Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμώντας τον όρκο της προς τον ελληνικό λαό κατέθεσε τροπολογία για μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης στο ποσό των 1899 ευρώ. Όμως κανένα καθεστωτικό κανάλι δεν έκανε λόγο για την σοβαρή και καίρια πρόταση του λαϊκού συνδέσμου-χρυσή αυγή. “Είναι πολλά τα λεφτά”!! Ποιος από τους καλοβολεμένους να συμφωνήσει; Δημοσιογράφοι και βουλευτές είναι στην ίδια συντεχνία. Είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2013 και χωρίς πόλεμο να μην έχουμε οι Έλληνες, γάλα για τα παιδιά μας, φάρμακα και δωρεά παιδεία. Είναι αίσχος για τους βουλευτές να θρέφουν εαυτόν και να εξαπολύουν πόλεμο στους βουλευτές μας, που κάνουν ο,τι μπορούν για να ανακουφίσουν όσους περισσότερους μπορούν, με δικά τους χρήματα αφού η κρατική επιχορήγηση διακόπηκε. Την σημερινή  τροπολογία που κατατέθηκε από τους βουλευτές μας πρέπει να την μάθει με κάθε μέσο και τρόπο ο ελληνικός λαός για να καταλάβει την αναλγησία των υπολοίπων και την απόλυτη κατάλυση των ηθικών και ανθρώπινων αξιών από τα κόμματα της καλοπέρασης και της κλεψιάς.

Λ.Ν.

Ημέρα αιμοδοσίας: To Σάββατο 23/11 στις 10:00 δίνουμε ζωή!

Τρέμει όλο το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ στην ιδέα που λέγεται ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ  για να μην χάσουν τα πλουσιοπάροχα βουλευτικά προνόμια, τρέμουν όλοι αυτοί που κατασπαραξαν το δημόσιο χρήμα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θα πάνε πολύ βαθιά στη φυλακή, τρέμουν οι διεθνής τοκογλύφοι (μασόνοι) γιατί οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται με την ιδέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να ξυπνήσουν και να δούνε την αλήθεια να δούνε ότι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε ή θέλουν να μας κυβερνήσουν είναι μαριονέτες του ΔΝΤ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ  Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ  ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΏΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΜΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Π.Φ.

Οργανωμένη παραπληροφόρηση από Δένδια για να καλύψει την απόφαση στοχοποίησης των βουλευτών μας!

Η τρόικα λέει όχι σε όλα και απαιτεί μέτρα 1 δις ευρώ. Τα δύο υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας τελικά τι ρόλο παίζουν και γιατί να πληρώνουμε τους δύο υπουργούς αφού η τρόικα δεν αναγνωρίζει τα στοιχεία που τους παρουσιάζουν; Ο κ.Βρούτσης (εφοριακός, πρώην συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ εφοριακών) γιατί δεν λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό; Για τους Έλληνες την ευθύνη όσων μέτρων έρχονται, έχουν αποκλειστικά οι πολιτικοί μας και όσοι συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση. Οι ξένοι ήρθαν εδώ κατόπιν συμφωνίας με τον Τζέφρυ Παπανδρέου (ο τ.πρωθυπουργός που φυτεύει δέντρα, μαζί με την γλάστρα, στην Τουρκία) και μένουν γιατί ο Σαμαράς που υποσχέθηκε επαναδιαπραγμάτευση, κάνει ο,τι του λένε, οι δε υπουργοί του εξαπατούν με ψέματα τον ελληνικό λαό. Λαϊκή απαίτηση είναι να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας. Πλέον η συγκυβέρνηση δεν έχει την αποδοχή και την εντολή του ελληνικού λαού. Να παραιτηθούν τώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα μνημόνια και να γίνουν εθνικές εκλογές. Να αποφυλακιστεί ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι δύο βουλευτές που κρατούνται αδίκως και παρανόμως στις φυλακές.

Α.Κ.

Να κάνουμε έρανο, γιατί δεν «βγαίνουν»: 8000 ευρώ ο βουλευτικός μισθός

Μην το βάζετε κάτω, είστε η ελπίδα, είμαστε μαζί σας, να είστε έτοιμοι για χειρότερο πόλεμο, πιστεύω θα κάνουν τα πάντα να μην κατεβείτε στις εκλογές, βλέπουν το τέλος τους και λύσσαξαν, έχουν μαζί τους τις ξένες, ανθελληνικές και αντιχριστιανικές δυνάμεις, πιστεύω με φωτογραφικό νόμο θα το κάνουν, είστε η ελπίδα του τόπου, μην μας απογοητεύσετε. Έχουν το θράσος να λένε ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα, λεφτά για συντάξεις υπάρχουν μέχρι τον Μάρτιο. Δεν μας λένε που πήγαν τα λεφτά των ασφαλισμένων; Εκβιάζουν πάλι τον ελληνικό λαό για να δεχθεί ανώδυνα το ελάχιστο από το τίποτα! Στον ιδιωτικό τομέα, οι συνθήκες και αμοιβές, με συλλογική ή ατομική σύμβαση, δημιουργεί νέους σκλάβους, τον 21 αιώνα. Πληρωμή τουλάχιστον ανά τρίμηνο και ελαστικές μορφές εργασίας. Το πενθήμερο σχεδόν καταργημένο και τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, μειωμένα και ως μορφή επιδόματος πλέον. Απολύσεις;……χιλιάδες σε δημόσιο, Δεκο, επιχειρήσεις υπό μερικό έλεγχο του δημοσίου. Η ανεργία……σε δυσθεώρητα ύψη! Τα χειρότερα έρχονται…….!
Διαλύεται η Ελλάδα και ακόμη είμαστε στα σπίτια μας και τους ακούμε; Χάνουμε τη ζωή μας, τα σπίτια μας, κινδυνεύουμε να μας σκοτώσουν οι αλλοδαποί εγκληματίες που έχουν κάνει κατάληψη στην χώρα μας και τι περιμένουμε στωϊκά; Να σώσουμε εαυτόν; Και να σωθούμε σήμερα, έρχεται η σειρά μας….Η μικρομεσαία τάξη διαλύθηκε και πλέον θα υπάρχουν δύο τάξεις: Οι ολίγοι και πλούσιοι και οι εξαθλιωμένοι πολλοί: εργάτες, επιστήμονες, άνεργοι θα τρέχουμε εδώ και εκεί για ένα κομμάτι ψωμί, στην κυριολεξία! Οι χώρες του τρίτου κόσμου θα είναι παράδεισος μπροστά μας. Ας ψάξουμε να δούμε πως κατάντησαν τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Παντού όπου πήγε το ΔΝΤ, πήγε μετά το απόλυτο χάος, η απόλυτη ανθρωπιστική κρίση! Τι κι αν ανήκουμε στην Ευρώπη; Είναι ακόμη χειρότερα γιατί πλέον και στην Ευρώπη τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια!

Ε.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-noembriou-2013#ixzz2lAptgdO2

Exit mobile version