Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΜΕ… ΖΙΒΑΓΚΟ – ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ… ΜΙΜΗ!

235658_featured

Γράφει ο Αντίοχος.

Έχει παραγίνει το κακό με τον mister Tsipra και τις… μιμήσεις του. Έτσι, μετά την συνεχή προσπάθεια πιστής αντιγραφής του αλήστου πολιτικής μνήμης εθνικού ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου, στο ύφος, στο λόγο, στο παραμύθι και στα συνθήματα, ο… Τσιπρανδρέου εμφανίστηκε χθες στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (TEE) με… ζιβάγκο, το σήμα κατατεθέν του παπατζηλίδικου παπανδρεϊσμού της δεκαετίας του ’70.

Τι δουλειά είχε ο mister Tsipras στο ΤΕΕ; Πήγε για να ψηφίσει, καθότι –αν δεν το ξέρετε- είναι και πολιτικός μηχανικός, άλλο αν δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα, διότι ήταν πλουσιόπαιδο και δεν είχε ανάγκη.

Καλή η ενδυματολογική μίμηση του Ανδρέα (αν κι αυτός συνδύαζε το ζιβάγκο με πέτσινο σακάκι, κι όχι με κουστουμιά), αλλά ο Alexis πρέπει να… προσπαθήσει περισσότερο. Μια καλή ιδέα, θα ήταν να φορέσει μια… μουτσούνα του Ανδρέα στις Απόκριες και να βρει και μια αεροσυνοδό με… μεγάλα στήθη. Κατά προτίμηση, να τη λένε και… Μιμή! Τότε θα είναι… φτυστός με το ίνδαλμά του!

πηγή

Exit mobile version