Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διπλωματική αδιαθεσία Βενιζέλου για να αποφύγει την διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Διπλωματική αδιαθεσία Βενιζέλου για να αποφύγει την διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα ήταν να συνεδριάσει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ζητηθεί από τον Βενιζέλο η άτυπη ψήφος εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του. Οι πληροφορίες που διέρρεαν προμήνυαν μία συνεδρίαση εξόχως «επικίνδυνη», αφού πολλοί είναι αυτοί που λοξοκοιτάνε προς την έξοδο τους από το ΠΑΣΟΚ, τώρα που βουλιάζει κάτω από το 3%. Ιδιαιτέρως οι λεγόμενοι «παπανδρεϊκοί» έχουν αφήσει να διαφανεί η δυσαρέσκεια τους για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η πάλαι ποτέ κραταιά εγκληματική οργάνωση με το όνομα «ΠΑΣΟΚ».

Με την κατάσταση να είναι εκρηκτική, ο Βενιζέλος αποφάσισε ότι μάλλον ήταν λανθασμένη η επιλογή αντιπαράθεσης με τις φυγόκεντρες τάσεις αυτή τη στιγμή. Πιο φρόνιμη κρίθηκε η τακτική των «τηλεφώνων» εξ αποστάσεως, προκειμένου να «ζυγίσει» πρώτα τις καταστάσεις πριν βρεθεί ενώπιον δυσάρεστων εξελίξεων. Ως γνωστόν ο καθείς αντιδρά εντελώς διαφορετικά όντας μέρος συνόλου από τον να ήταν μόνος. Έτσι ο Βενιζέλος αποφάσισε να επιχειρήσει να «φτιάξει κλίμα» πρώτα.

Έτσι προφασίστηκε την λεγόμενη διπλωματική αδιαθεσία, προκειμένου να αποφύγει την σύγκλιση της Κ.Ο. Όπως δήλωσε ένιωσε ίλιγγο από τα συνεχή ταξίδια, όμως η αλήθεια είναι ότι ο ίλιγγος του Βενιζέλου προήλθε από το μέγεθος του γκρεμού στον οποίο πέφτει το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος βλέπει πολλούς πρόθυμους να εγκαταλείψουν το «καράβι», την ώρα που αυτό βουλιάζει και προφανώς καταριέται την ώρα και την στιγμή που είναι «καπετάνιος» και δεν μπορεί να αποχωρήσει και ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση ο Ελληνικός Λαός θα παρατηρεί με αμείωτο ενδιαφέρον την πτώση του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που σηματοδοτεί την απαρχή της κατάρρευσης της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diplwmatikh-adiathesia-benizelou-gia-na-apofugei-thn-dialush-tou-pasok#ixzz2lDdlvkmR

Exit mobile version