Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βιαστική η Ρημάδ, προτείνει κυβέρνηση όλου του αντισυνταγματικού τόξου

Βιαστική η Ρημάδ, προτείνει κυβέρνηση όλου του αντισυνταγματικού τόξου

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» έδωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) –και πρώην βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- Β. Οικονόμου, στην οποία υποστήριξε ότι «η ΔΗΜΑΡ  δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση, καθώς εφαρμόζει μια πολιτική με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε, καθώς θεωρούμε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια».

Αμέσως μετά, αντιπρότεινε οικουμενική κυβέρνηση σωτηρίας (εννοώντας, σωτηρίας του σάπιου συστήματος…), όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου: «Μόνο σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των κομμάτων εκτός της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να πει ναι η Δημοκρατική Αριστερά».

Πολύ… βιαστικός είναι ο πασοκοδημαραίος σύντροφος! Αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές, θα προηγηθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και μόλις θα βαρέσει… κανόνι, θα ακολουθήσει η οικουμενική όλου του… συνταγματικού τόξου (και με το ΚΚΕ μέσα…), που θα είναι και η τελευταία πριν από την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 1: Πάντως, σε κάθε περίπτωση ας μην κάνουν όνειρα συμμετοχής τους σε κυβερνήσεις οι δημαραίοι, γιατί στις επόμενες εκλογές, τέρμα τα… δίφραγκα, βουλή δεν ξαναβλέπουν ούτε με… κιάλι!

(ΥΓ) 2: Και το ξέρουν αυτό πολύ καλά, γι’ αυτό… βιάζονται. Μπας και προλάβουν να γλύψουν κανένα κοκαλάκι εξουσίας. Αλλά δε φαίνεται φως στο… τούνελ και θα μείνουν με την… όρεξη!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/biastikh-h-rhmad-proteinei-kubernhsh-olou-tou-antisuntagmatikou-tojou#ixzz2llwICkCi

Exit mobile version