Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔουλα ακολουθεί τα χνάρια του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική εξαπάτηση και σύντομα στην εξαφάνιση!

Το θράσος και ο πολιτικός παχυδερμισμός ποτέ δεν έλειπαν από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον τώρα που ένωσαν τις υπηρεσίες τους στις διαταγές των διεθνών τοκογλύφων. Συνεπέστατη λοιπόν σε αυτά τα χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία διοργάνωσε «από 18 – 24 Νοεμβρίου σειρά εκδηλώσεων, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, με τον τίτλο “Οι Καινοτόμοι. Μια εναλλακτική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα” και κύρια θεματολογία την αγροτική παραγωγή, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και τις Start ups επιχειρήσεις». Όπως αναφέρεται και στο αντίστοιχο δελτίο Tύπου «Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη εργαλείων στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη εναλλακτικών προτάσεων, η ενθάρρυνση της νέας και νεανικής επιχειρηματικότητας, το άνοιγμα του δρόμου για ένα νέο, υγιές και στέρεο αναπτυξιακό πρότυπο, που έχει ανάγκη ο Τόπος».

Αυτοί που υπονόμευσαν μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές την επιχειρηματικότητα, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τους πρωτοφανείς ρυθμούς ύφεσης για έκτη συνεχή χρονιά της Οικονομίας, αυτοί που ευθύνονται για εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα επιχειρήσεων, αυτοί που οδήγησαν στα δικαστήρια, στις φυλακές αλλά δυστυχώς και στην αυτοκτονία χιλιάδες επαγγελματίες έχουν το απύθμενο θράσος να θέλουν να κάνουν και υποδείξεις.

Να μιλήσουν σε επιχειρηματίες για «αγροτική παραγωγή» αυτοί που φορολογούν στάνες και βοσκοτόπια, αυτοί που μέχρι και το όνομα της Φέτας παρέδωσαν σε Καναδούς και λοιπούς επίδοξους πλαστογράφους. Αυτοί που με τις μεθοδεύσεις έκαναν ανέκδοτο τον όρο «Εθνική Αγροτική Παραγωγή».

Να μιλήσουν αυτοί που έχουν γονατίσει με φορολογία τους εμπόρους και μικροβιοτέχνες, αυτοί που έχουν χαρίσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες-τράπεζες που σκανδαλωδώς χρηματοδότησαν χρεωκοπημένα κόμματα– οι οποίες και κρατούν κλειστές τις στρόφιγγες της χρηματοδότησης που θα τόνωναν την περιβόητη «πραγματική οικονομία».

Προφανώς και στα πλαίσια περαιτέρω εποικισμού από λαθρομετανάστες-που θα έχουν και δικαίωμα ψήφου όπως δήλωσε καταχειροκροτούμενος πριν λίγο καιρό ο Σαμαράς– θα πέσουν κι’ άλλο τα ημερομίσθια και θα έρθει η ανάπτυξη και παράλληλα θα κάνουν χρυσές δουλειές οι επαγγελματίες.

Αυτά τα παραμυθάκια ούτε μικρά παιδιά δεν τα πιστεύουν πλέον, για αυτό άλλωστε και οι ψευταράδες της ΝΔ απευθύνονται σε κομματικό ακροατήριο σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ξενοδοχεία. Μάλιστα η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με τίτλο με τίτλο «Family Business- Από το τεφτέρι στο τάμπλετ», στα πλαίσια του διήμερου “Disrupt-Startup-ScaleUp”- χωρίς σχόλια ο τίτλος-έγινε στο Μέγαρο Μουσικής!

Εννοείται φυσικά ότι στον Λαό ούτε κατά διάνοια τολμούν να κατέβουν και να κουνήσουν το χέρι αφού εκτός από ντομάτες τώρα το χειμώνα υπάρχουν και κάστανα! Πάντως η Νέα Δημοκρατία -οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε- είναι σε καλό δρόμο, αυτόν που χάραξε και το πολυαγαπημένο της ΠΑΣΟΚ, τον δρόμο της εκλογικής συντριβής και οριστικής περιθωριοποίησης από τον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ndoula-pisth-sta-chnaria-tou-pasok-sthn-politikh-ejapathsh-osonoupw-kai-s#ixzz2lkG7tjO3

Exit mobile version