Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γελάει ο κόσμος με την κόντρα Σύριζα – Τατσόπουλου

Μια από τις πιο συνηθισμένες και «κλισέ» εκφράσεις των απανταχού «προοδευτικάριων», είτε «δεξιάς» είτε «αριστεράς» κοπής, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο χαρακτηρισμός «μόρφωμα» που χρησιμοποιούν «συχνά-πυκνά», προκειμένου να περιγράψουν την υφή και την δομή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας από τους βασικότερους μετόχους αυτής της εκστρατείας παραπληροφόρησης και παραπλάνησης σχετικά με την Ιδεολογική και Πολιτική Ταυτότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι την πρωτοκαθεδρία στην έννοια μόρφωμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί έναν πολυσυλλεκτικό και πολυτασικό αχταρμά κομμάτων, οργανώσεων, ομάδων, στον οποίο συνωστίζονται μαοϊκοί, σταλινικοί, τροτσκιστές, οικολόγοι, σοσιαλδημοκράτες, «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ κ.λ.π.

Η πρόσφατη περίπτωση με την κόντρα την οποία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην «Αυγή» και τον Τατσόπουλο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη τραγελαφικό επεισόδιο στο κωμικό σήριαλ «Το κλουβί με τις τρελές» που χαρακτηρίζει την θλιβερή παρεούλα λιγουριών της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.  Το να θέλει να παρουσιάζεται ως σοβαρό ένα πολιτικό σύνολο το οποίο έχει στις τάξεις του γραφικούς θρασύδειλους, γελωτοποιούς και ευφάνταστους… «εραστές», όπως ο Τατσόπουλος, είναι μάλλον σχήμα οξύμωρο. Το να έχουν δώσει κεντρικό ρόλο σ΄ένα «νούμερο», το οποίο εμφανιζόμενο στα κανάλια εξευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τις ψευτομαγκιές του, είτε με την αποκάλυψη «κομματικών μυστικών», όπως η επικείμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, προκειμένου να αναχαιτισθεί «ο κίνδυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», δείχνει την κωμική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από κάθε άποψη, λοιπόν, δικαιωνόμαστε για τις προβλέψεις μας γι αυτό το απίθανο συνονθύλευμα προσώπων και καταστάσεων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με ξεκάθαρη Ιδεολογία και συνεπή Πολιτική γραμμή, δεν έχει στις Τάξεις της χαρακτήρες προσώπων που παραπέμπουν στις καλοκαιρινές θεατρικές επιθεωρήσεις και σε καρτούν. Γι΄ αυτό και αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο από τον Ελληνικό Λαό ως η μόνη αντισυστημική και αντιμνημονιακή δύναμη.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Ο Τσίπρας μιλώντας στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλοκ από το σημερινό μνημονιακό – μιντιακό μπλοκ». Η πλάκα είναι πως η μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Συνασπισμό, είναι η ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), πρώην Α/συνέχεια η οποία έχει μαοϊκές – σταλινικές καταβολές και επιρροές. Για τόση σοβαρότητα μιλάμε…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gelaei-o-kosmos-me-thn-kontra-suriza-tatsopoulou#ixzz2lF08WaB3

Exit mobile version