Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια Σόιμπλε στον Σαμαρά για το ξεπούλημα της Ελλάδος

Συγχαρητήρια Σόιμπλε στον Σαμαρά για το ξεπούλημα της Ελλάδος

Προπαγανδίζουν από το πρωί τα αργυρώνητα ΜΜΕ τα συγχαρητήρια του αρχιτοκογλύφου Σόιμπλε στον Αντώνη Σαμαρά. Το εκπληκτικό της όλης υποθέσεως είναι ότι προπαγανδίζουν αυτά τα «συγχαρητήρια», χωρίς να αναφερθούν στο ηθικό υπόβαθρο αυτών. Για ποιο λόγο, λοιπόν, έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό ο Σόιμπλε; Τι έχει καταφέρει η τρέχουσα συγκυβέρνηση του μνημονίου στην θητεία της;

Πρώτον απ’ όλα πραγματοποιήθηκε μια νέα, γεωμετρικού τύπου, αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων από την εθνοκτόνα εφαρμογή του μνημονίου στην Πατρίδα μας. Ξεπουλήθηκαν έναντι πινακίου φακής στους διεθνείς τοκογλύφους σημαντικές δομές του Ελληνικού κράτους, όπως η ΔΕΣΦΑ, και άλλες έχουν πάρει το δρόμο για την διάλυση του, όπως η ΕΛΒΟ, τα ΕΑΣ και η ΛΑΡΚΟ. Το 64% του προϋπολογισμού πηγαίνει απευθείας στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων και η κυβέρνηση απεργάζεται την πλήρη διάλυση του κράτους και των δομών του, φτάνοντας μέχρι του σημείου να εξετάζει διάλυση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Θα περίμενε κανείς να έχει υπάρξει ένα αντάλλαγμα για αυτή την άνευ προηγουμένου καταστροφική λαίλαπα που έπληξε την Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία. Όμως από ότι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία το χρέος συνεχίζει και διογκώνεται, όντας σε υψηλότερα επίπεδα από πριν την κρίση, ενώ τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας δείχνουν ότι οδεύουμε ολοταχώς προς τον γκρεμό. Επιχειρήσεις κλείνουν συνεχώς και το ποσοστό ανεργίας της τάξεως του 30% παρότι τρομακτικό, είναι πλασματικό, αφού τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, δεδομένου ότι το 33% των Ελλήνων που δεν είναι ακόμα άνεργοι παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις ή περισσότερους μήνες.

Για αυτά πήρε τα συγχαρητήρια του κ. Σόιμπλε, ο Αντώνης Σαμαράς, όμως αυτά τα συγχαρίκια του θανάτου είχαν και έναν αστερίσκο, πολύ πιο μαύρο από τα συγχαρητήρια αυτά καθ’ αυτά. Ο κ. Σόιμπλε αφότου συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας, είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να χαλαρώσει την προσπάθεια της. Δηλαδή διέταξε τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει να διαλύει το Κράτος, να ξεπουλάει την Πατρίδα και να φτωχοποιεί τον Λαό, προς τέρψιν των τοκογλύφων, των μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και γενικότερα όλων αυτών που μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Ο Σαμαράς έχει αφαιμάξει τον ελληνικό λαό για να θησαυρίζουν από τα παράνομα τοκοχρεωλύσια οι ξένοι δυνάστες της χώρας. Τα συγχαρητήρια του Σόιμπλε είναι η καλύτερη απόδειξη πως η χούντα του μνημονίου έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ανθέλληνες τοκογλύφους“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugcharhthria-soimple-ston-pisto-upotaktiko-twn-diethnwn-tokoglufwn-samara#ixzz2lUumRfZ8

Exit mobile version