Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε ξυλόσομπα για να ζεσταθούν δεν έχουν οι Έλληνες, αλλά ο Σαμαράς προσφέρει wi fi!

Η οικτρή κατάσταση στην οποία έχει φέρει τα ελληνικά νοικοκυριά η μνημονιακή συγκυβέρνηση φαίνεται ακόμη και σε πράγματα τα οποία θα θεωρούνταν ως αυτονόητα. Όπως π.χ η αγγελία που δημοσιεύθηκε σε μια εφημερίδα των Τρικάλων, όπου μια οικογένεια με μικρό παιδί ζητάει μια σόμπα για να ζεσταθούν. Για την ακρίβεια η αγγελία γράφει ότι «οικογένεια με μικρό παιδί, έχει ανάγκη μιας ξυλόσομπας και ζητά τη βοήθεια συμπολιτών για να την αποκτήσει». Φυσικά η οικογένεια αυτή δεν είναι η μόνη που έχει τέτοια ανάγκη σε έναν κατεξοχήν ορεινό νομό, όπου το κρύο είναι ήδη τσουχτερό.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετές οικογένειες. Ο ανεκδιήγητος Σαμαράς αντί να φροντίσει να λύσει τέτοια σοβαρά προβλήματα «πουλάει τρέλα», λέγοντας ότι σκοπός του είναι κάθε σπίτι να έχει wi fi! Την ώρα που οι μισθοί πετσοκόβονται, οι πενιχρές συντάξεις εξανεμίζονται και η ανεργία σαρώνει, την ώρα που ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει απόλυτη ανάγκη έστω και ένα πιάτο φαΐ, ο ανάλγητος εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων κάνει ό,τι μπορεί για να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η Χώρα έχει γυρίσει πολλές δεκαετίες πίσω, αλλά εντελώς ανερυθρίαστα ο Σαμαράς και οι πολιτικοί του συνένοχοι διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα με τα όσα λένε κάνοντας πράξη το γνωστό ρητό «εκεί που ευημερούν οι αριθμοί, υποφέρουν οι άνθρωποι».

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-julosompa-gia-na-zestathoun-den-echoun-oi-ellhnes-alla-o-samaras-prosf#ixzz2lW5M3M7Y

Exit mobile version