Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κραυγή διαμαρτυρίας ενάντια στην ανθελληνική κυβέρνηση

Κατ’ αρχάς θα αναφερθώ στο εχθρικό κράτος εναντίον του λαού εδώ και 4 δεκαετίες και εξηγούμαι.

Διετέλεσα έμπορος νεωτερισμού από το 1960. Στα 1985 όλος ο εμπορικός κόσμος ανεστατώθη μετά τα περιβόητα άδικα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης που επέβαλε το κράτος. Όχι φόροι επί του τζίρου, αλλά βάσει τετραγωνικών  μέτρων. Παραλογία στο έσχατο. Με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί το υπουργείο οικονομικών να κάνει έλεγχο στους συνεπείς φορολογούμενους. Ένα παράλογο και εξοντωτικό μέτρο παίρνει τώρα η κυβέρνηση με την κατάργηση της αργίας της Κυριακής μετά από 1700 χρόνια, από το ιστορικό διάταγμα του Μεδιολάνου του Μ. Κων/νου. Καταργούν στην Ορθόδοξη πατρίδα μας την Κυριακάτικη αργία, μέτρο που δεν το ζήτησαν ποτέ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι θέλουν και άλλα λουκέτα στην αγορά.

Αυτές τις μέρες γιορτάστηκε η επέτειος της 17 Νοεμβρίου 1973. Θα αναφερθώ εν ολίγοις τι μας στέρησε το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967 έως τις 17/11/1973 γιατί μετά είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Λοιπόν στερηθήκαμε τα λουκέτα, τους 1.500.000 και πλέον ανέργους, τις 6.000 και πλέον αυτοκτονίες, την φυγή των πτυχιούχων νέων στο εξωτερικό. Στερηθήκαμε τους λαθρομετανάστες με τα εγκλήματά τους την εισαγωγή ναρκωτικών και τα άλλα επακόλουθα, επίσης την τρόικα, το αβέβαιο μέλλον, την φτώχεια και την μιζέρια κλπ.

Για το εμπόριο και για το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας ήταν η χρυσή επταετία και τα γνωρίζουμε καλύτερα, από αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν το πολυτεχνείο για να πλουτίσουν. Βλέπε Λαλιώτη, Δαμανάκη, Τσοχατζόπουλο και πολλούς άλλους «αγωνιστές».

Τελειώνω με τον άδικο και παράνομο εγκλεισμό στις φυλακές των πολιτικών νεομαρτύρων που με πρωτόγνωρες αδιαφανείς κατηγορίες, και με αστήρικτες συκοφαντίες αναξιόπιστων μαρτύρων οδηγήθηκαν εν σπουδή ένα Σάββατο στις ανακριτικές αρχές. Ποιοι; Αυτοί που αγωνίζονται για τα εθνικά ιδεώδη, για ισονομία και για ένα καλύτερο μέλλον του λαού. Αλλά το σύστημα δεν τους το συγχωρεί αυτό και αντί να επιβραβευθούν, ταλαιπωρούνται και φυλακίζονται. Δεν είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Προηγήθησαν άλλοι από το 1821. Εύχομαι υπομονή και κουράγιο, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Γ.Κ.Ζ.

Βόλος

Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος στο «Μακελειό» για την προκήρυξη των δολοφόνων – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν Έλληνα το ότι οι βολευτές της Βουλής πλην τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενδιαφέρονται για τα προνόμιά τους και τους μισθούς τους (κι άσε την χώρα να σβήνει), διότι πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης (εκτός απ την ψήφο του). Ομοίως δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει η αντίδραση του Συστήματος που βγάζει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες, διότι πολύ απλά είναι ανθέλληνες και ο σκοπός τους είναι η εθνολογική εξόντωση των Ελλήνων (ή μήπως μπορεί κάποιος να μας αποδείξει οτι δεν ισχύει αυτό;;) Αυτό όμως που πρέπει να μας εντυπωσιάζει είναι γιατί ένας φοβισμένος Έλληνας θα τους εμπιστευτεί και θα τους ψηφίσει μετά απο όλα αυτά τα τέστ προδοσίας που έχουν δώσει. Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο όπλο τους και στο περνάνε πολύ εύκολα: 1ο. Ή μνημόνιο και λιτότητα ή πάμε στο χάος και στην αναρχία (φόβος) 2ο. Ψηφίστε μας για να διατηρήσουμε ομαλή κατάσταση (ελπίδα) Κανένας Έλληνας να μην φοβηθεί να ψηφίσει Χρυσή Αυγή ότι κι αν προπαγανδίσει το Σύστημα!

Υ.Γ. Επειδή αυτοί ξέρουν ότι χάνουν πελατεία ψήφων, γι’ αυτό και μεθοδεύονται εξόντωση των Ελλήνων και ταυτόχρονα ελληνοποιούν πακιστανούς και λοιπές φυλές. (κι αυτό τυχαίο;;)

Ν.Σ.

Παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις: Ο εισαγγελέας ρυθμιστής του πολιτεύματος

Απαγορεύεται η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στα κελιά των φυλακών των παρανόμως φυλακισμένων βουλευτών μας, ”προς αποφυγή συμπλοκών”! Στο υπουργείο σίγουρα έχουν ξεχάσει ότι  οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι ποινικοί κρατούμενοι ούτε αλλοδαποί λαθρομετανάστες εγκληματίες. Είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπροσωπούν Έλληνες και είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Αν  αντιλαμβάνονται τι συμβολίζει η  ελληνική σημαία για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ θα έκαναν σοβαρότερες δηλώσεις για να εξηγήσουν την απαγόρευση. Αλλά τι να κατανοήσουν όταν όλα έχουν ισοπεδωθεί στην Ελλάδα του μνημονίου, των λαθρομεταναστών και της ανεργίας.  Όλοι τους είναι καλοβολεμένοι, καλοπληρωμένοι υπηρέτες των σιωνιστών, προαιώνιων εχθρών του ελληνισμού.

Α.Ρ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία – Άρειος Πάγος, Δευτέρα 25/11, 9 π.μ.

Καλημέρα Συναγωνιστές. Διαβάζω τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια και “αναλύσεις” για τη δολοφονία των δύο Παλληκαριών – Συναγωνιστών. Διάβασα και διάφορες αναλύσεις στον ιστότοπο ενός “αριστεροπατριωτικού” περιοδικού. Οι συγκεκριμένοι κύριοι λοιπόν, ενώ στην υπόθεση της δολοφονίας του Φύσσα, απέδιδαν ενοχές στη Χρυσή Αυγή (ως δήθεν “όργανο μυστικών υπηρεσιών” βέβαια), στην περίπτωση της δολοφονίας των Συναγωνιστών “αποκλείουν” εξ αρχής κάθε εμπλοκή αναρχοαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων, έστω και ως όργανα μυστικών υπηρεσιών. “Αποκλείουν” σε κάθε περίπτωση την εμπλοκή αναρχοαριστερών κατακαθιών από αυτά που ουκ ολίγες φορές έχουν εκφράσει δημοσίως τις προθέσεις τους για δολοφονίες Χρυσαυγιτών και αποδίδουνε τη φυσική αυτουργία απευθείας σε μυστικές υπηρεσίες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τους ίδιους, τα αρρωστημένα σκουπίδια που δολοφόνησαν, “δεν ήταν αριστεροί”, αλλά “ήτανε” κάτι σαν… το Τζέιμς Μποντ. Ενώ στην περίπτωση Φύσσα, αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήτανε φυτευτός προβοκάτορας και τον συνδέουν άμεσα με τη Χρυσή Αυγή, στη συγκεκριμένη περίπτωση “αποκλείουν” κάθε εμπλοκή του αναρχοαριστερού σκουπιδοχώρου. “Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας” δηλαδή, από κατά τα άλλα “αδέσμευτους αναλυτές”. Όμως, η “ιδεολογική τους προκατάληψη” (η πολιτική τους κουτοπονηριά για την ακρίβεια) είναι τόσο εξόφθαλμη, που γελοιοποιούνται και στα μάτια του πλέον ανυποψίαστου οι δήθεν “αντικειμενικοί”.

Αντιπαρανοϊκός

Ι.Λαγός προς Αθανασίου: Η Ελληνική Σημαία βρίσκεται στην ψυχή και -δυστυχώς για εσάς- στο κελί μου!

Ανατριχιάσαμε από συγκίνηση με την δήλωση του κ. Παπούλια για την επέτειο του πολυτεχνείου!

Για την επέτειο της εθνοπροδοσίας, από την αρχή των μνημονίων, δεν θα μας πει τίποτα ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Για τους 4.000 νεκρούς του μνημονιακού καθεστώτος, τους 3.000.000 άνεργους, τους υπό κατοχή Έλληνες από τους τοκογλύφους;

(ΥΓ): Οι εκτελεστές, ως αποδείχθηκε και από την προκήρυξη, είναι δειλοί δολοφόνοι που σκότωσαν άοπλους και ανήκουν στους εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα. Όλα τα άλλα περί επανάστασης και αγώνα κατά της εξουσίας είναι λόγια μπερδεμένα, ασύντακτα, ασύνδετα, θολά και άνευ ουσίας. Αηδιαστικό κείμενο άνευ λογικού ειρμού, που καλώς δημοσιεύτηκε για να αποδειχθεί η συγκεχυμένη προσωπικότητά τους και η πνευματική τους ανεπάρκεια, και ο νοών νοήτω….

Α.Γ.Α

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-21-noembriou-2013#ixzz2lF34tUWO

Exit mobile version