρυσαυγίτικη οικογένεια το στοιχείο του εθελοντισμού και της συντροφικότητας κυριαρχούν και ειναί τα απαραίτητα συστατικά της πολιτικής και πνευματικής ανύψωσης των συμμετεχόντων σε αυτή. Επίσης τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τον χρυσαυγίτη απο τους υπολοίπους “πατριώτες” είναι ότι η θεωρία γίνεται πράξη και η πειθαρχία ως ανώτερο στοιχείο της ζωής , να γίνεται βίωμα. Το καθήκον και η πίστη στην Ιδέα είναι και αυτά επίσης απαραίτητα συστατικά για την συμμετοχή στην “δική μας οικογένεια”. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η θυσία των δολοφονηθέντων συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη δεν πρέπει να πάει χαμένη και η μνήμη τους να στοιχειώσει τις ψυχές μας , συνεχίζοντας τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα. Στο τέλος της ομιλίας και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό μας ύμνο.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών του Πυρήνα μας, προχώρησε σε ενημερωτική δράση στις περιοχές Βελονάδες, Σιδάρι, Καρουσάδες.

Σε ένα κλίμα εγκάρδιας υποδοχής των συναγωνιστών μας απο συμπολίτες μας στο Βόρειο τμήμα του νησιού ,  πραγματοποιήθηκε διανομή εφημερίδων και έντυπου ενημερωτικού υλικού του Κινήματος.

Η ενημερωτική δράση του κλιμακίου μας ολοκληρώθηκε με ομιλία που πραγματοποιήθηκε σε χώρο της περιοχής Καρουσάδων παρουσία πολλών συμπολιτών μας, κατοίκων περιοχών της Βόρειας Κέρκυρας.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-salaminas-kerkuras-boreiwn-proast#ixzz2l5AiPO8X

Exit mobile version