Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Λαμία, Αταλάντη, Ασπρόπυργος, Βάρδα, Αργολίδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Λαμία, Αταλάντη, Ασπρόπυργος, Βάρδα, Αργολίδα

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστή Γιώργο Μισιάκα στα ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο γραφεία μας της Τ.Ο. Πειραιώς. Στο βήμα, για έναν σύντομο πρόλογο, ανέβηκε πρώτος ο γραμματέας της Τοπικής ο οποίος μεταξύ άλλων καταφέρθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα εναντίον των ΜΜΕ για το όργιο τερατολογιών και ψευδολογιών που στο σύνολό τους σχεδόν συνεχίζουν ακόμα να αναπαράγουν.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κύριος ομιλητής της βραδιάς ο οποίος συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους με το σύνολο των λόγων του, ξεκινώντας την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά πως αισθάνεται πολύ μικρός, παρ’ όλη την πολυετή παρουσία του στο Κίνημα και τους τρομερούς αγώνες που έχει δώσει, μπροστά στους δύο Ηρωομάρτυρες της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν άνανδρα για τον μόνο λόγο πως αγαπούσαν το Έθνος και την Πατρίδα μας, αλλά και μπροστά στον τραυματισμένο Συναγωνιστή μας που έδωσε μια μεγάλη μάχη και την κέρδισε!

Καθημερινά, τόνισε ο ομιλητής, πρέπει να τιμούμε τους δύο Συναγωνιστές μας που έδωσαν την ζωή τους για την απελευθέρωση της Πατρίδας, με πράξεις και όχι με λόγια, έτσι ώστε η λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ να μην είναι κενή και άνευ περιεχομένου.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν υπολογίζουμε το όποιο πολιτικό κόστος. Γι αυτό και φωνάζουμε διαρκώς πως ποινικές ευθύνες δεν έχουν μόνο οι δολοφόνοι του Ν. Ηρακλείου αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί που όπλισαν το χέρι τους και δεν είναι άλλοι εκτός από τον Σαμαρά, τον Δένδια, το σύνολο του πολιτικού αντισυνταγματικού τόξου και των ΜΜΕ της διαπλοκής.

Οι ΉΡΩΕΣ Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης, Αλέξανδρος Γέροντας, ο αδίκως προφυλακισθής Αρχηγός μας, οι αδίκως προφυλακισθέντες Ιωάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς αλλά και οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες Συναγωνιστές μας αποτελούν για εμάς τα φωτεινά παραδείγματα που πρέπει να ακολουθούμε.

Καλούμαστε να μην δειλιάσουμε και να πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε η φλόγα που έγινε πυρκαγιά και θα κάψει κάθε τι σάπιο και άχρηστο στο πέρασμά της αν είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι!

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ιδιαίτερα πύρινη ομιλία του φωνάζοντας ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ και λέγοντας χαρακτηριστικά  πως όταν λέμε αυτήν την φράση, δεν την λέμε επειδή απλά μας αρέσει αλλά και ούτε αναπαράγουμε συνθήματα, αλλά γιατί επιθυμούμε να Νικήσουμε ώστε να διαμορφώσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θέλουμε!

Μετά το πέρας της ομιλίας απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήσεις σε έναν γόνιμο διάλογο και ως είθισται η βραδιά έκλεισε με όλους τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Τ.Ο. Λαμίας: Διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων μετά την αιμοδοσία‏

Μετά την αιμοδοσία, συναγωνιστές έκαναν διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων σε κεντρικούς δρόμους της Λαμίας. Οι πολίτες ζητούσαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και κατηγορούσαν τις ενέργειες της δοτής και ξενόδουλης κυβέρνησης.

 

Η Τ.Ο Λαμίας την Κυριακή διοργάνωσε πορεία στα γειτονικά βουνά. Οι συναγωνιστές με ζήλο και με ζωντάνια βάδισαν 15 δύσκολα χιλιόμετρα. Οι πορείες, η σωματική και η πνευματική εκγύμναση κρατά τους συναγωνιστές σε εγρήγορση, σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς.

ΛΑΜΙΑ:
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Λοκρίδας

Την Παρασκευή 22/11, στα γραφεία της Λοκρίδας στην Αταλάντη πραγματοποιήθηκε ομιλία με κεντρικό θέμα τις τρέχουσες πολίτικες εξελίξεις αλλά και την πολιτική δίωξη που υφίσταται το εθνικιστικό κίνημα .Ο κεντρικός ομιλητής και υπεύθυνος του Πυρήνα Θοδωρής Πάνος τόνισε ότι οι πολιτικές διώξεις τόσο του Αρχηγού όσο και των υπολοίπων συναγωνιστών αλλά και η “παρακρατική” δολοφονία των Αδελφών μας αποτελούν την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια του σάπιου πολιτικού συστήματος και “παρακράτους” να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού κινήματος.
Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε σαφές για μια ακόμη φορά ότι οι διώξεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την χαλύβδωση της πίστης μας στον Αρχηγό μας και στην τελική Νίκη.
Οι δολοφονίες των Ηρώων Αδελφών μας και οι άδικες προφυλακίσεις, μας κάνουν να αγωνιζόμαστε με περισσότερο πάθος μέχρι την Νίκη. Για μια νέα αρχή του Λαού μας,της Πατρίδος μας. Για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΛΟΚΡΙΔΑ
Αταλάντη – Εθνικής αντιστάσεως 34
Παρασκευή 19:00 – 21:00  τηλ. 6976943979

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Κατάμεστα τα γραφεία της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο,κάθε βδομάδα τα γραφεία μας γεμίζουν με δεκάδες Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος για την ενημέρωση τους,κάθε Τετάρτη γίνονται ομιλίες από το Πενταμελές της Τοπικής Οργάνωσης για τις πολιτικές εξελίξεις και κάθε Παρασκευή βιντεοπροβολές με την Πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις μέσω του μοναδικού ελεύθερου βήματος όλοι όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε διαδίκτυο.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλία στην Τ.Ο. Βάρδας

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βάρδας από τον Συναγωνιστή Γεώργιο Τσούση με θέμα Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, με την παρουσία αρκετών Συναγωνιστών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου. Το γραφείο μας λειτουργεί κάθε Κυριακή από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Καλούμε τους φίλους της Χρυσής Αυγής στην Β. Ηλεία να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα 6978543794 και 6971625191.

ΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ:
Πατρών – Πύργου 50

Δράση της Τ.Ο. Αργολίδας

Συνεχίζονται αμείωτες οι δράσεις της Τ.Ο Αργολίδας με συνεχείς διανομές ενημερωτικού υλικού του Κινήματος σε όλο το νομό. Ειδικότερα το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό στις λαικές αγορές και σε κεντρικά σημεία σε Άργος και Ναύπλιο, καθώς και σε Νέα Κίο, Αγ.Τριάδα και στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Οι Αργολιδείς όπου και αν βρεθήκαμε μας παρότρυναν να συνεχίσουμε εντατικότερα τον Αγώνα για μια Ελεύθερη Πατρίδα, ενώ παράλληλα έδειξαν να αντιλαμβάνονται πλήρως την σκευωρία που έχει στήσει το κράτος του Μνημονίου εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Άτομα κάθε ηλικίας που δεν υποστήριζαν μέχρι πρόσφατα την Χρυσή Αυγή μας τόνισαν ότι οι παράνομες κατηγορίες και οι φυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών βουλευτών από ένα ανθελληνικό κράτος έδειξαν ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούν να τα βάλουν με το καθεστώς των διεφθαρμένων και των υποτελών στους διεθνείς τοκογλύφους.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias#ixzz2lZPJmQ7n

Exit mobile version