Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ”ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ξέφυγε από τα στενά όρια της χώρας. Πλέον αποτελεί πρότυπο εθνικιστικού κινήματος σε όλη την Ευρώπη. Πολλοί Έλληνες του εξωτερικού – και όχι μόνο – ψάχνουν εναγωνίως να πληροφορηθούν για τις θέσεις και το πρόγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από πρώτο χέρι. Και άλλοι λαοί ζουν τον ίδιο εφιάλτη της τοκογλυφίας των τραπεζών και βλέπουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αληθινά σαν ελπίδα. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΉ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΉ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ;

Β.Τ.

Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα παπαγαλάκια του Δένδια – Φιάσκο η σύλληψη του στρατιωτικού στον Βόλο

Όσα πράττουν οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι προσυμφωνημένα τα δε κόμματα εξουσίας βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία υπέρ των τοκογλύφων και απλά μας εμπαίζουν. Λέει ο κ.Σαμαράς για ανάπτυξη 0.6%. Από που θα έρθει; Από το υπερπέραν; Εδώ κλείνουν κάθε μέρα μαγαζιά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δουλειές δεν υπάρχουν, ούτε επενδύσεις, από πού θα έρθει η “ανάπτυξη”; Εκτός αν προσδοκά την ανάπτυξη από τους λαθρομετανάστες που γέμισαν τη χώρα.

Μιλάει για μείωση κατά 1% της ανεργίας. Εχει ψάξει ποτέ του ως άνεργος για δουλειά; Ας δοκιμάσει τώρα που δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά!  Εκτός αν εννοεί τα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που αφορούν μια μικρή μερίδα Ελλήνων, αφού σύμφωνα με τα κριτήρια και εκεί πρέπει να υπάρχει μηδενικό οικογενειακό εισόδημα. Δηλαδή αν κάποιος μετά τα πενήντα απολέσει την εργασία του και η σύζυγός του έχει κάποιο μικρό μισθό, θεωρείται προνομιούχος! Πρέπει να στηρίξουμε όλοι την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέχρι την τελική νίκη.

Α.Γ.Α

Ακόμη και το Έθνος του Μπόμπολα καταγράφει ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Ευχαριστούμε για τις ιστορικές πληροφορίες, αληθινών ηρωϊκών στιγμών, ενδόξων ημερών της Ελλάδος. Την 22η Νοεμβρίου που ο ελληνικός στρατός, για δεύτερη φορά εισήλθε νικητής στην Κορυτσά. Συγκλονιστικό το εξώφυλλο της ιστορικής Εφημερίδος ”ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” που μας παρουσιάσατε και βεβαίως όλα τα ιστορικά συμβάντα, αληθινά ντοκουμέντα ηρώων, που αποδεικνύουν την αυτοθυσία, την ανδρεία και την φιλοπατρία των Ελλήνων στα βουνά της Αλβανίας. Είναι σημαντικό ότι μετά από τόσα χρόνια, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατάει ιστορικό αρχείο, τιμά μέρες δόξης και πατριωτισμού, στην ανθελληνική πολιτική ζωή που μας επέβαλλαν οι δοσίλογοι- μαυραγορίτες που προσπαθούν να ισοπεδώσουν τον ελληνισμό. Ε, λοιπόν ας πάρουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της και θα τραβήξει ξανά προς την δόξα. Αρκεί όλοι μας να θυσιάσουμε το “εγώ”, να συνταχθούμε κάτω από την γαλανόλευκη και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με την ίδια αυταπάρνηση και αυτοθυσία, θάρρος και τόλμη να αποτινάξουμε τον εχθρό που τώρα δεν είναι στα βουνά της Αλβανίας, αλλά είναι μέσα στη χώρα και θέλει να την υποδουλώσει ολοσχερώς. Η ανθρωπιστική κρίση, εν μέσω ειρήνης, είναι ατίμωση και ντροπή για τους εθνοπροδότες που μας κυβερνούν.

Γ.Α.

Συγχαρητήρια Σόιμπλε στον Σαμαρά για το ξεπούλημα της Ελλάδος

Την εποχή της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει την οποιαδήποτε εργασία σε συνταξιούχους. Εάν τότε είχε και μία λογική βάση , δηλαδή ότι πρέπει να υπάρχουν θέσεις εργασίας για νέους, τώρα είναι διαφορετικές οι καταστάσεις. Οι μισθοί και οι συντάξεις φθάνουν μόνο να καλυφθούν ανάγκες επιβιώσεως και μόνον. Άν βάλουμε τις πληρωμές αβάσταχτων φόρων και πληρωμές ιατρών και φαρμάκων, αυτά δεν φθάνουν για να ζήσουμε.Ο νόμος αυτός πρέπει να καταργηθεί. Όποιος έχει την δυνατότητα να εργασθεί σε ατομική επιχείρηση ή σε κάποιο εργοδότη, να είναι ελεύθερος να εργασθεί. Θα δηλώνει τα εισοδήματά του και το κράτος θα εισπράξει τον νόμιμο φόρο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα διευκολύνονται οικονομικά όσοι θα εργάζονται  και το κράτος θα έχει έσοδα.

Κ.Σ.

Δύο νεκροί και ένας αγνοούμενος στην Ρόδο από τις πλημμύρες – Πού κρύβεται ο Δένδιας;

Όπως λέει και η σοφή λαϊκή ελληνική παροιμία, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και ιδού το σχετικό παράδειγμα της επίσκεψης του Σαμαρά στο Βερολίνο να χαμογελά γλυκανάλατα μπροστά στη Μέρκελ. Και το υποτιθέμενο συμπέρασμα που βγήκε από το εγχώριο διαπλεκόμενο σύστημα; Ότι σε γενικές γραμμές πάμε αρκετά καλά ως χώρα. Προσέξτε όμως ότι η Μέρκελ δεν ήταν κατηγορηματικά υπέρ της Ελλάδας και η στήριξη που παρείχε στον Σαμαρά ήταν αρκετά έως πολύ χλιαρή. Αυτό σημαίνει για μένα ότι η όποια στήριξη της παρούσας κυβέρνησης από τον γερμανικό παράγοντα έχει ήδη λήξει και ο βίος της είναι προδιαγεγραμμένος να υπάρχει λίγο μετά τις ευρωεκλογές άντε και λίγο μετά την ελληνική προεδρία. Ο ελληνικός λαός έχει την ιστορική ευκαιρία να απαλλαγεί μια και καλή από την επαίσχυντη περίοδο της λεγόμενης μεταπολίτευσης και να αλλάξει την πορεία της χώρας του. Γι’αυτό τον λόγο η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει το “σήμερα” και το αύριο αυτού του τόπου ενώ οι του αυτοαποκαλούμενου “ΑΝΤΙ – συνταγματικού” τόξου αποτελούν οριστικά και αμετάκλητα το “χθες” και πρέπει να μπουν από τους Έλληνες στο χρονοντούλαπο της πολιτικής μας ιστορίας ως παράδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Κ.Α.

64% του προϋπολογισμού πηγαίνει απευθείας στους διεθνείς τοκογλύφους

Μόλις είδα την εκπομπή στο κόντρα του  Κουρή. Πραγματικά έχω σκυλοβαρεθεί να βλέπω αυτή την επίθεση εναντίον σας. Σε όποιο κανάλι και να πάτε, μονίμως, οι ερωτήσεις που σας κάνουν είναι περσινά ξινά σταφύλια του τύπου, “γιατί φοράτε στολές” – άσχετα αν αυτό δεν συμβαίνει – “γιατί είπατε εγέρθητη”, ειρωνικά σχόλια του τύπου “γιατί δεν ξεσηκώνετε τον κόσμο για το μνημόνιο” λες και ο Τσίπρας που εδώ και ένα χρόνο που είναι αντιπολίτευση έχει ξεσηκώσει κανέναν, και κάτι άλλες δευτεροτρίτες άνευ σημασίας ερωτήσεις. Καμία αναφορά στις θέσεις σας, καμία αναφορά στο πρόγραμμα σας. Πραγματικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να μην ξαναπάτε αν σας καλέσουν γιατί ούτε εμείς θα ακούσουμε αυτά που πραγματικά έχετε σκοπό να κάνετε όταν γίνετε κυβέρνηση, γιατί ούτε θα σας ρωτήσουν. Αλλά ακόμα και αν σας ρωτούσαν δεν θα σας άφηναν να απαντήσετε. Ο Λαός είναι μαζί σας. Όπου πάω ΜΟΝΟ για εσάς μου λένε. Πολύ θα ήθελα να άνοιγα το ραδιόφωνο μου και να είχα τη δυνατότητα να επιλέξω σταθμό δικό σας, Χρυσαυγίτικο….

Με εκτίμηση Κλεοπάτρα Κ.

Τεράστια συμμετοχή στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής παρά τις γελοίες κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Μπράβο για την θέση που πήρατε ΆΜΕΣΑ σε όσους πουν πάλι τη λέξη “Ναζιστικό” αναφερόμενοι στο σύνδεσμό μας στη Βουλή. Με την λογική αυτή θα πρέπει να μηνύονται και όποιοι δημοσιογράφοι-πολιτικοί κ.λ.π. το αναφέρουν στον αέρα. Κάντε να  κοπεί ο βήχας ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως !!!! Επίσης αυτό που γίνεται με τα “δήθεν” πειστήρια, προτείνω να κατατεθούν μηνύσεις και κατά αστυνομικών που δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες που περιλαμβάνουν απόλυτα νόμιμο υλικό του συνδέσμου μας (καπελάκια, κασκόλ, μπλούζες κ.λ.π.). Δεν είναι απαγορευμένα αυτά και ούτε συνιστούν απόδειξη εγκλήματος. Μην αφήνετε να γίνονται συνειρμοί στην κοινωνία επειδή το θέλουν κάποιοι. Ταράξτε τους κι εσείς στην νομιμότητα.

Θ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-noembriou-2013#ixzz2lWWjArth

Exit mobile version