Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΒΕΙ… ΜΥΤΕΣ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ… ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ 10ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ… ΒΙΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!

leonardo irato

Γράφει ο Αντίοχος.

Όσο βλέπουν τα μαύρα κοράκια της μνημονιακής-κατοχικής κυβέρνησης της δυστυχίας μας ότι όχι μόνο δεν πέφτουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αλλά αντιθέτως ανεβαίνουν κιόλας, τόσο λυσσάνε και εντείνουν την κρατική καταστολή και την προπαγάνδα.

Έτσι, η φυλλάδα του Big Boss, πληροφορεί τους αναγνώστες της για τις νέες διώξεις των… κακών:«Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τα οποία ενισχύουν το ήδη βαρύ κατηγορητήριο. Η ογκωδέστατη νέα δικογραφία, την οποία χειρίζονται οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου φανερώνει στοιχεία φωτιά για τα τάγματα εφόδου που οργάνωναν και εκτελούσαν δολοφονικές επιθέσεις»Ομάδες κρούσεις σε σχολεία με φονικά χτυπήματα σε βάρος ανήλικων μαθητών που δήλωναν αντίθεση στον φασισμό και τον ναζισμό, αλλά και ο τρόπος προσηλυτισμού νέων μελών, που με την υπόσχεση διορισμού στο Δημόσιο συμμετείχαν σε αιματηρές και βίαιες επιχειρήσεις της οργάνωσης ενώ αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες ακόμη και για συμμετοχή 10χρονων σε βίαιες επιθέσεις σε βάρος- κυρίως- μεταναστών, σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας.

Λοιπόν, η Χρυσή Αυγή κόβει… μύτες κομμουνιστών μαθητών (αν έλεγαν για… αυτιά θα ήταν κομματάκι πιο… πειστικοί – δεν πειράζει, την επόμενη φορά…), τάζει διορισμούς στο… δημόσιο (γιατί άραγε όχι στους… εφοπλιστές, που είναι και… χρηματοδότες της, εξάλλου στο δημόσιο όλο μειώσεις κάνουν στους μοσθούς) και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η Χ.Α. θα τους διορίσει στο… δημόσιο και σε… αντάλλαγμα δέρνουν Πακιστανούς, ενώ στρατολογεί και 10χρονα (!!!) παιδιά για να συμμετάσχουν σε… βίαιες επιθέσεις (πολύ σωστά, άλλωστε έχει παρατηρηθεί πως οι πιο βίαιοι και γενικώς οι πιο κατάλληλοι για επιθέσεις είναι τα… 10χρονα).

Κάτι λείπει, όμως. Με τι αντάλλαγμα στρατολογούνται τα 10χρονα για τις… βίαιες επιθέσεις της Χρυσής Αυγής; Αυτό το προσπερνούν οι «προοδευτικοί» παπαγάλοι του σάπιου καθεστώτος. Ε, λοιπόν, ναι, ήρθε η ώρα να το… ομολογήσουμε κι αυτό (κ.κ. δικαστές, περισσεύει καμιά θέση… προστατευόμενου μάρτυρα;): στρατολογούμε… σκληρά 10χρονα με δέλεαρ… γλυφιτζούρια, πατατάκια, γαριδάκια και καραμέλες (γάλακτος)!

(ΥΓ): Τρέμετε κομμουνιστές και λαθρομετανάστες! Η νέα φουρνιά των 10χρονων χρυσαυγιτών –η πιο… σκληρή που έχει στρατολογηθεί μέχρι τώρα- τελειώνει την εκπαίδευσή της και σε λίγες ημέρες βγαίνει στους δρόμους για… εκκαθαρίσεις. Όποιος προλάβει ας κρυφτεί, γιατί ετούτα τα 10χρονα δε… χωρατεύουν!

πηγή

Exit mobile version