Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνη ξεκίνα για πρόεδρος στην… Κίνα!

Αντώνη ξεκίνα για πρόεδρος στην... Κίνα!

Μια δήλωση αβροφροσύνης του Ιταλού πρωθυπουργού Λέτα, ότι θα ψήφιζε τον φον Αντωνάκη για πρόεδρο της Ε.Ε., την πήραν τα παπαγαλάκια της Συγγρού και την έκαναν είδηση, για να δείξουν ότι ο τιτανοτεράστιος έχει μεγάλο… κύρος στην Ευρώπη:

«Θέλουν τον Σαμαρά πρόεδρο της ΕΕ;

Η ατάκα του Ιταλού πρωθυπουργού αποκαλύπτει τις σκέψεις του

Η αναφορά του Ενρίκο Λέτα ότι ψηφίζει τον Αντώνη Σαμαρά για πρόεδρο της ΕΕ ξάφνιασε αρκετούς αλλά δημιούργησε σε ακόμα περισσότερους υποψίες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ήδη καταφέρει πάρα πολλά στο επίπεδο της ελληνικής οικονομίας αλλά και της σταθερότητας της χώρας στο διεθνές στερέωμα. Η έξοδος Ελλάδας στις αγορές το προσεχές διάστημα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θαύμα κάτι που θα ανεβάσει τις μετοχές του Μεσσήνιου κατακόρυφα. Με αυτά τα δεδομένα καμία πρόταση δεν μπορεί να θεωρείται απίθανη».

Να φύγει από τη (δοτή από τους διεθνείς τοκογλύφους) πρωθυπουργία, να πάει αλλού, όπου θέλει, κι όπου τον θέλουν. Να φύγει να αναπνεύσει ο κοσμάκης! Κι ας πάει και στην… Κίνα! Αντώνη ξεκίνα για πρόεδρος στην Κίνα!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/antwnh-jekina-gia-proedros-sthn…-kina1#ixzz2lbLU2xOQ

Exit mobile version