Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισλαμιστής και αντεθνικιστής ο “ελεύθερος σκοπευτής” του Παρισιού

Ισλαμιστής και αντεθνικιστής ο “ελεύθερος σκοπευτής” του Παρισιού

Είδαμε αυτές τις ημέρες τις εικόνες τρόμου από το Παρίσι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας «άντρας» άνοιξε πυρ με μία καραμπίνα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας “Liberation” και ακολούθως έσπειρε τον τρόμο στους δρόμους του Παρισίου, κυκλοφορώντας οπλισμένος στα στενά της πόλης.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου άμεσα, λόγω της σκληρότητάς της και του τρόμου που προκλήθηκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Όμως αναμένεται να αποσυρθεί εντέχνως και ταχέως από τις στήλες των εφημερίδων και τα παράθυρα των καναλιών γιατί ο δράστης πιάστηκε και ήταν ισλαμιστής και αντεθνικιστής.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν Αλγερινό υπέρμαχο του πολυπολιτισμού, αντί – «φασίστα» με εμπλοκή σε πάμπολλες αντεθνικιστικές οργανώσεις και ισλαμιστικά δίκτυα. Επιπροσθέτως όλων αυτών πρόκειται για άνθρωπο στρατολογημένο στις μυστικές υπηρεσίες της Αλγερίας με σκοπό να διεξάγει «πόλεμο εναντίον της ακροδεξιάς».

Οι παραλληλισμοί που μπορούν να γίνουν με την κατάσταση στην Ελλάδα είναι προφανείς. Ένας μουσουλμάνος στρατολογείται από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του, για να διεξάγει πόλεμο εναντίον των Εθνικιστών και της χώρας που τον φιλοξενεί εν γένει… Πολλά πραγματικά μπορεί να θυμίζει αυτή η ιστορία και άλλα τόσα να αφήνει να εννοηθούν.

Ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος θεωρητικά οφείλει να ανασχέσει τις κινήσεις των πρακτόρων εντός των εδαφών του,  που έχουν ως σκοπό τους τον περιορισμό της δημοκρατίας, μέσω του μονόπλευρού τρομοκρατικού πολέμου εναντίον όσων διαφωνούν με την παγκοσμιοποίηση. Αντ’ αυτού το ελλαδικό κράτος προχωρά τάχιστα στην ανέγερση τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών, ώστε να μην έχουν δυσκολία οι πράκτορες στην στρατολόγηση και παράλληλα φέρνει στην βουλή αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα με σκοπό να φιμώσει όσους αντιδρούν στην κατάργηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας στην Πατρίδα μας.

Έτσι οι πράκτορες, αναμεμιγμένοι με «αντιρατσιστές» και παρακρατικούς, θα μπορούν καθημερινώς και αδιαλείπτως να προπαγανδίζουν τον θάνατο του Ελληνικού Έθνους, προς τέρψιν των κέντρων που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, τον πολυφυλετισμό και τον αντιεθνικισμό. Και αν χρειαστεί θα καταφύγουν και στην βία, αφού άμα πιαστούν θα καταγγείλουν το θύμα τους για… ρατσισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/islamisths-kai-antethnikisths-o-pistolero-tou-parisiou#ixzz2lJVWKq15

Exit mobile version