Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

albanians

Συνεχίζεται το πογκρόμ κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, από τις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται την χώρα.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, στο Κατάκολο Ηλείας, δύο κουκουλοφόροι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, εισέβαλλαν –σπάζοντας την πόρτα με κλωτσιές- σε σπίτι που διέμεναν ένας 89χρονος Έλληνας, η 77χρονη σύζυγός του και ο 53χρονος γιός τους που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ενώ έξω από το σπίτι φύλαγε τσίλιες ένας συνεργός τους. Αφού τους ακινητοποίησαν, άρχισαν να τους βασανίζουν για να τους πουν που κρύβουν τα λεφτά τους. Τελικά, βρήκαν 150 ευρώ, αλλά κάποια στιγμή ο 89χρονος διέφυγε της προσοχής τους και πήρε μια καραμπίνα – χαρά στο κουράγιο του!

Οι ληστοσυμμορίτες έπεσαν πάνω του για να την αποσπάσουν, το όπλο εκπυρσοκρότησε αλλά δεν τραυματίστηκε κανένας. Πανικόβλητοι οι Αλβανοί έφυγαν άρον-άρον. Τελικά, ο 89χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από λίγο συνελήφθη ο ένας ληστοσυμμορίτης, ένας 31χρονος Αλβανός. Οι άλλοι δύο ομοεθνείς του κατάφεραν να διαφύγουν…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version