Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δεν είναι μόνο τα λόγια του πατροΚοσμά που μπορεί να θεωρηθούν ότι στρέφονται κατά των Εβραίων αλλά και η Καινή Διαθήκη που περιέχει τους λόγους του Ιησού που σε πολλές περιπτώσεις στρέφονται κατά των Ιουδαίων. Το κορυφαίο όμως περιστατικό της Καινής Διαθήκης αποτελεί η Σταύρωση του Ιησού από τους Εβραίους που οι τελευταίοι το θεωρούν ακόμα και σήμερα ως γεγονός που μπορεί να προκαλέσει το μίσος κατ’ αυτών, από το Χριστιανικό κόσμο. Οι Εβραίοι ιστορικώς έχουν αποδείξει ότι κατέχονται από απύθμενο μίσος κατά του Ελληνικού πολιτισμού.

Λ.Κ.

Ανθελληνικό, δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Αθωώνουν τις γενοκτονίες του Ελληνισμού

Μάλλον τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι τους έχουν ταρακουνήσει συθέμελα. Το θλιβερό πολιτικό σύστημα των Σαμαρά-Βενιζέλου τρέμει και τη σκιά του από την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε σημείο που τα φίλα προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ και εφημερίδες έχουν παραληρήσει. Ακόμη και η φυλλάδα του Μπόμπολα που δίνει στην Χρυσή Αυγή 10% δείχνει το τί ακριβώς πρόκειται να επακολουθήσει. Πλέον είμαι σίγουρος ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα με 25% και σε λίγο θα είναι πρώτο κόμμα όταν ανοίξει για τα καλά η κουρτίνα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά τους Σαμαρά και Βενιζέλο μάλλον πάνε για αυτοκτονίες όπως φαίνεται. Το σχέδιό τους για την πολιτική εξόντωση του κινήματος έχει αποτύχει πλήρως και πλέον αυτοί ζουν σε έναν δικό τους κόσμο. Ο λαός έχει τεράστια οργή από όλο το πολιτικό σύστημα το οποίο είναι σάπιο και διεφθαρμένο από την κορυφή ως τα νύχια. Μόνη του ελπίδα είστε εσείς και εμείς που εκφράζουμε τις απόψεις του Κινήματος. Ο αγώνας θα συνεχιστεί ως την τελική νίκη!!!!

 Α.Σ.

Χρ. Παππάς: Ο… ανεμοδούρας Μαρκόπουλος θέλει να απαγορευτεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Αξιότιμε Αρχηγέ μου καλημέρα, Σήμερα, ημέρα συμπαράστασης στους συναγωνιστές μας στον Άρειο Πάγο, η γυναίκα μου (πήρε σήμερα κανονική άδεια για να μπορέσει να παραστεί) κι εγώ ήμασταν, όπως πάντα, δίπλα σας στον τίμιο και γενναίο αγώνα σας. Όταν επιστρέψαμε σπίτι διαβάσαμε το υπέροχο άρθρο σας στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής που μας δίνει δύναμη κι ελπίδα. Αρχηγέ μου, η πίκρα και η θλίψη μας είναι μεγάλη από την άνανδρη και άδικη δολοφονία των δύο παλληκαριών μας. Κουράγιο μόνο μας δίνει η αισιόδοξη εξέλιξη της υγείας του τρίτου παλληκαριού. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να είστε κοντά μας, με την καθοδήγηση προς την τελική νίκη. Θα έρθει σύντομα η ώρα της τιμωρίας για τους “Σαμαροφύλακες, αυτόν τον απαίσιο εσμό των αποτυχημένων” όπως γράφετε στο άρθρο σας. Παρακαλώ, διαβιβάστε τους χαιρετισμούς μας στους συναγωνιστές Παππά και Λαγό. Με απόλυτο σεβασμό σας χαιρετίζουμε,

Α-Φ Π.

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία ενάντια στις πολιτικές διώξεις – Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Τέτοια μηνύματα απόγνωσης, σαν αυτό που ανάρτησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Αψαλου στο facebook, σε σχέση με την είδηση πως η ΝΔ δεν έχει πληρώσει το ρεύμα της, ΜΟΝΟ ντροπή μπορεί να προκαλέσει! Σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες παιδιών προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε παγωμένα σχολεία και μετά επιστρέφουν για να διαβάσουν σε εξίσου παγωμένα σπίτια! Νηστικά, στερούμενα τα πάντα, ακόμη και τα βασικότερα, δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα!

Ελπίζουμε οι ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και οι υπόλοιποι ακουλουθητές τους να χαίρονται τα χρήματά τους και να τρώνε το… “ΞΕΡΑΜΕΝΟ” τους όπως το κάνουν ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ εκατομμύρια Ελλήνων! Ελπίζουμε να μην μας προκαλέσουν, ούτε άλλον πόνο, ούτε άλλη ντροπή μέχρι την ημέρα της οριστικής τους αποχώρησης… Που δεν είναι πλέον μακρυά!

Β.Χ.

Έσκασε η φούσκα των ΠΡΟΠΟτζήδων – Ελεύθερος ο Ταγματάρχης των Πεζοναυτών

Ψήφισμα της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το αντιρατσιστικό:

Καταδικάζουμε με εντονότατο τρόπο την παράλειψη της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής από τις πρόνοιες του νέου “αντιρατσιστικού νόμου” που επισύρουν τον κολασμό για όσους αρνούνται ή επιδοκιμάζουν Γενοκτονίες. Η αποσιώπηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και των Ιώνων, Θρακών, Αρμενίων, Ασσυρίων στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την καταπολέμηση μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας ενισχύει ακριβώς τον Κεμαλικό ρατσισμό που οδήγησε στην πρώτη μεγάλη Γενοκτονία του 20ου αιώνα.

Καλούμε όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν  το συγκεκριμένο άρθρο, διότι άλλως θα θεωρηθούν συνεργοί στο έγκλημα της κατάργησης της Εθνικής Μνήμης.

Ένας Πόντιος

Η μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής ενάντια στο κράτος των εργολάβων – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-noembriou-2013#ixzz2li9SfDJA

Exit mobile version