Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Κρύα Βρύση, Χανιά, Σύρο, Κιλκίς

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Κρύα Βρύση, Χανιά, Σύρο, Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ομιλία του Βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων. Ο συναγωνιστής στην ομιλία του μίλησε για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και στα ζητήματα που αφορούν το Κίνημά μας, όπως οι παράνομες διώξεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας, η τρομοκρατία και οι άνανδρες δολοφονίες, από τους παρακρατικούς συμμορίτες, των Συντρόφων μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Τόνισε ότι, τίποτα δεν μπορεί να κάμψει το ηθικό και το φρόνημά μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.

Επίσης, ο συναγωνιστής στην ομιλία του, ανέφερε και τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973 και κατέρριψε όλους τους μύθους των τελευταίων χρόνων από την «γενιά του Πολυτεχνείου». Μια «γενιά» που είναι απόλυτα υπεύθυνα για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις άθλιες σκευωρίες, της φυλακίσεις και τις δολοφονίες, είναι εδώ ισχυρότερη παρά ποτέ και στέλνει το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας!

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Χανίων

Κατάμεστο για άλλη μια Κυριακή ήταν το γραφείο της Τ.Ο Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία-εργασία με προβολή διαφανειών, σχετικά με τα γεγονότα του πολυτεχνείου. Ο συναγωνιστής Δημήτρης Σταθάκης έριξε άπλετο φως στα γεγονότα εκείνων των ημερών, όπου δημιούργησαν τον νεότερο μύθο της αριστεράς στην Ελλάδα.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ομιλία στην Κρύα Βρύση για τον μύθο του πολυτεχνείου

Παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών και φίλων του κινήματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2013, ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη. Η ομιλία κινήθηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μύθο του πολυτεχνείου, πάνω στον οποίο στηρίχθηκε το σημερινό σάποιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που αυτοαποκαλείται “δημοκρατία”. Αναφέρθηκε ο ρόλος των “έγκλειστων επαναστατημένων” του πολυτεχνείου, οι οποίοι μετέπειτα έπαιξαν και παίζουν δυστυχώς ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδας μας, με συνέπειες οι οποίες είναι εμφανείς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, την φτώχεια και την ανέχεια.

Ο Συναγωνιστής κάλεσε τους παρευρισκομένους σε αγωνιστική εγρήγορση και εξέφρασε την βεβαιότητα πως με τις καρδιές και ψυχές μας χαλυδβωμένες, ειδικά μετά τις διώξεις και τις δολοφονίες των τελευταίων δύο μηνών, θα ανατείλει λίαν συντόμως η πολυπόθητη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.
Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματός μας να δονούν την ατμόσφαιρα της Πέλλας.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Επίσκεψη Π. Ηλιόπουλου στην Σύρο

Την Σύρο επισκέφθηκε ο Συναγωνιστής, βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τους τελευταίους μήνες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που είχαν να κάνουν με τα πρόσφατα γεγονότα, τις δολοφονικές ενέργειες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, καθώς βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της παρούσας κυβέρνησης αλλά και συνολικότερα της Ελλάδας.

Επίσης, οι φίλοι της Χρυσής Αυγής ενημέρωσαν τον Π. Ηλιόπουλο για θέματα τοπικού περιεχομένου, ζητώντας του να τα μεταφέρει στην ηγεσία του κόμματος και εφόσον είναι δυνατό, να κατατεθούν ερωτήσεις στη Βουλή.

Ο Συναγωνιστής εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά στις προσεχείς ευρωεκλογές, πολύ μεγαλύτερα απ’ αυτά τα οποία δείχνουν οι επίσημες δημοσκοπήσεις.

Επίσης, εξέφρασε την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου και στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας καθώς και στους μεγάλους Δήμους της χώρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα αγωνιστούμε με σημαιοφόρους τους δύο Ήρωες μας, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Ενημερωτική δράση στο Πολύκαστρο

Αυτοί μας συκοφάντησαν
Αυτοί μας δίκασαν χωρίς δίκη
Αυτοί μας φυλάκισαν
Αυτοί μας σκότωσαν
Εμείς Συνεχίζουμε!

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στον Δήμο Παιονίας το Σάββατο 16/11/2013 στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και στο παζάρι του Πολυκάστρου.
Αν και ήταν ώρα αιχμής για την λαϊκή αγορά, πολύ λίγος κόσμος κυκλοφορούσε και ακόμα λιγότερος ψώνιζε.

Οι επαγγελματίες της λαϊκής μας δήλωσαν ότι αυτήν την ώρα αν θέλουμε να βρούμε μια αγορά με δεκάδες εκατοντάδες Ελλήνων να ψωνίζουν, θα πρέπει να πάμε μερικά χιλιόμετρα πιο βόρεια στη Γευγελή, στα Σκόπια!

Εκεί, Έλληνες που έχουν χτυπηθεί οικονομικά από τους μη βίαιους και μη ακραίους ιδεολογικά του “συνταγματικού τόξου” αξιοποιούν τα λιγοστά τους χρήματα, τροφοδοτώντας όμως δυστυχώς τους Σκοπιανούς εποίκους των σκλαβωμένων περιοχών της Μακεδονίας μας.

Εκεί μας καταντήσαν οι υποτακτικοί των τοκογλύφων.

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΚΙΛΚΙΣ:
21ης Ιουνίου 63
Τετάρτη 19:00-22:00 & Σάββατο 10:00-14:00
Τηλ: 23415-00272, 6970-505407

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-salaminas-kerkuras-boreiwn-p#ixzz2lArG4hKG

Exit mobile version