Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η εκπομπή της Δ.Τ “Πρωινή Ενημέρωση”  την Τετάρτη 20-11-2013 ήταν … άκρως αποκαλυπτική : κάποιοι κατάπτυστοι  εκπρόσωποι του δικτατορικού τόξου, φανερά ενοχλημένοι από τη συζήτηση που άνοιξε για τις βουλευτικές αποζημιώσεις μετά την  εισήγηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και με τη συνδρομή των “δημοσίων παπαγαλακίων”, κατάφερε να αφήσει “ενεούς” όσους τολμηρούς άντεξαν να παρακολουθήσουν τις απίστευτες στιχομυθίες τους. Ως εκ τούτου θεωρώ “ιερό καθήκον” να ενημερώσω τους Έλληνες πολίτες για το “δράμα” που βιώνει η πλειοψηφία των εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου:

1. Η βουλευτική αποζημίωση δεν είναι ικανή ν’ ανταποκριθεί στις τεράστιες οικονομικές ανάγκες τους. Οι  «ταλαίπωροι» βουλευτές εκτός του ότι κάθε Σαββατοκύριακο αναγκάζονται ν’ αφήνουν τη θαλπωρή της οικογενειακής τους εστίας για να επισκεφθούν τις εκλογικές τους περιφέρειες, δαπανούν και 500 ευρώ! Επομένως είναι  “κακόβουλος” και “λαικιστής” ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα χρήματα καταλήγουν στις “τεράστιες” τσέπες τους!

2. Οι μισθοί των εκπροσώπων του “εγκληματικού τόξου” έχουν ήδη… μειωθεί -για όσους δεν το γνωρίζουν-.Εάν μειωθούν περαιτέρω οι “τίμιοι” και “ηθικοί” βουλευτές μας θα  κινδυνεύσουν να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα ( παγκόσμιο ισραηλιτικό συμβούλιο,ΔΝΤ κλπ) και όχι το δημόσιο συμφέρον, κάτι το οποίο πράττουν με ” θρησκευτική ευλάβεια” από το 1974!

3.Κάποιοι εκ των βουλευτών αντιμετωπίζουν… οικονομικά προβλήματα. Πιθανότατα λοιπόν θα δούμε να χάνουν και τις κατοικίες τους μετά την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, αφού ήδη δε μπορούν να εξυπηρετήσουν δάνεια που έχουν λάβει.

4. Τέλος, το πλέον σημαντικό:  δεν πρέπει να θίγεται το θέμα των βουλευτικών αποζημιώσεων γιατί… πλήττεται και κινδυνεύει το… δημοκρατικό πολίτευμα!

Κλείνοντας αυτό το κείμενο θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους δικούς μας βουλευτές, οι οποίοι αντέχουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με όλους αυτούς τους αλήτες., τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, τους προδότες. Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκείνους που αγωνίζονται για μια Ελλάδα ελεύθερη,
για ένα κράτος δικαίου, για όλους τους Έλληνες που δε λύγισαν. Ζήτω η Νίκη.Σας ευχαριστούμε.

Ρ.Τ – Πυρήνας Κέρκυρας

Πλασματικό το 30% της ανεργίας: Η πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερη

Επειδή παλαιότερα είχα ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία είμαι αναγκασμένος να διαγράψω το παρελθόν μου. Την ίδια ώρα που καταδικασμένοι αλλοδαποί δολοφόνοι είναι ελεύθεροι μετά από ευεργετικές άδειες που τους δίνει η ελληνική δικαιοσύνη του κύριου Αθανασίου, οι τρείς Έλληνες εθνικιστές παραμένουν στη φυλακή με ανύπαρκτο  κατηγορητήριο. Από εδώ και πέρα δεν ξανακάνω λάθος, μόνο

Χρυσή Αυγή.

Γ.Π.

Ισλαμιστής και αντεθνικιστής ο “ελεύθερος σκοπευτής” του Παρισιού

Στο χθεσινό (20/11) απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΪ (Ευαγγελάτος) η μόνιμη σχολιάστρια του δελτίου Ελένη Καλογεροπούλου και με αφορμή μία συζήτηση περί της κόντρας ΣΥΡΙΖΑ-Νέων/ΔΟΛ, είπε τα εξής τερπνά σχετικά με τη μιντιακή δημοσιογραφική “ελευθερία του λόγου” (ανακαλώ από μνήμης, μπορείτε να βρείτε το σχετικό βίντεο): – “Ξαφνικά όλοι τώρα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία του λόγου. Ποια ελευθερία του λόγου; Όλοι ξέρουμε τι γίνεται… Μην τρελαθούμε τώρα…”

Στην αγωνία της να υπερασπιστεί τις σκουρλέτειες δηλώσεις περί σταλινικών Νέων και αναξιόπιστου Μέγκα, της ξέφυγε η παραπάνω ευθεία ομολογία περί κατευθυνόμενων ΜΜΕ, αλλά ουδείς εκ των συνομιλητών της θεώρησε καλό να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ακόμα και ο πολύς και κατά τα λοιπά λαλίστατος Ευαγγελάτος, που ακόμα και με την πιο ασήμαντη αφορμή διυλίζει τον κώνωπα, κατάπιε τη συγκεκριμένη “κάμηλο” και πήγε παρακάτω…

Ν.Π.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου”

Διάβασα το συγκινητικό μήνυμα του συναγωνιστή μας Αλέξανδρου που ο Θεός προστάτευσε και είναι στη ζωή και σύντομα θα επιστρέψει στο μικρό παιδί του. Συγκινητικό και  ενθαρρυντικό για όλους μας και προπαντός δείγμα υψίστου ήθους και ηθικής. ”Δεν είμαι ήρωας”! Μετριόφρων και ιδεολόγος εθνικιστής, παράδειγμα ανδρείας, ανιδιοτέλειας, πίστης. Τέτοια παιδιά υπάρχουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Όπως ο Μάνος και ο Γιώργος που δεν φοβήθηκαν, έμειναν πιστοί στην ιδεολογία τους αψηφώντας τον κίνδυνο και τον θάνατο.  Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Αλέξανδρο και είθε ο Κύριος να τον προστατεύει πάντα και να απαλύνει τον πόνο του ψυχικό και σωματικό. Η αγώνας συνεχίζεται, όλοι μαζί με τον Αρχηγό μας και με φάρο τους αθάνατους νεκρούς μας, προχωράμε, μέχρι την τελική νίκη και την απελευθέρωση των φυλακισμένων Αρχηγού και βουλευτών μας και της πατρίδος.

Ι.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-22-noembriou-2013#ixzz2lNAc6Akr

Exit mobile version