Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Καλαμάτα, Ανατολική Αττική, συνέντευξη Ματθαιόπουλου

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Καλαμάτα, Ανατολική Αττική, συνέντευξη Ματθαιόπουλου

Την Τετάρτη 20/11 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αττικής συναγωνιστή Κασιδιάρη Ηλία.

Αρχικά ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του Γιώργου και του Μανώλη, καθώς και στον βαρύ τραυματισμό του Αλέξανδρου με την υπόσχεση πως το αίμα των αδερφών μας δεν θα πάει χαμένο και οι Έλληνες εθνικιστές ούτε πρόκειται να τους ξεχάσουν αλλά ούτε και να κάνουν βήμα πίσω στον έντιμο πολιτικό τους αγώνα.

Εν συνεχεία η ομιλία επικεντρώθηκε στην συνεχιζόμενη προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας , προφυλάκιση η οποία πράγματι δεν έχει προηγούμενο στην νεότερη ιστορία του ελληνικού κράτους. Όλα αυτά παρά το σαθρό και ανυπόστατο κατηγορητήριο την στιγμή που ο δικαστικός κόσμος βοά στο σύνολο του για σωρεία παρατυπιών και παραβάσεων των δικονομικών διαδικασιών και ενώ ακόμα και τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα φερέφωνα τους ήδη εκφράζουν ανοιχτά την αμφιβολία τους για την αποτελεσματικότητα αυτής της δίωξης.

Ο συναγωνιστής τόνισε ξεκάθαρα πως μπορεί ο πολιτικός αγώνας μας να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση όμως ο πρωταρχικός μας στόχος αυτή την στιγμή δεν μπορεί να είναι άλλος από την άμεση απελευθέρωση των συναγωνιστών μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα ταυτόχρονα με μία σειρά επαναλαμβανόμενων κινητοποιήσεων που θα λάβουν χώρα το αμέσως προσεχές διάστημα.

Επίσης έγινε αναφορά στα πολιτικά τεκταινόμενα εντός και εκτός κοινοβουλίου, στην λαίλαπα των νέων μέτρων που έρχονται, στην ενδοτική εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης καθώς και στις δημοσκοπήσεις που ακόμα και κατασκευασμένες δεν μπορούν να κρύψουν την εκρηκτική άνοδο του κινήματος μας.

Ακολούθησε ευρεία συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που για πολλοστή φορά είχαν γεμίσει ασφυκτικά τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία και δράση από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 21-11-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Αλγερινού «πιστολέρο» των Παρισίων που συνελήφθη από τις Γαλλικές αρχές, ανέδειξε τον συνεχή και ανελέητο πόλεμο που δέχονται σε συνεχή πλέον βάση, τα Εθνικιστικά Κινήματα. Έναν πόλεμο, που στην Χώρα μας προσέλαβε τραγικές διαστάσεις με συνεχείς παραβιάσεις του Συντάγματος από την νομοθετική, την εκτελεστική και την δικαστική εξουσία, ερμηνεία του νομικού μας οπλοστασίου κατά το δοκούν και με προφανή στόχο να καταφερθούν καίρια πλήγματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με αποκορύφωμα την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών μας Βουλευτών Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού!  Όμως το σύστημα της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας δεν σταμάτησε εδώ! Ήθελε νεκρούς τους Έλληνες Εθνικιστές και η στυγερή δολοφονία των Συναγωνιστών μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, των Μαρτύρων του Εθνικισμού, ήρθε να σφραγίσει τον ανηλεή διωγμό που εκπονήθηκε σε πολυτελείς υπερατλαντικές αίθουσες συσκέψεων και υλοποιήθηκε από τα εγχώρια φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων!

Η σχετική προκήρυξη των παρακρατικών δολοφόνων που δόθηκε στην δημοσιότητα, περιέργως πως, περιέχει φράσεις σχεδόν αυτούσιες που έχουν δημοσίως εκστομισθεί από τα χείλη έμμισθων ψιττακών, δεδηλωμένων αρνησιπάτριδων, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί..

«Πλανώνται πλάνην οικτράν» όμως, οι Έλληνες Εθνικιστές λειτουργούν όπως το ατσάλι, όσο πιο πολύ μας χτυπούν, τόσο πιο πολύ δυναμώνουμε!

Μετά το πέρας της ομιλίας, σύσσωμη η Τ.Ο. Αν. Αττικής προέβη σε ενημερωτική δράση. Πενήντα και πλέον Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή, «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή της Αν. Αττικής και με όπλο στα χέρια τους την Αλήθεια, επισκέφθηκαν καταστήματα και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό συζητώντας με τους δημότες και τους επαγγελματίες της περιοχής. Η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξαν οι πολίτες στα μέλη της Τ.Ο. είναι απλώς το επιστέγασμα του έντιμου πολιτικού Αγώνα που διεξάγουμε! Και το σύνθημα που δόνησε την πλατεία της Αγ. Μαρίνας ήχησε παντού: «ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!»

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλίες στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Το Σάββατο 16/11/2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα ” Πολυτεχνείο, η προβιά της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας ”.  Ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Ιωάννης Ζαφειρόπουλος. Ο συναγωνιστής Ζαφειρόπουλος μέσα από ατράνταχτα καταγεγραμμένα γεγονότα και μαρτυρίες ξετύλιξε το κουβάρι του ”Μύθου” του πολυτεχνείου.  Ο συναγωνιστής μίλησε για  γεγονότα που κανένας δεν τολμάει να βγάλει στην δημοσιότητα και εξιστόρησε μαρτυρίες οι οποίες φιμώθηκαν γρήγορα για να μπορέσουν κάποιοι να πουν το παραμύθι τους θέλοντας να εξυπηρετήσουν  σκοπούς ξένων κέντρων εξουσίας. Στην συνέχεια τόνισε, ότι είναι λογικό το σάπιο κατεστημένο να τιμά και να γιορτάζει το πολυτεχνείο αφού αυτό ήταν η αρχή, αυτό είναι τα θεμέλια της σημερινής κλεπτοκρατίας.

Επίσης κατά την διάρκεια της ομιλίας παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από τον τύπο της τότε περιόδου, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να διαβάσουν αποκόμματα από λεζάντες, τίτλους, αλλά και ρεπορτάζ της τότε εποχής σχετικά με τα γεγονότα εκείνα. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν αποκόμματα αριστερών εφημερίδων της εποχής εκείνης οι οποίες μιλούσαν για προβοκάτσια, έχοντας μία εντελώς διαφορετική άποψη με αυτή που παρουσιάζουν σήμερα (άβυσσος η ιδεολογία της ”αριστεράς”).  Συνεχίζοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Ζαφειρόπουλος αναφέρθηκε σε κάτι πολύ σημαντικό τονίζοντας ότι από προσωπική του εμπειρία, οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Μύθου του πολυτεχνείου είναι αυτοί που δεν ήταν μέσα στο πολυτεχνείο  τις μέρες εκείνες και ακόμα περισσότερο αυτοί που ήταν ακόμα αγέννητοι! Άτομα τα οποία έζησαν τότε τα γεγονότα και τα οποία ήταν μέσα στο πολυτεχνείο, περιγράφουν τα γεγονότα με διαφορετικό τρόπο από ότι επιτηδευμένα τα παρουσίασαν κάποιοι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε αφιερώματα της τηλεόρασης  για το πολυτεχνείο οι μάρτυρες που εξιστορούν αυτά που έζησαν είναι όλοι αριστερά κομματόσκυλα ταγμένα σε κομματικές παρατάξεις! Η ”εκπαιδευτική” τηλεόραση ξέρει ποιους θα ρωτήσει και αυτοί ξέρουν τι θα απαντήσουν για να διατηρηθεί ο Μύθος του πολυτεχνείου στην φορμόλη του ψέματος. Κλείνοντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής Ζαφειρόπουλος τόνισε ότι το πολυτεχνείο έριξε μία χούντα για να φέρει μία άλλη χούντα, αυτή που παρέδωσε την Κύπρο μας στα χέρια των τουρκαλάδων. Οι προδοσίες, οι κλεψιές, οι μίζες, η κατάντια της παιδείας, η ανεργία, η υπογεννητικότητα, η ερήμωση της υπαίθρου, η λαθρομετανάστευση και τόσα άλλα, είναι αυτά που η γενιά του πολυτεχνείου με τους συνεχείς ”αγώνες” της χάρισε στους Έλληνες. Το πολυτεχνείο ζει και η Ελλάς πεθαίνει.

Την Δευτέρα 18/11/2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητής ο συναγωνιστής Μαστορίδης Αχιλλέας ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, αναλύοντας θέματα της επικαιρότητας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας επικράτησε εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκομένους και όπως κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, έτσι και αυτή έλιξε ψέλνοντας τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον εθνικό μας ύμνο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Συνέντευξη Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου στο τρίτο πρόγραμμα Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama-kalamata-anatolikh-attikh#ixzz2lSh7aOhy

Exit mobile version