Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Συριζαίοι ψευδοκράχτες της διαπλοκής προβάλλονται συλλήβδην από τα διεφθαρμένα κανάλια

Οι Συριζαίοι ψευδοκράχτες της διαπλοκής προβάλλονται συλλήβδην από τα διεφθαρμένα κανάλια

Είναι πια γνωστό τοις πάσι το θράσος των ροζ αριστερών του Σύριζα, οι οποίοι προκειμένου να παραστήσουν τους διωκόμενους από το σύστημα εξουσίας, καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα. Επί της ουσίας βέβαια, αποτελούν κατ’ εξοχήν χρήσιμο γρανάζι του συστήματος, οι δε καταγγελίες στις οποίες επιδίδονται αποτελούν στις πλείστες των περιπτώσεων μνημεία αυτογελοιοποίησης.

Αυτό ακριβώς το γεγονός προκύπτει και από την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ του Σύριζα και της εφημερίδας «Νέα». Η διαμάχη, είναι βεβαίως κίβδηλη με στόχο την εξαπάτηση του ελληνικού εκλογικού σώματος, ώστε να δοθεί η πλασματική εντύπωση της σύγκρουσης του νεοΠΑΣΟΚ της Κουμουνδούρου, με τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα που στηρίζουν το Καθεστώς. Το γεγονός ότι πρόκειται περί κακοφτιαγμένης «σύγκρουσης» αποδεικνύεται από την αναμφισβήτητη πραγματικότητα πως και οι δύο πλευρές ανήκουν στις πρωτοστατούσες δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου, στην εκστρατεία λάσπης κατά του νόμιμου πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής. Από όλη αυτή τη θεατρική παράσταση όμως, της δήθεν αντιπαράθεσης Σύριζα – μεγαλοεκδοτών, προκύπτουν εξαιρετικής σημασίας στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν αφενός το αβάσιμο των καταγγελιών του Σύριζα και αφετέρου την υπερπροβολή των στελεχών του από τα μέσα εξαπάτησης, τα οποία υποτίθεται πως το πολεμούν!

Στα πλαίσια της «κόντρας» Νέων – Σύριζα, η εφημερίδα δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αποτυπώνεται με ξεκάθαρο τρόπο η συστηματική προβολή των στελεχών της Κουμουνδούρου από τα μέσα που χαρακτηρίζει για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο, ως διαπλεκόμενα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, 30 εκπρόσωποι του Σύριζα συμμετείχαν στο πανηγύρι των τηλεοπτικών παραθύρων τις τελευταίες 18 ημέρες! Μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι εκπρόσωποι του Σύριζα εμφανίστηκαν 16 φορές! Μόνο η εκπομπή του Πρετεντέρη δεν τους προέβαλε, κι αυτό επειδή οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του Σύριζα την μποϋκοτάρουν.

Συνεπώς ορθά η εφημερίδα επισημαίνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί συχνά πυκνά τον πλουραλισμό της ενημέρωσης. Έχει δίκιο. Ο πλουραλισμός πάσχει, απλούστατα, επειδή δυσανάλογα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού χρόνου απορροφάται, ναι, από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ»!

Η ειρωνεία της καθεστωτικής εφημερίδας προς το κόμμα της Κουμουνδούρου ολοκληρώνεται με εύσχημο τρόπο, αποδεικνύοντας πως τα συστηματικά ψεύδη των ροζ αριστερών δεν αποτελούν παρά πυροτεχνήματα προς τους αδαείς: «εκπρόσωποι του Αριστερού Ρεύματος, πιστοί μέχρι θανάτου προεδρικοί, θεσμικοί, μέλη της πασοκικής συνιστώσας, μπαρουτοκαπνισμένοι του χώρου από την εποχή του 4% όπως ο Δημήτρης Στρατούλης και πιτσιρικάδες της νέας γενιάς όπως ο 33χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης: όλοι παρελαύνουν κάθε ημέρα από τα πλατό. Οι περιλάλητες συχνότητες αποδεικνύονται προνομιακός χώρος πασών των συνιστωσών. Κατά μίαν έννοια, τα στελέχη της Κουμουνδούρου έχουν νικήσει ήδη τη διαπλοκή, καθώς χρησιμοποιούν το βήμα της για να την καταγγείλουν».

Όλα τα παραπάνω, τα οποία εκθέτουν ακόμα μια φορά το «αντισυστημικό» Σύριζα, δεν τα ισχυρίζεται βεβαίως η Χρυσή Αυγή, αλλά η εφημερίδα «Νέα». Τα αλληλοκαρφώματα λοιπόν του αντισυνταγματικού τόξου καταδεικνύουν ένα μόνο πράγμα: το γεγονός πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, τη μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού και γι’ αυτό πολεμιέται με λύσσα από τους συνεταίρους του αντεθνικού Καθεστώτος.

Exit mobile version