Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου”

YouTube Poster

Οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και Ελένη Ζαρούλια εμφανίστηκαν χθες στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο Kontra Channel και έδωσαν απαντήσεις για την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

1.- O κ. Κουρής, ως συνήθως, αναμάσησε την γνωστή καραμέλα περί ανυπαρξίας πολιτικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής! Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης του ανταπάντησε αμέσως κατάλληλα και επειδή τα γραπτά μένουν όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας και να διαβάσει τα κύρια σημεία του προγράμματός μας εδώ!

2.- Τα “τρομερά επεισόδια” που μας καταλόγισαν στην εκπομπή ήταν η αφαίρεση ενός μικροφώνου από τον συναγωνιστή Παναγιώταρο στο Μελιγαλά από έναν δήμαρχο, ο οποίος προσέβαλε την μνήμη τον φονευθέντων από τους κομμουνιστοσυμμορίτες και κάτι κλωτσιές σε κάτι παράνομους “πάγκους” (χαρτοκούτια για την ακρίβεια) σε κάτι λαϊκές αγορές, την στιγμή που υπάρχουν ΝΕΚΡΟΙ από την διαδήλωση αριστερών στην MARFIN, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για μερικούς…! Να μη αναφερθούμε  στις καταστροφές (σπάσιμο μαγαζιών, κάψιμο αυτοκινήτων κλπ.)  κάθε τόσο στην Αθήνα, την Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις εγκαταλείπονται στις ορέξεις των λεγόμενων “αντιεξουσιαστών”  και ποτέ κανείς δεν έχει καλέσει κανένα “προοδευτικό” κόμμα να απολογηθεί για όλα αυτά και φυσικά όσοι πιάνονται στα… πράσα με μολότωφ στα χέρια μάλιστα, αφήνονται ελεύθεροι από “άνωθεν” εντολές καθότι τυγχάνει σε πολλές περιπτώσεις των έκνομων αυτών ενεργειών, να λαμβάνουν μέρος γόνοι “επιφανών” βουλευτών της αριστεράς όπως π.χ. Κουράκη, Νιώτη, Δραγασάκη,  Βούτση κλπ. Χαρακτηριστικό της όλης υποκρισίας από τους δημοσιογράφους είναι και τα επεισόδια στην Κρήτη, που απομονώνουν την χειρονομία του Ηλία Κασιδιάρη, χωρίς να κάνουν καμμία αναφορά στις ασχήμιες και τους τραμπουκισμούς από τους αγαπημένους τους αριστεριστές…!  Το κλου της βραδιάς ήταν όταν μας επισήμαναν ότι οι δράσεις μας συνοδεύονται από… (βάλτε την φαντασία σας…) και φυσικά η απάντηση που πήραν δεν τους άρεσε διότι η συναγωνίστρια Ζαρούλια τους επεσήμανε ότι ουδέποτε έχουν καεί αυτοκίνητα ή έχουν σπάσει βιτρίνες μαγαζιών! Και φυσικά αυτό δεν άρεσε…

3.- Τρομερές επισημάνσεις για τον τρόπο ντυσίματός μας, λες και αυτό καίει την Ελληνική κοινωνία σήμερα με τα τόσα χαράτσια άλλη έγνοια δεν έχουν! Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω μήνυμα που λάβαμε: 

Λοιπόν ένα και ένα κάνουν δύο.
Βαρέθηκα να βλέπω εδώ και ενάμιση χρόνο βουλευτές της ΧΑ να “απολογούνται” σε ΓΕΛΟΙΕΣ ερωτήσεις δημοσιογράφων, του τύπου:
– Γιατί ντύνεστε έτσι?
– Γιατί περπατάτε έτσι?

ΑΡΚΕΤΑ!
Ή θα κάνουν σοβαρές ερωτήσεις, ή δεν έχει καμία απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.
ΕΛΕΟΣ
Αναλώνουν όλο το χρόνο (τον ελάχιστο που τους δίνεται) απαντώντας σε ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!

ΕΛΕΟΣ
ΑΡΚΕΤΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!

Γ.Μ.”

4.- Επιμονή και εμμονή σε διάφορες φανταστικές επιθέσεις από “χρυσαυγίτες” σε “μετανάστες”… Χωρίς αποδείξεις, μόνο με αφορισμούς και αναθέματα… Να μας φέρουν ΟΝΟΜΑΤΑ και συγκεκριμένα περιστατικά, διαφορετικά παραπλανούν και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες είναι ποινικά κολάσιμες!

Όπως ήταν φυσικό από την εκπομπή έλλειπαν αναφορές στις πάμπολλες επιθέσεις αναρχοκαθεστωτικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στις αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας, στην τρόικα, στην εξοντωτική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης…

Ευτυχώς όμως μας διαβεβαίωσαν ότι στο κανάλι ρωτάνε πράγματα τα οποία θέλει ο κόσμος να ρωτήσει…!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

Exit mobile version