Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ!

poreiad

Γίναμε για άλλη μια φορά δέκτες της πανίσχυρης υποκρισίας των εξουσιαστών μας. Και πως αλλιώς εκτός από πανίσχυρη μπορώ να την χαρακτηρίσω όταν έχει τη δύναμη να σταματάει την πιο αδάμαστη ενέργεια του σύμπαντος, που είναι η σκέψη.
Μερικές δεκάδες ουσιαστικά αμόρφωτων δημοσιογράφων, υπακούοντας στις εντολές των μονοκύτταρων οργανισμών που είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους δηλαδή κομματόσκυλα και συνδικαλιστές, σταματούν τη διαδικασία σκέψης.

Την παγώνουν. 

Ενώ όλο το χρόνο σας διαφημίζουν την ανιδιοτέλεια, την αναγκαιότητα, τον αλτρουισμό και τον υψηλό πολιτιστικό δείκτη της αιμοδοσίας, έρχεται μια στιγμή και πατάνε το «pause» του μυαλού σας. Βάζουν μια άλλη κασέτα και ξεκινάνε ένα άλλο έργο. Αυτό της ιδιοτελούς, αχρείαστης, ρατσιστικής και βάρβαρης αιμοδοσίας.

Λόγια που χρησιμοποιούνται σαν «slogan» σε διάφορες δράσεις όπως «δώσε αίμα πρόσφερε ζωή» ή «5 λεπτά είναι αρκετά να σώσεις μια ζωή» ή ακόμα «δίνω ζωή είναι στο αίμα μου» ή τέλος η άποψη της ΕΕ «όλοι οι αιμοδότες είναι ήρωες» διαγράφονται από τη σκέψη σας. 

Τώρα δίνουν αίμα αυτοί που απειλούν το σύστημα. Αυτοί που ορκίζονται να τιμωρήσουν κλέφτες και προδότες. Αυτοί που δεν γονατίζουν μπροστά σε συμφέροντα. Πως είναι δυνατόν να επιτρέψει το σύστημα να κυκλοφορήσει το αίμα αυτών των ανθρώπων ;

Κι αν μολυνθούν κι άλλοι ; Αν αρχίσουν κι άλλοι να αντιστέκονται ;

Έτσι λοιπόν επιστρατεύονται μηχανισμοί, κομμάτων, καναλιών και φιλοσόφων και σαν δικαιολογία για να μην δώσουν αίμα στον άγνωστο συνάνθρωπο οι Έλληνες, χρησιμοποιείται ότι πχ. «Οι Μεταξικοί χαιρετούσαν άραγε Ελληνικά ή ναζιστικά ;» ή ένα άλλο σημαντικότατο ερώτημα των ημερών μας «είναι άραγε ναζί όποιος φωνάζει εγέρθητι σε δημοσιογράφους»;

Όσο εκκρεμούν τόσο σημαντικά ερωτήματα για τον πολιτισμό του Ανθρώπου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ (το «Αδωνις», το Τσεκούρι και το Στουρνάρι) να επιτρέψει αιμοληψία από Εθνικιστές και αιμοδοσία σε Δημοκράτες πολίτες.

Όσες δε κακοπροαίρετες φωνές, υποστηρίζουν πως κι η αιμοδοσία, όπως τόσοι άλλοι τομείς του Δημοσίου, συνειδητά υποβαθμίζονται και υπολειτουργούν ώστε να μπορούν να χορεύουν οι χορευτές της μίζας και της ρεμούλας στο γλέντι του Ελληνικού ξεπουλήματος, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Προφανώς είναι ψέματα και τα όσα υποστήριζε το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια της 9ης πανελλήνιας αιμοδοσίας εθελοντών αιμοδοτών Ελλάδος (με στοιχεία του 2011) ότι δηλαδή εισάγουμε αίμα από την Ελβετία με κόστος τουλάχιστον 4 εκ. ευρώ ενώ θα μπορούσαμε να συλλέγουμε αίμα με κόστος μερικές χιλιάδων ευρώ.

Σε ένα κόσμο, εθισμένο στα λόγια, κάποιοι κάνουν πράξεις!

Μυρμιδόνας

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version