Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα, Κομοτηνή, Κω, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα, Κομοτηνή, Κω, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα

Κατάμεστα για μια ακόμη φορά από κόσμο ήταν το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια λεπτομερή ομιλία για τις τελευταίες εξελίξεις το τελευταίο δίμηνο, από τον συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Ο συναγωνιστής με την ομιλία του απέδειξε ότι το κατηγορητήριο εναντίον των Χρυσαυγιτώνν όχι μόνο είναι ψευδές αλλά και σαθρό όπως είναι το ένοχο πολιτικό κατεστημένο.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για τα εγκλήματα των κομμάτων που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή, με θέμα τα εγκλήματα των κομμάτων που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά στα πρωτοφανή για τα παγκόσμια πολιτικά δεδομένα γεγονότα των δύο τελευταίων μηνών, με την κατ’ ουσίαν πολιτική δίωξη εν ενεργεία βουλευτών και αρχηγού πολιτικού κόμματος, δίωξη η οποία συνετελέσθη με ευθεία καταπάτηση του Συντάγματος από τους δήθεν υπερασπιστές του.

Αναφέρθηκε επίσης, σε όλες εκείνες τις αντισυνταγματικές αποφάσεις, αλλά ιδιαίτερα στην εντελώς παρανοϊκή στοχοποίηση των στελεχών και των μελών του Κινήματός μας από τα ΜΜ«Ε», στοχοποίηση που οδήγησε στην δολοφονική επίθεση στα γραφεία μας του Ν. Ηρακλείου, με θύματα τους δύο συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ενημερωτική δράση σε χωριά του Νομού Ροδόπης

Την Τετάρτη 20-11-2013 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά Ροδίτης, Θρυλόριο, Καλλιθέα, Διώνη, Κρωβύλη και Ασκητές, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Κομοτηνής, το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφτηκε χωριά του Νομού Ροδόπης με σκοπό να διανείμει ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε όλα τα χωριά, οι κάτοικοι δέχτηκαν το κλιμάκιο της Τοπικής μας με ευχαρίστηση, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις λύσεις που προτείνει το Κίνημά μας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από μία ανίκανη κυβέρνηση.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο της Τ.Ο. Κω

Ολοκληρώθηκε εχθές η συνέλευση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους από την λειτουργία των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κω.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία από την Τ.Ο. Ρόδου. Η συνέλευση ξεκίνησε  τιμώντας  τους νεκρούς συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων , Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη με ενός λεπτού σιγή.

Κατόπιν έγινε ο ετήσιος απολογισμός των τοπικών δράσεων του γραφείου και προγραμματίστηκαν οι δράσεις της επόμενης περιόδου. Για ακόμα μια φορά, Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, απέδειξε ότι βρίσκεται όρθιος και δυνατός στις επάλξεις, παρά τις διώξεις που δέχεται, ακολουθώντας πιστά τις γραμμές του αρχηγού του Νικολάου Μιχαλολιάκου που βρίσκεται άδικα στη φυλακή από το προδοτικό εθνοκτόνο καθεστώς.

ΚΩΣ:
Ομήρου και Ξενοκρίτου Γωνία – Ζηπάρι
Καθημερινά 19.00-21.00
Τηλ. 22420 67313

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για το Πολυτεχνείο – αλήθειες και ψέματα

Την Δευτέρα 18/11/2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα: Πολυτεχνείο – αλήθειες και ψέματα, 40 χρόνια μετά.

Παίρνοντας τον λόγο ο γραμματέας της Τοπικής αναφέρθηκε με στοιχεία στα πραγματικά γεγονότα. Λέγοντας ότι την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήθη δια λαϊκού δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθηκε ο Γ. Παπαδόπουλος. Την 8η Οκτωβρίου, του ιδίου έτους, διορίσθηκε πρωθυπουργός ο παλαιός πολιτικός Σπύρος Μαρκεζίνης, ο οποίος σχημάτισε προσωρινή πολιτική κυβέρνηση, με σκοπό την διενέργεια εκλογών στο άμεσο μέλλον. Από την 8η Οκτωβρίου και μετέπειτα, ουδείς στρατιωτικός συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση, ενώ παύει και η ισχύς του στρατιωτικού νόμου. Άρα, λοιπόν, δεν υπήρξε καμμία δικτατορία, εναντίον της οποίας εξεγέρθηκαν «τα παιδιά του Πολυτεχνείου».

Στην συνέχεια είπε τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στην πτώση τον Γ. Παπαδόπουλο. Οι βασική λόγοι ήταν:

α) η άρνηση της δωρεάν στρατιωτικής βοήθειας από την Αμερική. Γιατί γνώριζε ότι η παροχή δωρεάν στρατιωτικής βοηθείας προς τα διάφορα κράτη, ήταν η εγγύηση της υποταγής τους.

β) Είχε σκοπό να ξεκινήσει σύντομα την άντληση του «μαύρου χρυσού», των πετρελαίων που κρύβει το υπέδαφος της πατρίδας μας ξεκινώντας από τον Πρίνο που λειτουργεί μέχρι σήμερα.

γ) Τον Οκτώβριο του 1973, ο Γ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε στους Αμερικανοσιωνιστές την χρήση της βάσης της Σούδας προς βοήθεια των Ισραηλινών σιωνιστών στον πόλεμο με τους Άραβες.

Αυτοί ήταν και οι βασικοί και πραγματικοί λόγοι (γιατί στις σχέσεις μεταξύ των κρατών δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί) που οι εβραιοαμερικανοί αποφασίζουν την άμεση ανατροπή του! Όλως «τυχαίως», έναν μήνα αργότερα, ξεσπούν τα γνωστά γεγονότα. Η συνταγή της φοιτητικής εξέγερσης είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη.

Κλείνοντας την ομιλία έθεσε μια ρητορική ερώτηση: Ποια, λοιπόν, σκοπιμότητα εξυπηρετεί ο μύθος του Πολυτεχνείου; Η απάντηση είναι απλή: με τον μύθο του Πολυτεχνείου η αριστερά στέριωσε την ιδεολογική της κυριαρχία στην ελληνική κοινωνία. Επειδή δε η αριστερά στερείται αληθινών ηρώων, προβάλει τους ψεύτικους! Όσο όμως η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού δυναμώνει καθημερινά σε κάθε γωνιά της χώρας, τόσο οι μύθοι της αριστεράς θα ξεθωριάζουν και θα λάμψει η Ελληνική αλήθεια!

Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας των Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Τετάρτη 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Ομιλία στην Κέρκυρα

Πλήθος φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής γέμισε ασφυκτικά, για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας στην Κέρκυρα, στην εβδομαδιαία ομιλία μας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Παρά τον συνεχή πόλεμο που δεχόμαστε απο τα τοπικά “τσιράκια” των κυβερνητικών , τα γραφεία μας αποτελούν μια Ελεύθερη Ζώνη σκέψης και λόγου εντός του κατεχόμενου Ελλαδικού κράτους και όλοι όσοι τάσσονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν πολύ καλά οτι κοντά μας θα μάθουν μόνο την αλήθεια για όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος της πατρίδος μας.

Στην χθεσινή μας ομιλία έγινε εκτενής αναφορά στο νέο ανθελληνικό αντι-ρατσιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Σαμαρά τονίζοντας οτι στόχος αυτού του νομικού εκτρώματος είναι τόσο ο περιορισμός μέσω της ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής όσο και η ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου για τον Ελληνικό λαό.

Ενημερώσαμε, επίσης, τους φίλους και υποστηρικτές μας για τις προγραμματισμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγου και των Συναγωνιστών βουλευτών του Κινήματος.

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο , αναφερθήκαμε στην εκτέλεση του Ισπανού εθνικιστή Πρίμο ντε Ριβέρα στις 20 Νοεμβρίου 1936 ,  στην θριαμβευτική απελευθέρωση της Κορυτσάς απο τον Ελληνικό στρατό στις 22 Νοεμβρίου 1940 και αναφερθήκαμε εκτενώς στην συνθηκη της Κωνσταντινούπολης μετά την λήξη του Ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897 με την οποίαεπιβλήθηκε στην πατρίδας μας ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος του 1898 αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι , όπως και τότε , έτσι και τώρα η πατρίδα μας βρέθηκε με δόλιο τρόπο στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων με ουσιαστική απώλεια της Εθνικής ανεξαρτησίας και ουσιαστικά, ο λαός μας έζησε υπό ένα ιδιότυπο αποικιοκρατικό καθεστώς.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikala-lamia-kerkura-barda-purgos-pella-pieria-chal#ixzz2lf5d9DTx

Exit mobile version