Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συρία: Πάνω από 11.000 παιδιά σκότωσαν οι ισλαμιστές – ΒΙΝΤΕΟ

Συρία: Πάνω από 11.000 παιδιά σκότωσαν οι ισλαμιστές - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με νέα στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν στη Βρετανία, τα τελευταία δύο χρόνια της ψευτοεπανάστασης των ισλαμιστών στη Συρία, σκοτώθηκαν περισσότερο από 11000 παιδιά, και μάλιστα τουλάχιστον 1.000 από αυτά δολοφονήθηκαν από ελεύθερους σκοπευτές.

Τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ομάδα έρευνας της Οξφόρδης, δείχνουν επίσης ότι πάνω από 100 παιδιά, μερικά από τα οποία δεν ήταν μεγαλύτερα από ένα έτος, πέθαναν από βασανιστήρια. Όμως τα περισσότερα παιδιά σκοτώθηκαν σε εκρήξεις βομβών σε κατοικημένες περιοχές από ισλαμιστές ταλιμπάν που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο της χώρας από τον Άσαντ.

Τα ανοιχτά παιδικά φέρετρα στις κηδείες Χριστιανών μαθητών της ελληνορθόδοξης κοινότητας της Συρίας, ξεσκεπάζουν τους ισλαμιστές εγκληματίες πολέμου. Τα λευκά φέρετρα περιφέρονται ανοικτά στους δρόμους, με συχνές στάσεις της πομπής το πλήθος προσπαθεί να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους δολοφόνους, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση. Η σιωπή των διεθνών ΜΜΕ είναι εκκωφαντική όμως ακόμα πιο σιωπηλό είναι το βουβό πένθος που σκεπάζει τη χώρα. Μόνο οι κατάρες των γονιών φτάνουν για ν’ ακυρώσουν αυτή τη διεθνή συνωμοσία σιωπής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suria-panw-apo-11.000-paidia-skotwsan-oi-islamistes-binteo#ixzz2lf65ZH8X

Exit mobile version